Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Wat wordt verstaan onder letselschade?

Letselschade is de schade die u lijdt als gevolg van het feit dat u bij een ongeval gewond bent geraakt. Het bestaat uit materiële schadeposten en smartengeld.

Materiële schadeposten zijn waardeerbaar op geld. Zo zijn medische kosten, maar ook inkomensschade een voorbeeld van materiële schade. Zijn er pijnklachten, angstklachten en psychische klachten ontstaan door het ongeluk? Dan is er sprake van smartengeld. U heeft hier altijd recht op als u bij een ongeval gewond bent geraakt. Benieuwd hoe hoog het bedrag is dat u kunt krijgen? Dan is uw schadevergoeding berekenen mogelijk.

Lijdt u letselschade en wilt u uw letselschade laten berekenen? Onze letselschade juristen helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Een letselschade advocaat in Den Haag nodig?

Als u bij een ongeval in de regio Den Haag gewond bent geraakt, wilt u uiteraard een schadevergoeding. En u heeft ook goed recht op een schadevergoeding wanneer u schade aan het ongeval heeft overgehouden.

Onze ervaren letselschade advocaten regelen dit gratis voor u en helpt u met juridisch advies specifiek voor uw persoonlijke situatie.

Wij krijgen vaak de vraag hoe het kan dat wij kosteloos letselschade kunnen claimen. In de wet is geregeld dat als je verkeersslachtoffer bent, of betrokken bent geraakt bij een arbeidsongeval, er gratis een letselschade advocaat ingeschakeld kan worden. Daarom kunnen onze letselschade specialisten gratis uw letselschade verhalen.

Gratis advies voor schadevergoeding bij letselschade

Een verkeersongeval, auto ongeluk of bedrijfsongeval is meestal zeer ingrijpend om mee te maken. Net als een hondenbeet. En een dergelijk ongeval kan voor de betrokkenen ook nog eens verstrekkende gevolgen hebben. Niet alleen op emotioneel, maar ook zeker op financieel gebied. Dan is het fijn als u gebruik kunt maken van een professionele letselschade advocaat in Den Haag.

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten Den Haag. Aan het kantoor zijn daarom naast letselschade juristen ook letselschade advocaten verbonden. Hiermee bent u gegarandeerd in goede handen bij het claimen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet waarbij u (ernstig) letsel heeft opgelopen.

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Den Haag?

Dan bent u bij Letselschade Kompas aan het juiste adres. Ons kantoor vindt u aan de Jan Pieterszoon Coenstraat 7, 2595 WP te Den Haag en is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer en per auto.

Uw letselschade advocaat in Den Haag komt ook bij u thuis indien gewenst. Wij kijken dan samen met u op welke schadevergoeding u recht heeft.

Lijdt u letselschade door een verkeersongeval of arbeidsongeval? Neem dan contact op met Letselschade Kompas Den Haag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in.

Wat kan Letselschade Kompas voor u betekenen?

Onze letselschade juristen helpen u na een ongeval met het claimen van een letselschadevergoeding. Is het nodig om te procederen? Geen probleem, dan schakelen wij een letselschade advocaat in Den Haag in van Brugman Letselschade Advocaten.

De wetgever helpt letselschadeslachtoffers door in de wet op te nemen dat de aansprakelijke partij verplicht is de kosten van een letselschade advocaat in Den Haag te vergoeden. Bij Letselschade Kompas in Den Haag kunnen wij u dus altijd kosteloos bijstaan!

Dit is wat onze specialisten voor u doen en wat u van ons kunt verwachten:

 • Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk.
 • Er wordt direct een voorschot op de schade geregeld.
 • De letselschade wordt berekend.
 • Uw letselschade jurist onderhandelt met de verzekeraar.
 • Komen we er niet uit? Dan laten wij een letselschade advocaat in Den Haag voor u procederen.

Een ongeval buiten Den Haag? Ook dan helpen wij u

Heeft er een ongeval buiten Den Haag plaatsgevonden voor u? Ook in dat geval kunt u terecht bij onze ervaren letselschade advocaten van Letselschade Kompas. Wij werken namelijk niet alleen in Den Haag, maar hebben ook een afspraak locatie in Nijmegen en Almelo. Dit betekent dus dat u ook voor een letselschade advocaat in Almelo en letselschade advocaat in Nijmegen bij ons terecht kunt.

Wat maakt letselschade Kompas anders dan ander letselschadebureaus?

Letselschade Kompas is niet zo maar een letselschadebureau. Daar zijn er al genoeg van! Helaas leveren deze letselschade bureaus vaak slechte rechtsbijstand. Daarom is er Letselschade Kompas!

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een landelijk werkend advocatenkantoor gespecialiseerd in het helpen van letselschade slachtoffers. Wij adviseren en claimen letselschade, maar doen ook nog veel meer. Want Letselschade Kompas beschikt over een heel netwerk aan letselschade adviseurs, arbeids- en rekenkundigen, belastingadviseurs en medisch adviseurs.

Op deze manier kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Dus kiest u voor een letselschade bureau voor het verhalen van uw letselschade? Kies dan voor een letselschade specialist van Letselschade Kompas. Wij helpen u graag en u krijgt de best mogelijke rechtsbijstand bij het claimen van letselschade!

Extra: wij geven 10 tips bij letselschade!

Het is niet niks als u bij een ongeluk betrokken raakt of gebeten wordt door een hond en daardoor letselschade heeft opgelopen. Maar om letselschade te kunnen vorderen, moet u wel met bepaalde zaken rekening houden. Deze hebben wij in de volgende 10 tips over letselschade voor u op een rijtje gezet:

 • Vul altijd een schade- aanrijdingsformulier in bij een aanrijding. Ook als u als fietser bent aangereden of betrokken bent bij een scooterongeluk!
 • Maak zoveel mogelijk foto's van de locatie van het ongeluk en met name van de betrokken voertuigen.
 • Kijk of er getuigen van een ongeval zijn. Vraag deze personen om een getuigenverklaring.
 • Maak een foto van de hond die u gebeten heeft.
 • Vraag alle gegevens van de hondenbezitter en niet alleen een telefoonnummer.
 • Vraag de hondenbezitter naar een WA- verzekeraar.
 • Laat uw letsel altijd beoordelen door een arts. Dit is met name van belang bij whiplash klachten of andere niet objectiveerbare klachten.
 • Bel bij doorrijden na een aanrijding altijd ter plaatse de politie.
 • Zorg dat u een svi- verzekering heeft afgesloten.
 • Zorg ervoor dat u altijd een Europees Schadeformulier in de auto heeft.
 • Bel na een ongeval altijd met onze letselschade juristen - wij kunnen u dan direct helpen!

 

Bent u aangereden, betrokken bij een bedrijfsongeval of slachtoffer van een hondenbeet? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag met juridisch advies en altijd 100% kosteloos!

Schadevergoeding claimen met onze letselschade advocaat in Den Haag

Wij kunnen u de hoogst mogelijke rechtsbijstand verlenen door het hoge opleidingsniveau en de permanente nascholing van de letselschade specialisten verbonden aan ons letselschade bureau. Indien mogelijk schakelen wij voor het verhalen van uw letselschade gratis een advocaat letselschade in.

Wilt u uw letselschade verhalen? Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, gaan uw letselschade berekenen en verhalen uw schade inclusief het smartengeld op de aansprakelijke partij.

Wij helpen u met uw letselschade

Dankzij ons gepassioneerde team van letselschade specialisten en onze persoonlijke aanpak, bent u bij ons aan het juiste adres met uw letselschade zaken.

Klanttevredenheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel. En gelukkig weerspiegelt deze boodschap ook in wat anderen over ons zeggen. Benieuwd naar wat de ervaringen zijn? Zie hieronder een greep uit deze ervaringen. Ook u helpen wij graag met uw situatie!

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade advocaat Den Haag

Wilt u uw letselschade claimen in Den Haag of uw letselschade berekenen?

Neem dan contact met ons op. Onze letselschade specialisten helpen u graag. Wij komen gewoon bij u thuis dus u hoeft niet naar ons kantoor te komen, wel zo fijn als je herstellende bent van een ongeluk.

Wij

kunnen u de hoogst mogelijke rechtsbijstand verlenen door het hoge opleidingsniveau en de permanente nascholing van de letselschade specialisten verbonden aan ons letselschade bureau. Indien mogelijk schakelen wij voor het verhalen van uw letselschade gratis een advocaat letselschade in.

Wilt u uw letselschade verhalen? Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, gaan uw letselschade berekenen en verhalen uw schade inclusief het smartengeld op de aansprakelijke partij.

Wij

Zeer kundige en ervaren advocaten. Nemen goed de tijd om alles tot op de bodem uit te zoeken en komen vervolgens met goede adviezen.

Ivor Beurskens

11 months geleden

Wat een top team! Enorm snel en goed geholpen, samen zijn wij tot een effectieve oplossing gekomen! Nogmaals bedankt!!!

Vince van den Kolk

11 months geleden

Ben geweldig geholpen! Ik zou me geen betere uitkomst voor mijn zaak kunnen voorstellen.

Twan

12 months geleden

Met Dhr Brugman en Mw el Haddad contact gehad. Beide zeer kundige advocaten. De situatie en mogelijkheden worden zeer uitgebreid in kaart gebracht. Er werd zorgvuldig naar mijn situatie/probleem geluisterd en er waren altijd meerdere mogelijkheden voor oplossingen. Regelmatig werd ik op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Alles wat zij doen en het contact wat zij met derden leggen gaat in overleg. Ik ben zeer tevreden over deze advocaten!

Lindsey Rast

54 years geleden