Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL
Ongevallen
Hersenletsel

Is het hersenletsel veroorzaakt in het verkeer of op het werk? Of bent u gevallen op straat door toedoen van een slecht wegdek? Dan komt de schade als gevolg van uw hersenletsel verhalen op aansprakelijke partij.

Traumatisch hersenletsel kan diverse oorzaken hebben:

 • Een verkeersongeval
 • Een zwaar voorwerp dat u tegen het hoofd heeft gekregen
 • Een val, bijvoorbeeld van een ladder of door een losliggende stoeptegel
 • Een klap tegen het hoofd, bijvoorbeeld door een patiënt in een psychiatrische instelling.
 • Het shaken baby- syndroom.

Is het hersenletsel veroorzaakt in het verkeer of op het werk? Of bent u gevallen op straat door toedoen van een slecht wegdek? Dan komt de schade als gevolg van uw hersenletsel verhalen op aansprakelijke partij.

Hersenletsel valt onder zwaar letsel. Dit wil zeggen dat hersenletsel een grote impact op uw leven kan hebben en ook lijdt tot veel letselschade. Er is veelal sprake van gedeeltelijke of volledige arbeidsongeschiktheid. Daarnaast is er vaak hulp op vele gebieden nodig bij hersenletsel. Denk hierbij aan huishoudelijke hulp, hulp in het klussen in en om het huis en wellicht ook voor wat betreft uw verzorging en mobiliteit.

Lijdt u letselschade door (post-traumatisch) hersenletsel en herkent u zich in het voorgaande? Dan adviseren wij u om een ervaren en erkende letselschade advocaat in de arm te nemen. Deze vindt u bij Letselschade Kompas. U wordt met hersenletsel altijd bijgestaan door een erkende en ervaren letselschade advocaat. Uw letselschadespecialist is aangesloten bij de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Voor u de garantie dat u bij het verhalen van uw letselschade wordt bijgestaan door een betrouwbare en deskundige specialist op het gebied van letselschade bij hersenletsel.

Wilt u een geheel vrijblijvende afspraak met een letselschade advocaat bij u thuis? Neemt u dan contact met ons op via 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een e-mailbericht. Onze letselschadespecialisten werken door heel Nederland en dus ook bij u in de buurt!

Bij letselschade door hersenletsel kunt u met vele soorten schadeposten te maken hebben. Welke schade vergoed wordt hangt af van uw persoonlijke situatie. Wellicht dat u niet meer kunt werken door uw hersenletsel. Misschien studeerde u nog en loopt u hierin vertraging op of heeft u uw studie moeten beëindigen. Uw letselschade advocaat van Letselschade Kompas geeft u een advies op maat naar aanleiding van uw persoonlijke situatie.

In de praktijk zien wij bij post- traumatisch hersenletsel de volgende schadeposten:

 • Verlies aan verdienvermogen omdat u door het hersenletsel niet meer kunt werken
 • Pensioenschade
 • Kosten voor hulp in uw huishouden.
 • Kosten voor onderhoud aan woning en tuin.
 • Kosten van medische aard, bijvoorbeeld uw eigen risico.
 • Reiskosten naar behandelaars en anderen
 • Een studievertraging.
 • Kosten voor verzorging en verpleging.
 • Kosten die u in een revalidatiecentrum maakt.
 • Smartengeld

Wilt u een advies op maat met betrekking tot uw letselschade? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag en volledig kosteloos. Want niet alleen uw schade, maar ook de kosten voor rechtsbijstand verhalen wij op de aansprakelijke partij! Bel voor een afspraak of al uw vragen over letselschade 0800 278 4626 of stuur ons een mailbericht.

Bij je thuis of op locatie
Binnen 24 uur geholpen
€€ Geheel kosteloos

Wij zijn erg flexibel en operationeel in heel Nederland. Zo kunnen wij bij u thuis, of bij ons op locatie komen. Wij beschikken over een aantal divers gelegen afspraaklocaties in heel Nederland. Liever thuis? Geen enkel probleem!

Wij kunnen u binnen 24 uur van dienst zijn door een intake in te plannen, deze kunnen wij geheel vrijblijvend en bovendien kosteloos met u inplannen, bij ons of op locatie.

Een vraag die wij vaak vragen is hoe het kan dat een letselschade advocaat gratis kan werken voor een letselschadeslachtoffer. Dit komt omdat wij onze rechtsbijstand verhalen op de aansprakelijke partij. Vaak is dit een verzekeraar. Daarom betaalt u dus gegarandeerd niks voor onze gespecialiseerde rechtsbijstand.

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten
Ongeval
Hersenletsel

Is het hersenletsel veroorzaakt in het verkeer of op het werk? Of bent u gevallen op straat door toedoen van een slecht wegdek? Dan komt de schade als gevolg van uw hersenletsel verhalen op aansprakelijke partij.