Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Belangenbehartiger bij letselschade inschakelen

Een ongeval heeft vaak gevolgen op uw leven. Door het letsel en de klachten bent u beperkt in het dagelijks leven en lijdt u schade. Voor het claimen van schadevergoeding kunt u hulp inschakelen van een belangenbehartiger. Deze zorgt dat uw schade als gevolg van het ongeluk op de tegenpartij verhaald wordt. Wel zo fijn, u kun zich dan richten op uw revalidatie.

Onze letselschade juristen helpen u graag bij het claimen van uw schadevergoeding. Hiervoor maakt u geen kosten, want deze verhalen wij met uw schade op de aansprakelijke persoon.

Wat doet een belangenbehartiger letselschade voor mij?

Bij letsel door een ongeval komt veel kijken. U heeft klachten en beperkingen, bent onder medische behandeling en misschien kunt u niet of minder werken door het ongeluk. Daarnaast zijn er beperkingen in uw privé leven, zoals in het huishouden en op het gebied van hobby's.Naast alle problemen op persoonlijk gebied, lijdt u ook nog eens schade door wat er is gebeurd. Het verhalen hiervan kunt u overlaten aan een professional. Deze wordt een belangenbehartiger letselschade genoemd.

Kiest u voor een belangenbehartiger letselschade van ons letselschade bureau dan zoeken wij uit wie de aansprakelijke persoon is, schrijven wij een aansprakelijkheidsbrief, gaan wij de tegenpartij aansprakelijk stellen, zorgen wij voor een voorschot op uw letselschade zodat de reeds geleden schade meteen vergoed is en voeren wij overleg met de verzekeraar over de hoogte van uw letselschadevergoeding. Daarbij zorgen wij voor een volledige vergoeding van uw letselschade.

Wanneer schakel ik een belangenbehartiger letselschade in?

Na een ongeluk dient eerst duidelijk te worden wie schuldig is aan een ongeluk. Soms lijkt dit heel vanzelfsprekend. Immers, bij een achterop aanrijding het achterste voertuig schuldig en bij een bedrijfsongeval de werkgever. Toch is dit niet altijd zo eenvoudig als het lijkt.

Gedurende het letselschade traject kunnen er allerlei vragen opkomen en discussies ontstaan. bijvoorbeeld over:

 • wie schuldig is aan het ongeluk
 • het verband tussen het ongeluk en de schade (causaal verband)
 • de hoogte van de schadevergoeding
 • het toe te kennen bedrag aan smartengeld

 

Allemaal discussies waar een letselschade slachtoffer niet op zit te wachten. Daarom is het raadzaam om zo spoedig mogelijk na een ongeluk een belangenbehartiger letselschade in t schakelen. Bij een belangenbehartiger kunt u kiezen voor een letselschade advocaat of letselschade jurist van een letselschade bureau. Letselschade Kompas biedt u het beste van beide! Want wij zijn onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de enige gespecialiseerde advocatenkantoren. Het grote voordeel voor u is dat wij, indien nodig, gratis een letselschade advocaat kunnen inschakelen!

Wat kost een belangenbehartiger letselschade?

Als slachtoffer van een ongeval krijgt u te maken met een letselschade jurist van een verzekeraar. Deze hebben veel kennis van het letselschaderecht. Het is niet eerlijk dat als er discussie ontstaat, u te maken krijgt met iemand met veel meer kennis van letselschade.

Gelukkig heeft de wetgever bepaald dat als u schade lijdt door toedoen van een ander, de kosten die u voor een belangenbehartiger maakt onderdeel uitmaken van uw schade. Met andere woorden, als u een schadeclaim indient omdat u door een ander schade lijdt, heeft u recht op gratis hulp van een advocaat of jurist!

Wat is een betrouwbare belangenbehartiger?

 

Op internet vindt u veel soorten belangenbehartigers bij letselschade. U kunt kiezen uit:

 • een letselschade advocaat
 • letselschade bureaus
 • rechtsbijstandsverzekeraars

 

Maar wat is nu een betrouwbare belangenbehartiger? Dit is lastig te zeggen. Van belang is of een belangenbehartiger voldoende kennis heeft van het letselschade en of u kunt klagen bij een onafhankelijke instantie als het fout gaat.

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Al onze advocaten en juristen staan onder toezicht van de Orde van Advocaten. Daarnaast zijn al onze letselschade specialisten universitair geschoold en volgen wij jaarlijks veel cursussen en opleidingen om ons niveau zo hoog mogelijk te houden.

Contact met uw letselschade advocaat

Letselschade Kompas is een landelijk werkend letselschade bureau gespecialiseerd in het claimen van letselschade. Onze letselschade juristen zijn altijd in de buurt met maar liefst 10 bezoeklocaties door heel Nederland. Maar wij komen voor een letselschade advies of een intakegesprek gewoon bij u thuis, waar in Nederland u ook woont!

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Voor u heeft dit grote voordelen. Zo kunnen wij kosteloos voor u procederen als het nodig is. Ook hebben wij hierdoor meer kennis in huis dan andere letselschade bureaus.Bent u aangereden door een auto en wilt u gratis uw letselschade claimen? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos.

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

7 months geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 year geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 year geleden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland