Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Second opinion

Soms is het contact met uw belangenbehartiger niet wat u ervan verwacht had. U moet lang wachten op het antwoord van uw vraag, er wordt maar geen voorschot op uw letselschadevergoeding betaald of uw letselschade jurist is niet bereikbaar. Dan kan het verstandig zijn om een second opinion te laten uitvoeren.

Bij ons letselschadebureau kunt u kosteloos terecht voor een second opinion van uw letselschadedossier. Wij geven u een advies op maat en nemen, indien gewenst, de behandeling van uw letselschade zaak over van uw letselschade specialist.

Gratis second opinion bij letselschade

Wij begrijpen heel goed dat u soms tegen een muur oploopt bij de behandeling van uw letselschadezaak. Een belangenbehartiger die slecht bereikbaar is en maar geen voorschot voor u regelt. Daarnaast schiet het ook niet op met de schadeverzekeraar van de tegenpartij. Dan kan er behoefte ontstaan een second opinion te laten uitvoeren.

Laat u een second opinion van uw letselschadedossier uitvoeren door een van onze letselschade juristen, dan doen wij dit altijd geheel kosteloos voor u. Wij nemen de kosten voor het bestuderen van uw letselschadedossier en het uitbrengen van een letselschade advies voor onze rekening.

Wilt u dat wij de behandeling van uw letselschadedossier overnemen? Geen probleem, ook dit doen wij geheel kosteloos voor u. Voor het verhalen van uw letselschade na een aanrijding, een ongeluk op het werk of een hondenbeet maakt u bij ons nooit kosten.

Laat een second opinion van uw letselschadezaak uitvoeren!

Bent u niet tevreden over het verloop van uw letselschadedossier? Laat ons letselschadebureau dan een second opinion uitvoeren. Wij helpen u graag en altijd kosteloos.

Bel voor het gratis laten uitvoeren van een second opinion van uw letselschadedossier 0800 278 4626 of stuur ons een whatsapp bericht of mailbericht. Wij gaan dan direct voor u aan de slag.

Waaruit bestaat een second opinion?

Laat u door onze letselschade juristen een second opinion van een letselschadedossier uitvoeren, dan sturen wij u een machtiging. Hiermee kunnen wij uw letselschadedossier opvragen bij de belangenbehartiger die u nu heeft.

Uw letselschade specialist van ons kantoor bestudeert uw letselschadedossier uitgebreid en maakt hiervan een samenvatting. Op basis hiervan wordt een advies uitgebracht met daarbij een stappenplan voor een betere en snellere behandeling van uw dossier. Zo wordt er gekeken waarom er geen voorschot wordt uitgekeerd en of het niet mogelijk is kosteloos een deelgeschilprocedure te voeren.

De uitkomst van onze second opinion wordt met u besproken op ons kantoor. Wij geven u daarbij een advies en leggen u uit welke stappen er volgens ons gezet moeten worden om u beter te kunnen helpen.

Wat na het uitvoeren van de second opinion?

Na het uitvoeren van een second opinion in uw letselschadedossier kunt u zelf een beslissing over het vervolg van uw letselschadeclaim maken. Blijft u bij de letselschadebehandelaar die u nu heeft of kiest u ervoor om over te stappen naar ons letselschadebureau?

Wilt u overstappen naar Letselschade Kompas? Wij helpen u graag. Het verbeterplan wordt uitgevoerd en wij laten uw letselschade jurist weten dat wij het dossier van hem of haar overnemen.

Na overname van het letselschadedossier gaan wij direct aan de slag. Wij zorgen ervoor dat de behandeling van uw dossier snel wordt opgepakt en voortvarend wordt afgewikkeld.

Waar moet ik zijn voor een second opinion?

Wilt u een second opinion van uw een letselschadedossier laten uitvoeren? Onze letselschade juristen werken door heel Nederland. Met meer dan 15 bezoekadressen verdeelt over het land zijn wij ook altijd dichtbij.

Bel voor het gratis laten uitvoeren van een second opinion met 1 van onze letselschade advocaten of juristen: 0800 278 4626. Mailen of een whatsapp bericht sturen kan ook, wij nemen dan direct contact met u op.

Mensen lezen ook:

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
  1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
  2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
  3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
  4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland