Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade Kompas nu ook in Rotterdam

Letselschade Kompas, onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten, is nu ook te vinden in Rotterddam. Letselschade Kompas Rotterdam helpt u als slachtoffer van een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of hondenbeet gratis bij het verhalen van uw letselschade.

Bij Letselschade Kompas Rotterdam wordt u altijd geholpen door ervaren en deskundige letselschade juristen en advocaten. U weet dus zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent met uw letselschade claim.

Wat doet Letselschade Kompas Rotterdam voor mij?

Een ongeval zorgt voor allerlei klachten en beperkingen. U maakt kosten, kunt wellicht niet werken en zit met veel vragen. Wie betaalt mijn inkomen nu in arbeidsongeschikt ben, wordt het eigen risico vergoed en hoe zit het met een vergoeding voor de hulp in het huishouden?

De letselschade juristen van Letselschade Kompas Rotterdam geven u het antwoord op al uw vragen. Kiest u ervoor om uw letselschade door onze letselschade juristen te laten verhalen, dan regelen wij alles voor u. Letselschade Kompas Rotterdam:

 • stelt een onderzoek in naar wie schuld heeft aan het u overkomen ongeval
 • stelt een aansprakelijkheidsbrief op
 • regelt een voorschot na erkenning van aansprakelijkheid
 • stelt een schadestaat op
 • schakelt een medisch adviseur in zodat u de beste medische behandelingen krijgt
 • gaat uw letselschade berekenen
 • onderhandelt met de verzekering over de hoogte van uw letselschadevergoeding
 • zorgt ervoor dat uw letselschade maximaal vergoed wordt

 

Wilt u ook uw letselschade verhalen op de tegenpartij? Neem dan contact op met uw letselschade jurist van Letselschade Kompas Rotterdam. Ook voor de beste letselschade advocaat in Rotterdam en omstreken.

Waar vind ik Letselschade Kompas Rotterdam

Letselschade Kompas Rotterdam vindt u aan de Albert Plesmanweg 37-43 in Rotterdam. U bereikt ons eenvoudig per auto of openbaar vervoer. Parkeren voor de deur is gratis en wij verwelkomen u graag voor een intakegesprek en het verhalen van uw letselschade op de aansprakelijke persoon of diens letselschade verzekering.

Een ongeluk is een indringende gebeurtenis. U heeft hier letsel aan overgehouden met alle gevolgen van dien. Wij begrijpen dan dat het voor u bezwaarlijk kan zijn om naar ons letselschadebureau te komen. Daarom komt een letselschade jurist of letselschade advocaat van ons letselschadekantoor ook gewoon bij u thuis voor een intakegesprek.

Wilt u ook gratis juridische hulp van een ervaren en deskundige letselschade jurist of letselschade advocaat in Rotterdam? Letselschade Kompas Rotterdam helpt u graag en altijd geheel kosteloos. Bel voor gratis hulp bij letselschade 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij komen direct voor u in actie.

Wanneer kan ik Letselschade Kompas Rotterdam inschakelen?

U kunt Letselschade Kompas altijd inschakelen bij letselschade. Wij helpen onder andere na een:

 • auto ongeluk
 • fietsongeluk
 • scooterongeluk
 • bedrijfsongeval
 • hondenbeet

 

U kunt Letselschade Kompas Rotterdam inschakelen als u nog geen belangenbehartiger heeft. maar ook voor een second opinion kunt u kosteloos bij ons terecht.

Wie zijn wij?

Letselschade Kompas Rotterdam is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Met 30 letselschade juristen en letselschade advocaten vertegenwoordigen wij inmiddels meer dan 1500 verkeersslachtoffers en slachtoffers van een bedrijfsongeval of hondenbeet.

Zoekt u kosteloze juridische hulp bij het verhalen van uw letselschade als gevolg van een aanrijding? Bel dan 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in.

NIEUW: onze letselschade juristen en advocaten zijn nu ook buiten kantoor tijd en in het weekend telefonisch bereikbaar en via whatsapp!

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Wij

helpen u graag bij de verhalen van letselschade. Dit doen wij met een team van professionals. Ervaren en bevlogen letselschade juristen die ervoor zorgen dat u weer door kunt na een ongeval. Of het nu gaat om een ​​​​​​​​​​aanrijding, ongeluk op het werk van een hondenbeet.

Ontmoet ons team en neem contact met ons op voor een gratis letselschade advies en de verhalen van uw letselschade.

Lees hier wat onze cliënten van ons vinden

Mijn ervaring is méér dan uitstekend. Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

Aanbevelen? Ja

Geholpen door: Mr. Friso W. Brugman

P.J. Rutte

54 years geleden

Uitstekend! Goeie werk, wordt snel aangepakt. Ik ben zeer tevreden.

Aanbevelen?Ja

Geholpen door: Mr. Donna van Klooster

De heer A. Benhamed

54 years geleden

Zeer goed geholpen! Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Aanbevelen? Ja

Geholpen door: Mr. Gertjan Pranger

Mevrouw Judith Pilon

54 years geleden