Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Ik heb een aanrijding gehad en het is niet mijn schuld, wat nu?

U bent buiten uw schuld aangereden, bijvoorbeeld omdat iemand bij een kettingbotsing bij u achterop is gereden. Of als gevolg van het niet geven van voorrang.

Indien u een aanrijding gehad heeft en het is niet uw schuld, dan is een aantal zaken belangrijk. Want alhoewel u wellicht denkt: "ik heb een aanrijding gehad en het is niet mijn schuld", als de tegenpartij hier anders over denkt, dan is het aan u te bewijzen dat de tegenpartij aansprakelijk is.

Als u derhalve aangereden bent, dan is het verstandig dat u genoeg bewijsmiddelen heeft om te bewijzen dat de andere bestuurder schuldig is aan het ongeluk. U voldoet onder andere aan deze bewijslast indien u:

  • een schadeformulier invult
  • foto's maakt van het ongeluk
  • getuigen om een verklaring vraagt
  • uw letsel laat beoordelen door een arts
  • een letselschade advocaat inschakelt die u kan helpen

Ik ben aangereden en het is niet mijn schuld, hoe claim ik schade?

Staat vast dat u een aanrijding gehad heeft en deze niet te wijten is aan uw schuld? Dan kunt u schadevergoeding eisen. Een schadeclaim indienen doet u door middel van een aansprakelijkstelling. Hierin dienen een aantal dingen in opgenomen te worden:

  • datum en tijd van de aanrijding
  • toedracht van het ongeluk
  • rechtsgrond
  • waarom de tegenpartij aansprakelijk is.
  • stuiting van de verjaring

 

Kiest u voor de gratis rechtsbijstand van een letselschade specialist van ons kantoor, dan stellen wij de aansprakelijkheidsbrief op. Daarnaast regelen wij een voorschot op uw letselschadevergoeding, onderhandelen wij met de letselschade jurist van de verzekeraar en zorgen wij ervoor dat u een maximale slotuitkering van uw schadebedrag ontvangt.

Een aanrijding gehad en niet mijn schuld, waar heb ik recht op?

Heeft u een aanrijding gehad buiten uw schuld om, dan kunt u:

 

Onder schadevergoeding bij letselschade vallen alle kosten die u maakt, maar ook overige schade zoals inkomensschade. Daarnaast is er recht op een vergoeding voor de immateriΓ«le schade die u door een ongeluk lijdt, dit wordt smartengeld genoemd.

Kosten en schade zijn materiΓ«le schadeposten. Hieronder vallen onder andere medische kosten die u na een auto ongeluk of fietsongeluk maakt, loonschade en pensioenschade, een studievertraging en kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname en voor hulp in het huishouden thuis.

Alle letselschade bedragen waar u aanspraak op kunt maken worden door onze letselschade juristen en advocaten opgenomen op een schadestaat. Op basis daarvan kunnen wij dan een schadevergoeding vorderen.

Naast een vergoeding voor alle kosten die u maakt en schade die u lijdt, kunt u ook zelf een letselschade specialist kiezen die namens u gratis de schade als gevolg van de aanrijding verhaald. Deze mogelijkheid is opgenomen in de wet.

Gratis letselschade berekenen

Letselschade berekenen is niet eenvoudig. Daarnaast kan er over de hoogte van de schadevergoeding discussie ontstaan met de tegenpartij.

Kiest u voor de gratis hulp van een letselschade bureau, dan neemt de letselschade expert van dit kantoor het letselschade berekenen op zich. Daarnaast regelt een belangenbehartiger een voorschot op uw letselschade en doet deze nog veel meer. Eigenlijk doen wij alles wat er nodig is om ervoor te zorgen dat u volledig schadeloos gesteld wordt.

Het recht op gratis rechtsbijstand bij letselschade is opgenomen in artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek (BW).

Gratis hulp van ons letselschade bureau

Heeft u een aanrijding gehad buiten uw schuld om? Ons letselschade bureau helpt u gratis en altijd 100% kosteloos.

Neem voor vragen, een kosteloos letselschade advies of gratis hulp bij het claimen van uw letselschade contact met ons op. Dit kan telefonisch (0800 278 4626) of via ons contactformulier. Wij helpen u graag.

Waar vind ik jullie letselschade bureau?

Als u schade lijdt als gevolg van een aanrijding, dan is het logisch dat u voor het verhalen van letselschade niet te ver wilt rijden. Daarom is het fijn om te weten dat ons letselschade bureau inmiddels meer dan 15 bezoeklocaties door heel Nederland heeft.

Het is niet fijn om met letsel naar een letselschadebureau te moeten reizen. Daarom komt een letselschade jurist of letselschade advocaat van ons kantoor gewoon bij u thuis voor een uitgebreide intake. Samen brengen wij het letsel in kaart en de schade die u door dit letsel lijdt. Vervolgens gaat onze letselschade expert direct voor u aan de slag!

Brugman Letselschade Advocaten

Letselschade Kompas is geen standaard letselschade bureau. Bij ons letselschadebureau wordt u namelijk niet geholpen door juristen, maar altijd door een ervaren en deskundige letselschade advocaat.

Het voordeel van ons letselschade bureau is dat wij ook voor u kunnen procederen als het nodig is. En u wordt geholpen door een Universitair afgestudeerde letselschade specialist die ook nog eens onder toezicht staat van de Nederlandse Orde van Advocaten. Voor u de garantie dat u te maken heeft met een deskundige en betrouwbare belangenbehartiger.

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Aanrijding gehad

Niet mijn schuld

Ik heb een aanrijding gehad en het is niet mijn schuld! Dan kunnen onze letselschade advocaten u gratis helpen bij letselschade!