Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Ja, u leest het goed, u heeft recht op gratis hulp bij letselschade. Dit is het geval indien:

  • Iemand anders aansprakelijk is voor de gevolgen van het ongeval
  • U een beroep kunt doen op een svi- verzekering (in bijna alle gevallen)

Bij een achterop aanrijding, als iemand op de fiets aangereden wordt en bij een bedrijfsongeval is er bijna in alle gevallen sprake van aansprakelijkheid van een derde, bijvoorbeeld de persoon die u aanrijdt of de werkgever. Er is dan recht op hulp van een gratis letselschade jurist. Is procederen nodig? Dan regelen wij een letselschade advocaat voor u!

Heeft u als gevolg van een ongeval letsel opgelopen en bent u opzoek naar iemand die uw letselschade gratis voor u kan verhalen? Bij Letselschade Kompas werken ervaren letselschadejuristen die u gratis bijstaan als het gaat om het verhalen van uw letselschade. Al onze juristen en advocaten zijn letselschade specialisten, die bereid zijn om u alle mogelijke hulp te bieden.

De procedure van gratis hulp bij letselschade

Wanneer u slachtoffer bent geworden van een ongeval en hierbij letsel heeft opgelopen, is het belangrijk dat u goed wordt bijgestaan bij uw letselschadezaak. Als gevolg van uw letsel heeft u waarschijnlijk kosten moeten maken voor medische behandelingen zoals bijvoorbeeld in het ziekenhuis of bij een fysiotherapeut. Verder kan het zijn dat u uw werkzaamheden die u voor het ongeval verrichtte nu (gedeeltelijk) niet meer kunt verrichten. De kans is groot dat u daardoor inkomensverlies lijdt. Al deze schadeposten kan een letselschade jurist van ons kantoor kosteloos voor u verhalen.

Hoe kunnen wij kosteloos voor u te werk gaan?

De letselschade juristen van het Letselschade Kompas kunnen kosteloos te werk gaan voor u. De verzekeraar van de wederpartij dient namelijk ook alle kosten te vergoeden die wij maken nadat zij de aansprakelijkheid heeft erkend. Het kan natuurlijk zo zijn dat de aansprakelijkheid in uw letselschadezaak onverhoopt niet wordt erkend. Ook dan hoeft u ons daar dus niet voor te betalen. Mocht het zo zijn dat de aansprakelijkheid niet wordt erkend, gaan wij met u in overleg over het eventuele vervolg van uw letselschadezaak. Indien u wenst dat wij uw dossier verder behandelen, schakelen wij een letselschade advocaat voor u in.

Hoe zorgen wij ervoor dat u gratis hulp krijgt bij letselschade?

Bij een letselschade claim moet iemand aansprakelijk worden gesteld. In geval van een verkeersongeval zal dit veelal de persoon zijn door wie u bent aangereden. Deze persoon zal niet zelf aansprakelijk worden gesteld, maar wij zullen zijn verzekeraar aansprakelijk stellen.

Bij een bedrijfsongeval zal de werkgever aansprakelijk gesteld worden. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. De werkgever heeft normaliter een verzekering voor ongevallen op het werk afgesloten en deze verzekeraar betaalt dan ook uw letselschade als gevolg van het arbeidsongeval.

Wanneer de verzekeraar van de wederpartij de aansprakelijkheid erkent, dienen zij uw gemaakte kosten en inkomensschade te vergoeden. De verzekeraar van de wederpartij zal alle kosten die u heeft moeten maken naar aanleiding van uw ongeval vergoeden nadat de aansprakelijkheid is erkend. Denk bij deze kosten aan de medische kosten die u heeft gemaakt, maar ook het salaris wat u heeft misgelopen en de schade aan bijvoorbeeld uw telefoon of uw kleding.

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Gratis letselschadehulp

Wilt u weten waar u recht op heeft bij een aanrijding, ongeval op het werk of hondenbeet?

Neem dan contact met ons op voor een gratis letselschade advies en het kosteloos indienen van een letselschade vordering bij de aansprakelijke persoon! Bel 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in. U wordt dan nog dezelfde dag gebeld door een letselschade specialist.