Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Waar vind ik een letselschade advocaat in Zoetermeer?

Als u letsel oploopt door een ongeluk, dan wilt u het waarschijnlijk het liefst niet een letselschade advocaat aan de andere kant van het land. Dat begrijpen wij goed.

Bij ons vindt u een letselschade advocaat in Den Haag en een letselschade advocaat in Rotterdam. Maar u hoeft voor een letselschade advies niet helemaal naar ons toe te komen. Onze letselschade specialisten komen gewoon bij u thuis. Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken wij wat u is overkomen en welke gevolgen de aanrijding, het bedrijfsongeval of de hondenbeet voor u hebben.

Na de intake gaan wij direct voor u aan de slag. Wij regelen alles voor u, van het opstellen van de aansprakelijkstelling tot het discussiëren met de letselschade verzekeraar over de hoogte van uw schadevergoeding.

Wilt u ook gratis hulp van een letselschade advocaat in Zoetermeer? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag altijd 100% kosteloos!

De beste letselschade advocaat in Zoetermeer!

Veel advocaten stellen dat zij de beste letselschade advocaat zijn. Wij zullen dit zeker niet over onszelf zeggen, maar onze letselschade advocaten in Zoetermeer voldoen wel aan alle criteria die een goede letselschade advocaat moet hebben.

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de enige in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoren in Nederland. Daarom wordt u door ons altijd geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat.

Al onze letselschade advocaten zijn universitair geschoold en beëdigd door de rechtbank. Wij zijn ook aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en dragen het specialistenkeurmerk van de Orde van Advocaten. Dit mag Brugman Letselschade Advocaten dragen omdat een aantal van onze letselschade advocaten in Zoetermeer lid zijn van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten.

Wij pretenderen dus zeker niet dat wij de beste letselschade advocaat van Nederland zijn, maar we zijn zeker goede letselschade advocaten met geruime ervaring en met veel deskundigheid op het gebied van letselschade. U kunt dan ook zeker van ons op aan bij uw letselschade claim.

Letselschade vergoeding aanrijding

Na een ongeluk door toedoen van een ander wilt u uiteraard letselschade eisen, dan is vanzelfsprekend. Zo heeft u recht op een letselschade vergoeding na een aanrijding. Maar waar heeft u precies recht op bij een aanrijding en wat is de hoogte van de schadevergoeding?

Bij een aanrijding kunt u verwondingen en klachten oplopen. Bijvoorbeeld kneuzingen, een botbreuk, hersenletsel of whiplash klachten. Hierdoor kunnen beperkingen ontstaan, bijvoorbeeld op het gebied van werk, in het huishouden, maar ook kunt u beperkingen ervaren in de uitvoering van hobby's. Er ontstaat dan schade.

Een letselschade vergoeding eisen kan bij een aanrijding direct bij de autoverzekeraar. Dit komt omdat alle motorrijtuigen verplicht verzekerd zijn in Nederland. De letselschade claim kan dus rechtstreeks bij deze WAM- verzekeraar ingediend worden. Dit geldt zowel voor de materiële schade als het smartengeld.

Een letselschade vergoeding bestaat uit veel soorten letselschade bedragen. De bekendste zijn:

  • loonschade door het tijdelijk of helemaal niet meer kunnen werken
  • een studievertraging
  • medische kosten
  • reiskosten
  • huishoudelijke hulp
  • kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname
  • (extra) kinderopvang
  • smartengeld

 

Wilt u de hoogte van de schadevergoeding berekenen laten door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Zoetermeer? Onze letselschade advocaten helpen u hier gratis bij.

Schadevergoeding na bedrijfsongeval

Op een werkgever rust een zorgplicht. Dit houdt in dat werkgevers er alles aan moeten doen om een bedrijfsongeval te voorkomen. Overkomt een medewerker toch een ongeluk tijdens het werk, dan is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid.

Is er aansprakelijkheid bij de werkgever, dan dient deze een schadevergoeding te betalen. Daarbij komen alle letselschade bedragen voor vergoeding in aanmerking. Dit betekent zowel de materiële schadeposten als het smartengeld. Deze laatste schadepost is een vergoeding voor pijnklachten, angstklachten, psychische klachten als een PTSS en verdriet, bijvoorbeeld voor ontsierende littekens of omdat er sprake is van een vermindering van levensvreugde.

Is u tijdens het werk een ongeluk overkomen? Onze letselschade advocaat in Zoetermeer claimt gratis uw letselschade na een bedrijfsongeval. Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek of het gratis verhalen van uw letselschade bij werkgeversaansprakelijkheid 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in.

Gebeten door hond

U loopt of fietst buiten als u gebeten door een hond wordt. Of uw kind wordt gebeten door een hond en loopt een lelijke hondenbeet op. Het gebeurt in Nederland maar liefst 150.000 keer in Nederland.

Indien u gebeten door een hond wordt, is er sprake van letsel. Het kan gaan om een oppervlakkige hondenbeet met weinig letsel en kortdurende klachten, maar vaak gaat het om ernstig letsel dat ook nog eens kan resulteren in blijvend letsel. Hierbij kan er veel schade ontstaan.

De hondenbezitter is aansprakelijk voor uw letselschade na een hondenbeet. Deze aansprakelijkheid is opgenomen in de wet en wel in artikel 6:179 van het Burgerlijk Wetboek.

Voornoemd artikel gaat over de aansprakelijkheid voor dieren. In artikel 6: 179 BW staat echter niet dat een hondenbezitter verplicht verzekerd moet zijn. Dit is alleen het geval bij een aanrijding met een motorrijtuig.

De hondenbezitter zal dus zelf aansprakelijke gesteld moeten worden door middel van een aansprakelijkheidsbrief. Maar om aansprakelijk te stellen is het wel nodig dat u bewijst dat u bent gebeten door een specifieke hond. Vraag daarom altijd getuigen om een verklaring en schrijft alle contactgegevens van de hondenbezitter op.

Contact met uw Letselschade advocaat in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Zoetermeer? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Met een letselschade advocaat in Rotterdam, een letselschade advocaat in Den Haag en een letselschade advocaat in Gouda zijn wij altijd in de buurt. Maar onze letselschade advocaten komen ook gewoon bij u thuis in Zoetermeer!

Wij werken altijd gratis voor u. Geen no cure no pay zoals veel letselschade bureaus doen en waarbij u een deel van uw schadevergoeding moet afstaan. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk voor onze kosten en het incassorisico ligt bij ons.

Mensen lezen ook
Letselschade advocaat
Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade claimen

Letselschade advocaat Zoetermeer

Zoekt u een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Zoetermeer? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos.