Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL
Wacht niet! en neem vandaag nog contact op
De beste rechtbijstand voor letselschade
  1. Hoogste kwaliteit rechtsbijstand door ervaren letselschadespecialisten
  2. Deskundigheid en persoonlijke aanpak onderscheiden ons van andere letselschade bureaus en advocaten
  3. Volledig kosteloos - [aantal] klanten gingen je voor
Wacht niet! en neem vandaag nog contact op
De beste rechtbijstand voor letselschade
  1. Hoogste kwaliteit rechtsbijstand door ervaren letselschadespecialisten
  2. Deskundigheid en persoonlijke aanpak onderscheiden ons van andere letselschade bureaus en advocaten
  3. Volledig kosteloos - [aantal] klanten gingen je voor

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

β€œOnze letsleschade advocaten gaan direct aan de slag!”

Eigenaar - Friso Brugman

We zijn onderdeel van:
Wat onze klanten over ons zeggen!

Full professionalism, professional help from beginning to end, very friendly service. I am very pleased with the services and the approach to the client by the attorneys Brugman. I recommend it to everyone. Call them and it will help 101%

Kamil G

2 years geleden

Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had. Ik kan letselschade advocaat mevrouw El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank :)

Tobias Moon

2 years geleden

Wat een uitstekende keuze, Brugman letselschade advocaten kantoor. Voortreffelijke letselschade specialisten en zeer professioneel Uitstekende communicatie vanaf begin tot eind Ik zal, in voorkomende gevallen Brugman advocaten kantoor aanbevelen !

AndrΓ© Kalbvleesch

2 years geleden

Brugman heeft mij geholpen met mijn letselschade. Zeer bekwame medewerkers en professionele service. Ze hielden mij altijd keurig op de hoogte van de huidige stand van zaken. Ik raad Brugman ten zeerste aan.

Kevin Wiedijk

2 years geleden

Na een motorongeluk en onenigheid met de verzekering van de tegenpartij , heb ik mij gemeld bij Brugman letselschade in Wognum , ben hier zeer goed ontvangen en hebben alles goed doorgenomen qua ongeval en evt kosten voortvloeiende uit het ongeval , Brugmans letselschade heeft mijn dossier behartigd en met goede afsluiting tot een einde gebracht . De mensen bij Brugman letselschade zijn snel met hun mail beantwoorden en de communicatie verloopt vaak via een toegewezen persoon , al met al zeker een aanrader om als U een letselschade advocaat nodig heeft ik U Brugman letselschade zeker kan aanbevelen .

Bert Richter

2 years geleden

Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn advocaat mevrouw El Haddad. Ik ben echt oprecht zeer te spreken over haar vakkundigheid en de manier hoe ze je te woord staat. Daarnaast verschaft ze je van alle informatie wat je nodig hebt en stelt ze je gerust. Al met al een top ervaring !

Frank Witholt

2 years geleden

Inmiddels een aantal maal naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van de dienstverlening van Brugman Letselschade Advocaten. Altijd een fijne samenwerking met niets minder dan uitstekende resultaten. De advocaten van Brugman Letselschade Advocaten zijn uitermate professioneel en voor mij altijd de juiste sparrinngspartners. Ik zoek mijn juridische bijstand nergens anders meer!

Gertjan Pranger

2 years geleden

Ik heb mijn dossier laten overnemen door Brugman letselschade en werd meteen goed opgepakt , vriendelijke behandelaar , snelle antwoorden en optimale inzet. Sinds ik bij brugman zit zie ik eindelijk vooruitgang in mijn zaak! Zeker aan te raden.

M Y

2 years geleden

Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.

Roos van Winkel

2 years geleden

Ontzettend fijn geholpen met onze zaak. November 2017 een aanrijding gehad waarna eigenlijk alles tegen heeft gezeten. Nu, januari 2021 kunnen wij als gezin eindelijk weer ons leven oppakken doordat de tegenpartij een slotbetaling heeft gedaan. Dit ging niet zonder slag of stoot. Meneer Brugman en mevrouw Smit, maar ook de rest met wie we contact hebben gehad van het kantoor willen we echt uit de grond van ons hart bedanken! Fijne, persoonlijke benadering en ook eerlijk advies. Een advocaten kantoor die net even wat meer doet voor hun cliΓ«nten.

Cathy Otto

3 years geleden