Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Wij hebben inmiddels afspraaklocaties in Wognum (Noord- Holland, West-Friesland), Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht en breiden onze afspraaklocaties ook steeds verder uit. Maar u hoeft niet naar ons toe te komen, wij komen gewoon naar u voor een intake. Is het nodig om u vaker te bezoeken? Geen probleem, onze letselschade advocaten bezoeken u zo vaak als nodig is.

Is u een ongeval in Nederland overkomen en bent u op zoek naar kosteloze hulp van een letselschade advocaat bij u in de buurt? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag! U kunt ons bereiken op het gratis telefoonnummer 0800 278 4626 maar uiteraard ook per mail. Wilt u buiten kantooruren contact met een letselschade advocaat? Dat is mogelijk via onze chatservice. Start een chat of laat uw telefoonnummer achter. De dienstdoende letselschadespecialist neemt dan direct contact met u op!

Wognum
Gouda
Tilburg
Delft
Rotterdam
Den Haag
Den Bosch
Nijmegen
Wognum
Dick ketlaan 2
1687 CD Wognum
Noord - Holland
Nederland
Gouda
Kampenringenweg 45D
2803 PE Gouda
Noord - Holland
Nederland
Tilburg
Hart van Brabantlaan 12-14
5038 JL Tilburg
Noord - Brabant
Nederland
Delft
Poortweg 4
2612 PA Delft
Zuid - Holland
Nederland
Rotterdam
Hofplein 20
3032 AC Rotterdam
Zuid - Holland
Nederland
Den Haag
Kon. Julianaplein 10
2595 AA Den Haag
Zuid - Holland
Nederland
Den Bosch
Pettelaarpark 84
5216 PP 's-Hertogenbosch
Noord - Brabant
Nederland
Nijmegen
Jonkerbosplein 52
6534 AB Nijmegen
Gelderland
Nederland
Bij je thuis of op locatie
Intake gesprek
Geheel kosteloos

Wij zijn erg flexibel en operationeel in heel Nederland. Zo kunnen wij bu u thuis, of bij ons op locatie komen. Wij beschikken over een aantal divers gelegen afspraaklocaties in heel Nederland. Liever thuis? Geen enkel probleem!

Tijdens het intakegesprek ontvangt u van ons een medische volmacht. Hiermee geeft u ons toestemming om onze medisch adviseur in te schakelen. Deze mag met de machtiging medische informatie opvragen bij de huisarts, de medisch specialisten en bijvoorbeeld de fysiotherapeut.

Een vraag die wij vaak vragen is hoe het kan dat een letselschade advocaat gratis kan werken voor een letselschadeslachtoffer. Dit komt omdat wij onze rechtsbijstand verhalen op de aansprakelijke partij. Vaak is dit een verzekeraar. Daarom betaalt u dus gegarandeerd niks voor onze gespecialiseerde rechtsbijstand.

Hoe werkt dat dan?

Een vraag die wij vaak vragen is; hoe het kan dat een letselschade advocaat gratis kan werken voor een letselschadeslachtoffer? Dit komt omdat wij onze rechtsbijstand verhalen op de aansprakelijke partij. Vaak is dit een verzekeraar. Daarom betaal je dus gegarandeerd niks voor onze gespecialiseerde rechtsbijstand.

Wil je jouw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag en volledig kosteloos!