Gratis overname

Bij Letselschade Kompas staat een hoge kwaliteit van rechtsbijstand hoog ik het vaandel.

Onze letselschadespecialisten zijn dan ook allemaal lid van de Orde van Advocaten en de meeste ook van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten.

Daarnaast hebben alle letselschade advocaten tussen de 5 en 40 jaar ervaring in het verhalen van letselschade. Bij Letselschade Kompas weet u dus zeker dat u met een professionele en erkende partij te maken hebt.

Naast Letselschade Kompas zijn er ook veel andere letselschadebureaus die letselschade verhalen. De kwaliteit van de rechtsbijstand is echter niet altijd even hoog. Dit is een bekend probleem in de wereld van de letselschade. Er zijn veel “cowboys” die geen of weinig kennis hebben van letselschade. Zij willen uw letselschade snel regelen of zijn niet of slecht bereikbaar. Dit gaat ten koste van u en uw letselschadevergoeding die vaak lager is dan uw werkgelijke letselschade.

Letselschade melden?

Zoekt u hulp bij het verhalen van letselschade na een ongeval? De specialisten van Letselschade Kompas helpen u graag. Bel 0800 278 4626 of vul ons contactformulier op. Wij nemen dan direct contact met u op!

  Meld uw schade

  Het Letselschade Kompas team

  Deskundig, ervaren en persoonlijk, dit is de beste omschrijving van het team van Letselschade Kompas. Gedreven advocaten die de hoogst mogelijke kwaliteit rechtsbijstand bieden bij het verhalen van uw letselschade.

  Meer weten
  Onze werkwijze

  Zodra de aansprakelijkheid in uw letselschadedossier is erkend, gaan wij met de wederpartij, veelal een verzekeraar, onderhandelen over de totale schade. Wij doen dit aan de hand van een door ons opgestelde en voor de onderhandelingen met u besproken schadestaat.

  Meer weten
  Landelijk werkend

  Letselschade Kompas is een landelijk werkend letselschadebureau. Dit betekent dus dat u overal in Nederland een beroep op onze letselschade advocaten kunt doen, waar u ook woont!

  Meer weten