Landelijk werkend

Letselschade Kompas is een landelijk werkend letselschadebureau.

Dit betekent dus dat u overal in Nederland een beroep op onze letselschade advocaten kunt doen, waar u ook woont

Wij hebben inmiddels afspraaklocaties in Wognum (Noord- Holland, West-Friesland), Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht en breiden onze afspraaklocaties ook steeds verder uit. Maar u hoeft niet naar ons toe te komen, wij komen gewoon naar u voor een intake. Is het nodig om u vaker te bezoeken? Geen probleem, onze letselschade advocaten bezoeken u zo vaak als nodig is.

Is u een ongeval in Nederland overkomen en bent u op zoek naar kosteloze hulp van een letselschade advocaat bij u in de buurt? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag! U kunt ons bereiken op het gratis telefoonnummer 0800 278 4626 maar uiteraard ook per mail. Wilt u buiten kantooruren contact met een letselschade advocaat? Dat is mogelijk via onze chatservice. Start een chat of laat uw telefoonnummer achter. De dienstdoende letselschadespecialist neemt dan direct contact met u op!

Letselschade melden?

Zoekt u hulp bij het verhalen van letselschade na een ongeval? De specialisten van Letselschade Kompas helpen u graag. Bel 0800 278 4626 of vul ons contactformulier op. Wij nemen dan direct contact met u op!

    Meld uw schade