Second opinion

Er is u een ongeval overkomen en u lijdt hierdoor letselschade.

Om uw letselschade te verhalen hebt u een letselschadebureau, een advocaat of een rechtsbijstandsverzekeraar ingeschakeld. Maar nu twijfelt u of u wel de juiste keuze heeft gemaakt.

De kwaliteit van de rechtsbijstand laat te wensen over en u hoort niks van uw belangenbehartiger of letselschade advocaat. Het is al lang geleden dat u een voorschot hebt ontvangen maar u maakt nog wel steeds kosten en lijdt schade. U maakt zich zorgen of uw letselschadezaak wel goed aangepakt wordt en u uw letselschade wel volledig vergoed krijgt.

Herkent u zich in het voorgaande? Dan is het misschien goed om eens een second-opinion te vragen bij een erkende en ervaren letselschade advocaat. Deze letselschadespecialisten werken bij Letselschade Kompas, het enige letselschadebureau waar alleen ervaren en erkende letselschade advocaten en juristen werken. Want al onze letselschadespecialisten hebben tussen de 5 en 40 jaar ervaring in het verhalen van letselschade. Geen letselschadezaak is voor onze letselschade advocaten te complex. En wij werken landelijk, dus u kunt altijd een beroep op ons doen voor een second-opinion.

Wilt u dat wij uw letselschadedossier eens bestuderen en een gratis advies uitbrengen? Neemt u dan eens contact met ons op. Wij onderzoeken wat er tot op heden in uw dossier gebeurd is en met name wat er moet gebeuren om uw letselschade voortvarend en volledig te verhalen. U ontvangt van ons een uitgebreid en gedetailleerd onderzoeksrapport. Wilt u na de second- opinion dat wij uw letselschadedossier overnemen? Dan maken wij vervolgens een plan van aanpak en bespreken dit met u. Daarna gaat uw letselschade advocaat van Letselschade Kompas voor u aan het werk. En dit doen wij volledig kosteloos voor u!

Wilt u een kosteloze second- opinion van uw letselschadedossier? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Letselschade melden?

Zoekt u hulp bij het verhalen van letselschade na een ongeval? De specialisten van Letselschade Kompas helpen u graag. Bel 0800 278 4626 of vul ons contactformulier op. Wij nemen dan direct contact met u op!

  Meld uw schade

  Het Letselschade Kompas team

  Deskundig, ervaren en persoonlijk, dit is de beste omschrijving van het team van Letselschade Kompas. Gedreven advocaten die de hoogst mogelijke kwaliteit rechtsbijstand bieden bij het verhalen van uw letselschade.

  Meer weten
  Onze werkwijze

  Zodra de aansprakelijkheid in uw letselschadedossier is erkend, gaan wij met de wederpartij, veelal een verzekeraar, onderhandelen over de totale schade. Wij doen dit aan de hand van een door ons opgestelde en voor de onderhandelingen met u besproken schadestaat.

  Meer weten
  Landelijk werkend

  Letselschade Kompas is een landelijk werkend letselschadebureau. Dit betekent dus dat u overal in Nederland een beroep op onze letselschade advocaten kunt doen, waar u ook woont!

  Meer weten