Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Gratis hulp van een LSA advocaat

LSA staat voor Letselschade Advocaat. Maar een LSA advocaat is niet zomaar een advocaat. Hij of zij heeft ten minste 7 jaar ervaring op het gebied van letselschade, ook wel personenschade genaamd. Daarnaast dient een LSA advocaat een speciale opleiding te volgen om zich LSA advocaat te mogen noemen.

LSA advocaten zijn de beste advocaten van Nederland die u kunt vinden als het gaat om het verhalen van letselschade. Bij ons vindt u 3 LSA advocaten die u bij kunnen staan bij het verhalen van uw letselschade, altijd volledig kosteloos.

Wilt u ook gratis hulp van een letselschade advocaat? Meer dan 5.000 mensen gingen u voor. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos.

of bel direct

Wat doet een LSA advocaat?

U kunt aan een aanrijding of bedrijfsongeval vervelend letsel overhouden. Vaak gaat het letsel over, maar niet altijd, er is dan sprake van blijvend letsel. Zowel als gevolg van tijdelijk als blijvend letsel kunt u echter schade oplopen. Er is dan sprake van letselschade.

Een letselschade claim indienen is niet zomaar iets. U krijgt met allerlei uitdagingen te maken. Zo zal een letselschade jurist van een schadeverzekeraar proberen u letselschadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Is er sprake van blijvend letsel, zoals bij een chronische whiplash of hersenletsel, dan krijgt u te maken met toekomstige schade. Een letselschade uitkering claimen is met andere woorden zo simpel nog niet.

Wat doet een LSA advocaat?

Gelukkig kunt u bij het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk of ongeval op het werk dus gebruik maken van de dienstverlening van de een LSA- advocaat. Maar wat doet deze belangenbehartiger nu allemaal voor u?

Kiest u voor een LSA advocaat van ons letselschadebureau, dan staan wij u gedurende het gehele letselschadeproces bij:

 1. wij maken een afspraak met u voor een uitgebreide intake
 2. de aansprakelijkheid wordt onderzocht
 3. er wordt een aansprakelijkheidsbrief opgesteld
 4. nadat de aansprakelijkheid is erkend zorgt uw letselschade advocaat voor een voorschot op uw letselschadevergoeding
 5. wij stellen een schadestaat op met daarop alle op uw situatie van toepassing zijnde schadeposten
 6. er vinden onderhandelingen plaats met de verzekeraar van de aansprakelijke partij
 7. uw letselschade wordt maximaal verhaald
Gratis juridische hulp van een LSA advocaat

Wilt u ook gratis juridische hulp van een ervaren en deskundige LSA advocaat? Wij helpen u graag. Maak een vrijblijvende afspraak en wij beantwoorden uw vragen en adviseren u over uw letselschadezaak. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij gaan direct voor u aan de slag.

Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)

Alle LSA- advocaten in Nederland hebben zich verenigd binnen de Vereniging van Letselschade Advocaten, de LSA. Om lid van de LSA te worden moet een advocaat aan strenge vereisten voldoen. Zo moet een advocaat een speciale opleiding met succes volgen, de Grotius Personenschade Opleiding. Tijdens de Grotius opleiding worden advocaten opgeleid tot de beste letselschade advocaten van Nederland.

Meerdere van de advocaten van ons letselschadebureau zijn lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten. Zo weet u zeker dat u de rechtshulp krijgt van de beste letselschade advocaat van Nederland.

Welke letselschade wordt vergoed?

Is een derde aansprakelijk voor de schade welke u door een aanrijding of een bedrijfsongeval lijdt, dan heeft u recht op een letselschade vergoeding. Deze bestaat naast alle kosten die u maakt als gevolg van een ongeluk ook uit schade zoals inkomensschade, pensioenschade en schade door een studievertraging.

Voor veel kosten bestaan richtlijnen waarmee de de schadevergoeding vastgesteld wordt. Zo is er een richtlijn voor overname van huishoudelijke taken. Maar ook voor het berekenen van studievertraging bestaat een richtlijn. Uw LSA advocaat van ons letselschadebureau berekent de schade graag voor u.

Naast kosten en bijvoorbeeld inkomensschade is er na een ongeluk altijd recht op een smartengeldvergoeding. Dit is een vergoeding voor het leed dat u door het ongeluk is toegebracht. Er is altijd recht op smartengeld, zowel bij licht letsel als zwaar letsel.

Gratis hulp van een LSA advocaat

Wilt u ook gratis juridische hulp van een LSA advocaat bij u in de buurt? Onze letselschade advocaten werken door heel Nederland en met meer dan 15 locaties door heel Nederland zijn wij altijd dichtbij.

In de wet is opgenomen dat de kosten van rechtsbijstand aan een letselschadeslachtoffer betaald moeten worden door de aansprakelijke persoon of diens aansprakelijkheidsverzekering. Dit betekent dat wij u bijna altijd volledig gratis kunnen helpen bij het verhalen van uw letselschade.

Bespreek uw situatie met een letselschade jurist

Maakt u kosten voor hulp aan een letselschadeslachtoffer of lijdt u zelf schade door toedoen van een andere persoon? Bespreek uw situatie met een LSA advocaat van ons kantoor en wij helpen u bij het verhalen van uw letselschade.

Bel voor vragen of het maken van een afspraak 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland