Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Advocaatscore beoordeelt Letselschade Kompas met een 9,2!

Ieder jaar reikt de website 'Advocaatscore' rewards uit voor de best presterende advocatenkantoren van Nederland. Dit jaar is ons letselschadebureau Letselschade Kompas door Advocaatscore beoordeelt met een 9,2. Hier zijn wij erg blij mee!

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Dit advocatenkantoor gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor slachtoffers ontving zelfs een nog hogere waardering, een 9,8! Hiermee is Brugman Letselschade Advocaten verkozen tot beste letselschade advocaat van Nederland.

Bent u aangereden, slachtoffer van een bedrijfsongeval of gebeten door een hond? Onze letselschade advocaten en letselschade juristen helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Wat is Advocaatscore?

Op de website van Advocaatscore vindt u reviews over advocatenkantoren. Het gaat dan om onder andere arbeidsrechtadvocaten, persoon en familierecht advocaten en letselschade advocaten.

Zoekt u dus een letselschade advocaat of letselschade jurist, dan kunt u deze op basis van de reviews uitzoeken op Advocaatscore. Zo weet u zeker dan u in zee gaat met een ervaren en deskundige letselschade advocaat.

Wij vinden het belangrijk om te weten wat mensen van onze dienstverlening vinden. Daarom vragen wij onze cliënten om op de website van Advocaatscore een review te plaatsen. Gelukkig blijkt uit deze reviews dat mensen ons waarderen en ook steeds vaker weten te vinden voor het verhalen van letselschade als gevolg van een bedrijfsongeval, hondenbeet, auto ongeluk of fietsongeluk.

Waar vindt u onze letselschade specialisten?

Bent u aangereden, slachtoffer van een hondenbeet of gewond geraakt bij een bedrijfsongeval, dan wilt u uiteraard de hulp van de beste letselschade advocaat van Nederland. Maar hoe vindt je deze en waar vindt u onze letselschade specialisten.

Advocaatscore beoordeelt onze rechtsbijstand met een 9,2. U weet bij het inschakelen van onze letselschade specialisten dus dat u aan het juiste adres bent voor het claimen van letselschade. Maar waar vindt u ons?

Letselschade Kompas is een landelijk werkend letselschade bureau met meer dan 15 locaties door heel Nederland. Ons letselschadekantoor is daarnaast onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Samen vindt u ons in meer dan 20 plaatsen door heel Nederland. Dus of u nu zoekt naar een letselschade advocaat in Amsterdam, een letselschade advocaat in Rotterdam of elders in Nederland, u kunt altijd bij ons terecht en wij zijn altijd in de buurt.

Wat doet een letselschade advocaat voor u?

Is u een aanrijding overkomen of bent u gewond geraakt op het werk of door een hondenbeet, dan is er recht op een letselschadevergoeding. Maar het verhalen van letselschade is niet eenvoudig. Want wie is schuldig bij een aanrijding en hoe kan het dat bij een fietsongeluk er altijd recht op schadevergoeding is. Welke letselschade bedragen komen voor vergoeding in aanmerking?

Gelukkig hoef je het claimen van letselschade niet zelf te doen. Je kunt hiervoor de hulp van een letselschade advocaat of letselschade jurist inschakelen. Is een ander aansprakelijk voor de schade? Dan kunnen onze letselschade specialisten zelfs geheel kosteloos de letselschade verhalen op de tegenpartij. Maar wat doet een letselschade advocaat nu allemaal?

Schakelt u ons letselschadebureau in, dan:

 • onderzoeken wij wie schuldig is aan een aanrijding of bij een bedrijfsongeval of hondenbeet
 • stellen wij de tegenpartij of diens schadeverzekering aansprakelijk
 • claimen wij na erkenning van aansprakelijkheid een voorschot op de letselschade
 • onderhandelen wij met de letselschade verzekering over de hoogte van de schadevergoeding
 • stellen wij een schadestaat op
 • zorgen wij voor een maximale schadevergoeding
Welke letselschade bedragen worden vergoed?

Een letselschadeschadevergoeding omvat diverse letselschade bedragen. Welke schadeposten er vergoed worden hangt onder andere af van:

 • aard en ernst van het letsel dat u heeft opgelopen
 • duur van klachten en beperkingen
 • welke financiële en persoonlijke gevolgen het ongeval voor u hebben

Een letselschade vergoeding bestaat uit materiële schade en smartengeld. De grootste schadepost is vaak inkomensschade door arbeidsongeschiktheid. Dit heeft dan ook tot gevolg dat er sprake is van pensioenschade. Studenten die niet naar school kunnen door een ongeluk lopen studievertraging op.

De meest voorkomende letselschade bedragen zijn:

 • inkomensschade
 • studievertraging
 • pensioenschade
 • medische kosten zoals het eigen risico en kosten gemaakt bij de fysiotherapeut of psycholoog
 • reiskosten, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis of de politie voor het doen van aangifte
 • kosten voor verzorging en verpleging thuis
 • kosten gemaakt in het ziekenhuis
 • huishoudelijke hulp
 • onderhoudskosten voor het onderhoud van uw huis en tuin
 • reparatiekosten als u als fietser aangereden bent
Contact met een letselschade advocaat

Is u een ongeval overkomen en zoekt u de beste letselschade advocaat van Nederland? Met een beoordeling van een 9.2 door Advocaatscore behoren wij tot het beste letselschadebureau van Nederland.

Bij ons letselschadekantoor wordt u altijd geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Wij zijn namelijk onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten.

Bel voor een kosteloos letselschade advies of gratis juridische hulp bij letselschade: 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij komen direct voor u in actie.

Mensen lezen ook
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Wij

helpen u graag bij de verhalen van letselschade. Dit doen wij met een team van professionals. Ervaren en bevlogen letselschade juristen die ervoor zorgen dat u weer door kunt na een ongeval. Of het nu gaat om een ​​​​​​​​​​aanrijding, ongeluk op het werk van een hondenbeet.

Ontmoet ons team en neem contact met ons op voor een gratis letselschade advies en de verhalen van uw letselschade.

Lees hier wat onze cliënten van ons vinden

Mijn ervaring is méér dan uitstekend. Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

Aanbevelen? Ja

Geholpen door: Mr. Friso W. Brugman

P.J. Rutte

55 jaar geleden

Uitstekend! Goeie werk, wordt snel aangepakt. Ik ben zeer tevreden.

Aanbevelen?Ja

Geholpen door: Mr. Donna van Klooster

De heer A. Benhamed

55 jaar geleden

Zeer goed geholpen! Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Aanbevelen? Ja

Geholpen door: Mr. Gertjan Pranger

Mevrouw Judith Pilon

55 jaar geleden