Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Afgestudeerd? Word letselschade jurist op ons letselschadebureau!

Ben jij recentelijke afgestudeerd in Privaatrecht en zoek je een uitdagende functie op een jong en dynamische kantoor? Maak dan kennis met ons letselschadebureau.

Letselschade Kompas houdt zich als belangenbehartiger bezig met het verhalen van letselschade als gevolg van een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet. Wij komen alleen op voor de belangen van slachtoffers.

Wil je meer informatie over een functie als letselschade jurist? Neem dan contact met ons op! Bel 0800 278 4626 of mail ons voor vragen of een sollicitatiegesprek.

Ik ben afgestudeerd en zoek een uitdaging!

Als je bent afgestudeerd in het Privaatrecht kun je alle kanten op. Misschien heb je al eens stage gelopen of kennis gemaakt met het letselschade recht tijdens een bijbaan naast je studie. Dan weet je waarschijnlijk dat de letselschadebranche veelzijdig is en nooit saai!

Bij ons letselschade bureau behandel je als letselschade jurist direct zelf letselschadezaken. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Want Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de bekendste en grootste advocatenkantoren op het gebied van letselschade.

Graag introduceren wij ons tijdens een gesprek met jou op 1 van onze kantoren aan de:

 • Dick Ketlaan 2 te Wognum
 • Donauweg 10 te Amsterdam (nabij station Sloterdijk)
 • Albert Plesmanweg 37-43 Rotterdam

Afgestudeerd in het Privaatrecht? Kies voor ons traineeship

Ben je afgestudeerd in het Privaatrecht, dan bieden wij jou een unieke kans. Want op 1 maart en 1 september 2024 starten wij weer met on traineeship. Gedurende 3 maanden leer je het vak van letselschade jurist van de beste letselschade advocaten van Nederland.

Je start met een introductie op ons hoofdkantoor in Wognum van 1 week. Verblijf is in het van der Valk hotel in Hoorn. Tijdens deze eerste week leer je alles over onze systemen en start je met de opleiding "Basisopleiding Letselschade", welke wordt gegeven door letselschade advocaat Friso Brugman.

De basisopleiding Letselschade wordt 2 x per jaar gegeven aan zowel advocaten en juristen van ons kantoor als voor letselschade specialisten van andere letselschadebureaus en advocaten.

Tijdens het traineeship wordt je intensief begeleidt in jouw letselschadezaken zodat jij deze na 3 maanden volledig zelfstandig kan behandelen.

Afgestudeerd in Privaatrecht? Dit is wat wij jou te bieden hebben

Kom je bij ons werken, dan hebben wij jou veel te bieden:

 • een startsalaris van € 3.000,00
 • pensioen waarbij ons kantoor de helft van de premie betaald
 • 25 vakantiedagen
 • werken op kantoor of thuis, vrij in te delen
 • mogelijkheid om NIVRE expert te worden
 • lid van de personeelsvereniging
 • direct eigen dossiers behandelen
 • gratis interne en externe opleidingen
 • lidmaatschap van de VJJP
 • doorgroeimogelijkheid naar Brugman Letselschade Advocaten
 • eventueel kun je letselschade advocaat worden
 • iedere maand een borrel met het kantoor
 • veel leuke activiteiten.
Wie zijn wij?

Letselschade Kompas is een letselschadebureau met 20 letselschade juristen die iedere dag de belangen behartigen van verkeersslachtoffers en slachtoffers van bedrijfsongevallen en hondenbeten. Dit doen wij al bijna 15 jaar!

Ons letselschadekantoor is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een advocatenkantoor gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor slachtoffers van een ongeval. Hier werken ook LSA advocaten. De LSA is de beroepsvereniging van letselschade advocaten. De functie van LSA advocaat is het hoogste haalbare titel in de letselschadebranche.

Naast LSA advocaten werken er bij Brugman Letselschade Advocaten en Letselschade Kompas ook NIVRE experts. Deze letselschade specialisten hebben de NIVRE opleiding personenschade gevolgd.

Ben jij afgestudeerd in het Privaatrecht? Onze letselschade juristen hebben de mogelijkheid om NIVRE expert of zelfs letselschade advocaat te worden.

Mensen lezen ook
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Wij

helpen u graag bij de verhalen van letselschade. Dit doen wij met een team van professionals. Ervaren en bevlogen letselschade juristen die ervoor zorgen dat u weer door kunt na een ongeval. Of het nu gaat om een ​​​​​​​​​​aanrijding, ongeluk op het werk van een hondenbeet.

Ontmoet ons team en neem contact met ons op voor een gratis letselschade advies en de verhalen van uw letselschade.

Lees hier wat onze cliënten van ons vinden

Mijn ervaring is méér dan uitstekend. Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

Aanbevelen? Ja

Geholpen door: Mr. Friso W. Brugman

P.J. Rutte

55 jaar geleden

Uitstekend! Goeie werk, wordt snel aangepakt. Ik ben zeer tevreden.

Aanbevelen?Ja

Geholpen door: Mr. Donna van Klooster

De heer A. Benhamed

55 jaar geleden

Zeer goed geholpen! Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Aanbevelen? Ja

Geholpen door: Mr. Gertjan Pranger

Mevrouw Judith Pilon

55 jaar geleden

Letselschade Kompas
Wat anderen van ons vinden