Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Zoetermeer

Er is u in Zoetermeer een ongeluk overkomen en als gevolg hiervan heeft u verwondingen en/of klachten overgehouden. Het is dan logisch dat u schadevergoeding eisen wilt op de aansprakelijke partij. Onze letselschade advocaten in Zoetermeer helpen u hier graag bij.

Een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet heeft een grote impact op uw leven, dat zien wij iedere dag bij onze cliënten. Daarom is het van belang dat u zich kunt richten op een maximaal herstel en niet bezig hoeft te zijn met uw letselschade claim. Onze letselschade advocaten in Zoetermeer nemen dit dan ook graag van u uit handen.

Lijdt u letselschade en wilt u bij uw letselschade claim gratis hulp van een letselschade specialist? Onze letselschade advocaten in Zoetermeer helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Waar vind ik een letselschade advocaat in Zoetermeer?

Als u letsel oploopt door een ongeluk, dan wilt u het waarschijnlijk het liefst niet een letselschade advocaat aan de andere kant van het land. Dat begrijpen wij goed.

Bij ons vindt u een letselschade advocaat in Den Haag en een letselschade advocaat in Rotterdam. Maar u hoeft voor een letselschade advies niet helemaal naar ons toe te komen. Onze letselschade specialisten komen gewoon bij u thuis.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken wij wat u is overkomen en welke gevolgen de aanrijding, het bedrijfsongeval of de hondenbeet voor u hebben.

Na de intake gaan wij direct voor u aan de slag. Wij regelen alles voor u, van het opstellen van de aansprakelijkstelling tot het discussiëren met de letselschade verzekeraar over de hoogte van uw schadevergoeding.

Wilt u ook gratis hulp van een letselschade advocaat in Zoetermeer? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag altijd 100% kosteloos!

De beste letselschade advocaat in Zoetermeer!

Veel advocaten stellen dat zij de beste letselschade advocaat van Nederland zijn. Wij zullen dit zeker niet over onszelf zeggen, maar onze letselschade advocaten in Zoetermeer voldoen wel aan alle criteria die een goede letselschade advocaat moet hebben.

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de enige in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoren in Nederland. Daarom wordt u door ons altijd geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat.

Al onze letselschade advocaten zijn universitair geschoold en beëdigd door de rechtbank. Wij zijn ook aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en dragen het specialistenkeurmerk van de Orde van Advocaten. Dit mag Brugman Letselschade Advocaten dragen omdat een aantal van onze letselschade advocaten in Zoetermeer lid zijn van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten.

Wij pretenderen dus zeker niet dat wij de beste letselschade advocaat van Nederland zijn, maar we zijn zeker goede letselschade advocaten met geruime ervaring en met veel deskundigheid op het gebied van letselschade. U kunt dan ook zeker van ons op aan bij uw letselschade claim.

Letselschade claimen na een aanrijding

Na een ongeluk door toedoen van een ander wilt u uiteraard letselschade eisen, dat is vanzelfsprekend. Zo heeft u recht op een letselschade vergoeding na een aanrijding. Maar waar heeft u precies recht op bij een aanrijding en wat is de hoogte van de schadevergoeding?

Bij een aanrijding kunt u verwondingen en klachten oplopen. Bijvoorbeeld kneuzingen, een botbreuk, hersenletsel of whiplash klachten. Hierdoor kunnen beperkingen ontstaan, bijvoorbeeld op het gebied van werk, in het huishouden, maar ook kunt u beperkingen ervaren in de uitvoering van hobby's. Er ontstaat dan schade.

Een letselschade vergoeding eisen kan bij een aanrijding direct bij de autoverzekeraar. Dit komt omdat alle motorrijtuigen verplicht verzekerd zijn in Nederland. De letselschade claim kan dus rechtstreeks bij deze WAM- verzekeraar ingediend worden. Dit geldt zowel voor de materiële schade als het smartengeld.

Een letselschade vergoeding bestaat uit veel soorten letselschade bedragen. De bekendste zijn:

 1. loonschade door het tijdelijk of helemaal niet meer kunnen werken
 2. een studievertraging
 3. medische kosten
 4. reiskosten
 5. huishoudelijke hulp
 6. kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname
 7. (extra) kinderopvang
 8. smartengeld

 

Wilt u de hoogte van de schadevergoeding berekenen laten door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Zoetermeer? Onze letselschade advocaten helpen u hier gratis bij.

Werkgever aansprakelijk stellen

Op een werkgever rust een zorgplicht. Deze houdt in dat werkgevers er alles aan moeten doen om een bedrijfsongeval te voorkomen. Overkomt een medewerker toch een ongeluk tijdens het werk, dan is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid.

