Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL
Second opinion

Om uw letselschade te verhalen hebt u een letselschadebureau, een advocaat of een rechtsbijstandsverzekeraar ingeschakeld. Maar nu twijfelt u of u wel de juiste keuze heeft gemaakt.

De kwaliteit van de rechtsbijstand laat te wensen over en u hoort niks van uw belangenbehartiger of letselschade advocaat. Het is al lang geleden dat u een voorschot hebt ontvangen maar u maakt nog wel steeds kosten en lijdt schade. U maakt zich zorgen of uw letselschadezaak wel goed aangepakt wordt en u uw letselschade wel volledig vergoed krijgt.

Herkent u zich in het voorgaande? Dan is het misschien goed om eens een second-opinion te vragen bij een erkende en ervaren letselschade advocaat. Deze letselschadespecialisten werken bij Letselschade Kompas, het enige letselschadebureau waar alleen ervaren en erkende letselschade advocaten en juristen werken. Want al onze letselschadespecialisten hebben tussen de 5 en 40 jaar ervaring in het verhalen van letselschade. Geen letselschadezaak is voor onze letselschade advocaten te complex. En wij werken landelijk, dus u kunt altijd een beroep op ons doen voor een second-opinion.

Wilt u dat wij uw letselschadedossier eens bestuderen en een gratis advies uitbrengen? Neemt u dan eens contact met ons op. Wij onderzoeken wat er tot op heden in uw dossier gebeurd is en met name wat er moet gebeuren om uw letselschade voortvarend en volledig te verhalen. U ontvangt van ons een uitgebreid en gedetailleerd onderzoeksrapport. Wilt u na de second- opinion dat wij uw letselschadedossier overnemen? Dan maken wij vervolgens een plan van aanpak en bespreken dit met u. Daarna gaat uw letselschade advocaat van Letselschade Kompas voor u aan het werk. En dit doen wij volledig kosteloos voor u!

Wilt u een kosteloze second- opinion van uw letselschadedossier? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Letselschade advocaat
Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten
Second
Opinion

Om uw letselschade te verhalen hebt u een letselschadebureau, een advocaat of een rechtsbijstandsverzekeraar ingeschakeld. Maar nu twijfelt u of u wel de juiste keuze heeft gemaakt.