Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

EN NL
NL

Letselschade advocaat Den Haag

Als u bij een ongeval in Den Haag gewond bent geraakt, dan wilt u uiteraard een schadevergoeding. Want na een ongeval lijdt u schade en is er recht op een smartengeldvergoeding. Uw letselschade advocaat in Den Haag regelt het voor u, 100% kosteloos!

Letselschade advocaat Den Haag

Een verkeersongeval of bedrijfsongeval zijn meestal zeer ingrijpend om mee te maken. Net als een hondenbeet. En een dergelijk ongeval kan voor de betrokkenen ook nog eens verstrekkende gevolgen hebben. Niet alleen op emotioneel, maar ook zeker op financieel gebied. Dan is het fijn als u gebruik kunt maken van een professionele letselschade advocaat in Den Haag.

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten Den Haag. Aan het kantoor zijn daarom naast letselschade juristen ook letselschade advocaten verbonden. Hiermee bent u gegarandeerd in goede handen bij het claimen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet.

Bent u op zoek naar een Letselschade advocaat in Den Haag?

Dan bent u bij Letselschade Kompas aan het juiste adres. Ons kantoor vindt u aan de Jan Pieterszoon Coenstraat 7, 2595 WP te Den Haag en is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer en per auto. Uw letselschade advocaat in Den Haag komt ook bij u thuis indien gewenst. Wij kijken dan samen met u op welke schadevergoeding u recht heeft.

Lijdt u letselschade door een verkeersongeval of arbeidsongeval? Neem dan contact op met Letselschade Kompas Den Haag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in.

Wat wordt verstaan onder letselschade?

Letselschade is de schade die u lijdt als gevolg van het feit dat u bij een ongeval gewond bent geraakt. Het bestaat uit materiële schadeposten en smartengeld.

Materiële schadeposten zijn waardeerbaar op geld. Zo zijn medische kosten, maar is ook inkomensschade een voorbeeld van materiële schade. Zijn er pijnklachten, angstklachten en psychische klachten ontstaan door het ongeluk? Dan is er sprake van smartengeld. U heeft hier altijd recht op als u bij een ongeval gewond bent geraakt.

Lijdt u letselschade en wilt u uw letselschade berekenen laten? Onze letselschade juristen helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Wat kan Letselschade Kompas voor u betekenen?

Onze letselschade juristen helpen u na een ongeval met het claimen van een letselschadevergoeding. Is het nodig om te procederen? Geen probleem, dan schakelen wij een letselschade advocaat in Den Haag in van Brugman Letselschade Advocaten.

Onze letselschade juristen helpen u na een ongeval met het claimen van een letselschadevergoeding. Is het nodig om te procederen? Geen probleem, dan schakelen wij een letselschade advocaat in Den Haag in van Brugman Letselschade Advocaten.

De wetgever helpt letselschadeslachtoffers door in de wet op te nemen dat de aansprakelijke partij verplicht is de kosten van een letselschade advocaat in Den Haag te vergoeden. Bij Letselschade Kompas in Den Haag kunnen wij u dus altijd kosteloos bijstaan!

Dit is wat onze specialisten voor u doen:

  1. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk.
  2. Er wordt direct een voorschot op de schade geregeld.
  3. De letselschade wordt berekend.
  4. Uw letselschade jurist onderhandeld met de verzekeraar.
  5. Komen we er niet uit? Dan laten wij een letselschade advocaat in Den Haag voor u procederen.

 

Kosteloos juridische bijstand bij letselschade

Bent u betrokken geraakt bij een auto-ongeluk, als fietser aangereden of is u een bedrijfsongeval overkomen? Bent u door een hond gebeten? Laat u dan kosteloos bijstaan door een van de letselschade specialisten van Letselschade Kompas. Uw jurist of letselschade advocaat in Den Haag zorgt voor een volledige compensatie van uw schade.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht voor het verhalen van uw letselschade in Den Haag en omstreken. Wij zijn er graag voor u als u ons nodig heeft!

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten Den Haag

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten in Den Haag. Daarom wordt u ook geholpen door een letselschade advocaat.

Wij werken niet alleen in Den Haag, maar hebben ook een afspraak locatie in Nijmegen en Almelo. Dus ook voor een letselschade advocaat in Almelo en letselschade advocaat in Nijmegen kunt u bij ons terecht.

Formulier sluiten

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Formulier sluiten

Letselschade advocaat Den Haag

Wilt u uw letselschade claimen in Den Haag of uw letselschade berekenen?

Neem dan contact met ons op. Onze letselschade specialisten helpen u graag. Wij komen gewoon bij u thuis dus u hoeft niet naar ons kantoor te komen, wel zo fijn als je herstellende bent van een ongeluk.