Is er aansprakelijkheid bij de werkgever, dan dient deze een schadevergoeding te betalen. Daarbij komen alle letselschade bedragen voor vergoeding in aanmerking. Dit betekent zowel de materiële schadeposten als het smartengeld.

Deze laatste schadepost is een vergoeding voor pijnklachten, angstklachten, psychische klachten als een PTSS en verdriet, bijvoorbeeld voor ontsierende littekens of omdat er sprake is van een vermindering van levensvreugde.

Is u tijdens het werk een ongeluk overkomen? Onze letselschade advocaat in Zoetermeer claimt gratis uw letselschade na een bedrijfsongeval. Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek of het gratis verhalen van uw letselschade bij werkgeversaansprakelijkheid 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in.

Er is niet alleen bij een bedrijfsongeval sprake van werkgeversaansprakelijkheid. U kunt de werkgever ook aansprakelijk stellen indien u:

 • gewond bent geraakt door toedoen van een collega
 • onder werktijd een verkeersongeluk is overkomen

Letselschade door een hondenbeet in Zoetermeer

U loopt of fietst buiten als u gebeten door een hond wordt. Of uw kind wordt gebeten door een hond en loopt een lelijke hondenbeet op. Het gebeurt in Nederland maar liefst 150.000 keer in Nederland.

Indien u gebeten door een hond wordt, is er sprake van letsel. Het kan gaan om een oppervlakkige hondenbeet met weinig letsel en kortdurende klachten, maar vaak gaat het om ernstig letsel dat ook nog eens kan resulteren in blijvend letsel. Hierbij kan er veel schade ontstaan.

De hondenbezitter is aansprakelijk voor uw letselschade na een hondenbeet. Deze aansprakelijkheid is opgenomen in de wet en wel in artikel 6:179 van het Burgerlijk Wetboek.

Voornoemd artikel gaat over de aansprakelijkheid voor dieren. In artikel 6: 179 BW staat echter niet dat een hondenbezitter verplicht verzekerd moet zijn. Dit is alleen het geval bij een aanrijding met een motorrijtuig. De hondenbezitter zal dus zelf aansprakelijke gesteld moeten worden door middel van een aansprakelijkheidsbrief.

Maar om aansprakelijk te stellen is het wel nodig dat u bewijst dat u bent gebeten door een specifieke hond. Vraag daarom altijd getuigen om een verklaring en schrijft alle contactgegevens van de hondenbezitter op.

Werkgeversaansprakelijkheid

De schending van de zorgplicht van een werkgever, het niet geven van instructies of het niet voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. In de meeste gevallen kunt u na een bedrijfsongeval de werkgever aansprakelijk stellen.

Een werkgever aansprakelijk stellen geschiedt door middel van een aansprakelijkheidsbrief. In bijna alle gevallen is de werkgever aansprakelijk bij een arbeidsongeval. Maar er zijn wel een aantal zaken waar u op moet letten.

Ten eerste dient u op grond van de wet te bewijzen dat u tijdens de uitoefening van uw werk een ongeluk op het werk is overkomen en dat u hieraan letsel heeft overgehouden.

Vaak staat de aansprakelijkheid van de werkgever snel vast, bijvoorbeeld als u naar het ziekenhuis wordt gebracht en er getuigen van het bedrijfsongeval zijn. Soms is dit echter lastiger. Vraag daarom altijd om schadeformulier om in te vullen. Zijn er collega's die het ongeluk op het werk hebben zien gebeuren? Vraag dan om een getuigenverklaring.

Niet alleen bij een bedrijfsongeval is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid:

 • lijdt u schade door toedoen van een collega? Dan is niet de collega maar de werkgever aansprakelijk voor uw letselschade
 • op een werkgever rust de verplichting personeel te verzekeren tegen schade door een verkeersongeval onder werktijd. Overkomt u een ongeluk, dan kunt u dus een letselschade uitkering bij uw werkgever claimen.
Contact met uw letselschade advocaat in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Zoetermeer? Onze letselschade advocaten helpen u graag.

Met een letselschade advocaat in Rotterdam, een letselschade advocaat in Den Haag en een letselschade advocaat in Gouda zijn wij altijd in de buurt. Maar onze letselschade advocaten komen ook gewoon bij u thuis in Zoetermeer!

Wij werken altijd gratis voor u. Geen no cure no pay zoals veel letselschade bureaus doen en waarbij u een deel van uw schadevergoeding moet afstaan. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk voor onze kosten en het incassorisico ligt bij ons.

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland