Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL
Gratis overname

Daarnaast hebben alle letselschade advocaten tussen de 5 en 40 jaar ervaring in het verhalen van letselschade. Bij Letselschade Kompas weet u dus zeker dat u met een professionele en erkende partij te maken hebt.

Naast Letselschade Kompas zijn er ook veel andere letselschadebureaus die letselschade verhalen. De kwaliteit van de rechtsbijstand is echter niet altijd even hoog. Dit is een bekend probleem in de wereld van de letselschade. Er zijn veel “cowboys” die geen of weinig kennis hebben van letselschade. Zij willen uw letselschade snel regelen of zijn niet of slecht bereikbaar. Dit gaat ten koste van u en uw letselschadevergoeding die vaak lager is dan uw werkelijke letselschade.

Bij je thuis of op locatie
Intake gesprek
Geheel kosteloos

Wij zijn erg flexibel en operationeel in heel Nederland. Zo kunnen wij bu u thuis, of bij ons op locatie komen. Wij beschikken over een aantal divers gelegen afspraaklocaties in heel Nederland. Liever thuis? Geen enkel probleem!

Tijdens het intakegesprek ontvangt u van ons een medische volmacht. Hiermee geeft u ons toestemming om onze medisch adviseur in te schakelen. Deze mag met de machtiging medische informatie opvragen bij de huisarts, de medisch specialisten en bijvoorbeeld de fysiotherapeut.

Een vraag die wij vaak vragen is hoe het kan dat een letselschade advocaat gratis kan werken voor een letselschadeslachtoffer. Dit komt omdat wij onze rechtsbijstand verhalen op de aansprakelijke partij. Vaak is dit een verzekeraar. Daarom betaalt u dus gegarandeerd niks voor onze gespecialiseerde rechtsbijstand.

Formulier sluiten

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Formulier sluiten
Schadevergoeding
Aansprakelijk stellen

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neemt u dan contact op met Letselschade Kompas. Wij helpen u graag!