Onze letselschade advocaten staat u kosteloos bij!

Letselschade advocaat Amsterdam

U bent op de fiets aangereden, betrokken bij een verkeersongeval of een bedrijfsongeval. Wat er ook is gebeurd, Uw letselschade advocaat van ons kantoor help u gratis bij letselschade. Wij dienen de letselschade claim in terwijl u zich bezighoudt met uw herstel.

Letselschade advocaat Amsterdam

Voor het verhalen van letselschade kunt u terecht bij een letselschade advocaat of letselschade bureau. Letselschade Kompas is een letselschadebureau en onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Bij ons wordt u daarom altijd geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat uit Amsterdam.

Kosten maakt u niet voor uw letselschade advocaat in Amsterdam. Deze kosten dienen namelijk door de aansprakelijke partij vergoed te worden.

Hoe kan een letselschade advocaat in Amsterdam mij helpen?

Als een ander aansprakelijk is, dan dient deze partij uw een letselschadevergoeding te betalen. Vaak wordt de schade uiteindelijk betaald door een verzekeraar. Deze hebben veel kennis over letselschade en zullen de schadevergoeding beperken. Een letselschade advocaat zorgt ervoor dat u krijgt waar u ook recht op heeft.

Een letselschade advocaat in Amsterdam kent de wet goed en weet precies welke schadeposten in uw geval voor vergoeding in aanmerking komen. Daarnaast zal hij altijd kijken of er nog schade in de toekomst geleden wordt. Dit is vaak het geval bij zwaar lichamelijk letsel. Het is daarom goed om bij een bedrijfsongeval of aanrijding in Amsterdam een letselschade advocaat in de arm te nemen.

Op welke schadevergoeding heb ik recht na een ongeluk?

Letselschade is persoonlijk. De hoogte van een schadevergoeding is onder andere afhankelijk van de aard en ernst van het letsel, de werksituatie en hoe iemand woont.

In ieder geval dient uw schade door de aansprakelijke partij volledig vergoed te worden. Dit houdt in dat u recht heeft op een vergoeding van alle gemaakte kosten, inkomensschade en smartengeld.

Uw letselschade advocaat in Amsterdam zal de letselschade berekenen en deze vervolgens voor u verhalen op de aansprakelijke partij.

 Wat moet ik doen bij letselschade na een ongeval?

U draagt de bewijslast dat het ongeval u is overkomen en dat u hieraan letsel heeft overgehouden. Het is daarom na een verkeersongval of ongeval op het werk belangrijk dat u getuigen van het ongeval heeft of dat er bij een aanrijding een schade-aanrijdingsformulier wordt ingevuld. Vergeet daarbij niet de tegenpartij te laten tekenen!

Om aan te tonen dat u bij het ongeluk ook letsel heeft opgelopen is het wijsheid om direct na een ongeval naar een arts te gaan. Soms blijkt het letsel al uit het feit dat u in het ziekenhuis bent geweest of uit een röntgenfoto. Met name bij nekklachten en rugklachten ligt dit anders. Zeker bij whiplashklachten is het van belang om gezien te worden door een arts!

Letselschade claimen is een ingewikkeld en vaak ook langdurig proces. Daarom is het raadzaam om in Amsterdam zo spoedig mogelijk een letselschade advocaat in Amsterdam in de arm te nemen. U weet dan zeker dat u krijgt waar u recht op heeft!

 Dit is Letselschade Kompas Amsterdam

Letselschade Kompas Amsterdam is een letselschadebureau en onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Daarom wordt u altijd bijgestaan door een ervaren en deskundige letselschade advocaat.

Onze letselschade advocaten en letselschade juristen helpen graag na een ongeval. Wij vinden het belangrijk dat u de beste rechtsbijstand ontvangt die u maar kunt krijgen. Daarom zijn alle letselschade advocaten universitair opgeleid en volgens zij continu opleidingen om de kennis op een hoog niveau te houden.

U vindt Letselschade Kompas in Amsterdam om 2 locaties. Wij heten u van harte welkom als u een letselschade advocaat in Amsterdam zoekt. Maar wij komen ook gewoon bij u thuis om u te helpen na een ongeval.

Onze afspraaklocaties vindt u onder andere aan de

  • Joop Geesinkweg 901-999, 1114 AB Amsterdam

Contact met uw letselschade advocaat in Amsterdam

Mogen wij u letselschade claimen op de aansprakelijke partij? Neemt u dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul uw gegevens hier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

    Meld uw schade