Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Wat doet een belangenbehartiger letselschade voor mij?

Bij letsel door een ongeval komt veel kijken. U heeft klachten en beperkingen, bent onder medische behandeling en misschien kunt u niet of minder werken door het ongeluk. Daarnaast zijn er beperkingen in uw privΓ© leven, zoals in het huishouden en op het gebied van hobby's.

Naast alle problemen op persoonlijk gebied, lijdt u ook nog eens schade door wat er is gebeurd. Het verhalen hiervan kunt u overlaten aan een professional. Deze wordt een belangenbehartiger letselschade genoemd.

Kiest u voor een belangenbehartiger letselschade van ons letselschade bureau dan:

 • zoeken wij uit wie de aansprakelijke persoon is
 • schrijven wij een aansprakelijkheidsbrief
 • gaat wij de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • zorgen wij voor een voorschot letselschade zodat de reeds geleden schade meteen vergoed is
 • voeren wij overleg met de verzekeraar
 • zorgen wij voor een volledige vergoeding van uw letselschade

Wanneer schakel ik een belangenbehartiger letselschade in?

Na een ongeluk dient eerst duidelijk te worden wie schuldig is aan een ongeluk. Soms lijkt dit heel vanzelfsprekend. Immers, bij een achterop aanrijding het achterste voertuig schuldig en bij een bedrijfsongeval de werkgever. Toch is dit niet altijd zo eenvoudig als het lijkt.

Gedurende de letselschade claim kunnen er allerlei vragen opkomen en discussies ontstaan. bijvoorbeeld over:

 • wie schuldig is aan het ongeluk
 • het verband tussen het ongeluk en de schade
 • de hoogte van de schadevergoeding
 • het toe te kennen bedrag aan smartengeld

 

Allemaal discussies waar een letselschade slachtoffer niet op zit te wachten. Daarom is het raadzaam om zo spoedig mogelijk na een ongeluk een belangenbehartiger letselschade in t schakelen.

Bij een belangenbehartiger kunt u kiezen voor een letselschade advocaat of letselschade jurist van een letselschade bureau. Letselschade Kompas biedt u beiden! Want wij zijn onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de enige gespecialiseerde advocatenkantoren. Het grote voordeel voor u is dat wij, indien nodig, gratis een letselschade advocaat kunnen inschakelen!

Wat kost een belangenbehartiger letselschade?

Als slachtoffer van een ongeval krijgt u te maken met een letselschade jurist van een verzekeraar. Deze hebben veel kennis van het letselschaderecht. Het is niet eerlijk dat als er discussie ontstaat, u te maken krijgt met iemand met veel meer kennis van letselschade.

Gelukkig heeft de wetgever bepaald dat als u schade lijdt door toedoen van een ander, de kosten die u voor een belangenbehartiger maakt onderdeel uitmaken van uw schade. Met andere woorden, als u een schadeclaim indient omdat u door een ander schade lijdt, heeft u recht op gratis hulp van een advocaat of jurist!

Wat is een betrouwbare belangenbehartiger?

Op internet vindt u veel soorten belangenbehartigers bij letselschade. U kunt kiezen uit:

 • een letselschade advocaat
 • letselschade bureaus
 • rechtsbijstandsverzekeraars

 

Maar wat is nu een betrouwbare belangenbehartiger? Dit is lastig te zeggen. Van belang is of een belangenbehartiger voldoende kennis heeft van het letselschade en of u kunt klagen bij een onafhankelijke instantie als het fout gaat.

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Al onze advocaten en juristen staan onder toezicht van de Orde van Advocaten. Daarnaast zijn al onze letselschade specialisten universitair geschoold en volgen wij jaarlijks veel cursussen en opleidingen om ons niveau zo hoog mogelijk te houden.

Contact met uw letselschade advocaat

Letselschade Kompas is een landelijk werkend letselschade bureau gespecialiseerd in het claimen van letselschade. Onze letselschade juristen zijn altijd in de buurt met maar liefst 10 bezoeklocaties door heel Nederland. Maar wij komen voor een letselschade advies of een intakegesprek gewoon bij u thuis, waar in Nederland u ook woont!

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Voor u heeft dit grote voordelen. Zo kunnen wij kosteloos voor u procederen als het nodig is. Ook hebben wij hierdoor meer kennis in huis dan andere letselschade bureaus.

Bent u aangereden door een auto en wilt u gratis uw letselschade claimen? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos.

Letselschade advocaat
Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Gratis juridische hulp

belangenbehartiger letselschade

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade specialist voor het verhalen van uw letselschade? Onze letselschade juristen en advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos!