Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

EN NL
NL

Letselschade advocaat Den Haag

Als u bij een ongeval in Den Haag gewond bent geraakt, dan wilt u uiteraard een schadevergoeding. Want na een ongeval lijdt u schade en is er recht op een smartengeldvergoeding. Uw letselschade advocaat in Den Haag regelt het voor u, 100% kosteloos!

Veel mensen vragen hoe het kan dat wij kosteloos letselschade kunnen claimen. In de wet is geregeld dat als je verkeersslachtoffer bent, of betrokken bent geraakt bij een arbeidsongeval, er gratis een letselschade advocaat ingeschakeld kan worden. Daarom kunnen onze letselschade specialisten gratis uw letselschade verhalen.

Letselschade advocaat Den Haag

Een verkeersongeval of bedrijfsongeval zijn meestal zeer ingrijpend om mee te maken. Net als een hondenbeet. En een dergelijk ongeval kan voor de betrokkenen ook nog eens verstrekkende gevolgen hebben. Niet alleen op emotioneel, maar ook zeker op financieel gebied. Dan is het fijn als u gebruik kunt maken van een professionele letselschade advocaat in Den Haag.

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten Den Haag. Aan het kantoor zijn daarom naast letselschade juristen ook letselschade advocaten verbonden. Hiermee bent u gegarandeerd in goede handen bij het claimen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet.

Bent u op zoek naar een Letselschade advocaat in Den Haag?

Dan bent u bij Letselschade Kompas aan het juiste adres. Ons kantoor vindt u aan de Jan Pieterszoon Coenstraat 7, 2595 WP te Den Haag en is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer en per auto. Uw letselschade advocaat in Den Haag komt ook bij u thuis indien gewenst. Wij kijken dan samen met u op welke schadevergoeding u recht heeft.

Lijdt u letselschade door een verkeersongeval of arbeidsongeval? Neem dan contact op met Letselschade Kompas Den Haag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in.

Wat wordt verstaan onder letselschade?

Letselschade is de schade die u lijdt als gevolg van het feit dat u bij een ongeval gewond bent geraakt. Het bestaat uit materiële schadeposten en smartengeld.

Materiële schadeposten zijn waardeerbaar op geld. Zo zijn medische kosten, maar is ook inkomensschade een voorbeeld van materiële schade. Zijn er pijnklachten, angstklachten en psychische klachten ontstaan door het ongeluk? Dan is er sprake van smartengeld. U heeft hier altijd recht op als u bij een ongeval gewond bent geraakt.

Lijdt u letselschade en wilt u uw letselschade berekenen laten? Onze letselschade juristen helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Wat kan Letselschade Kompas voor u betekenen?

Onze letselschade juristen helpen u na een ongeval met het claimen van een letselschadevergoeding. Is het nodig om te procederen? Geen probleem, dan schakelen wij een letselschade advocaat in Den Haag in van Brugman Letselschade Advocaten.

De wetgever helpt letselschadeslachtoffers door in de wet op te nemen dat de aansprakelijke partij verplicht is de kosten van een letselschade advocaat in Den Haag te vergoeden. Bij Letselschade Kompas in Den Haag kunnen wij u dus altijd kosteloos bijstaan!

Dit is wat onze specialisten voor u doen:

 1. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk.
 2. Er wordt direct een voorschot op de schade geregeld.
 3. De letselschade wordt berekend.
 4. Uw letselschade jurist onderhandeld met de verzekeraar.
 5. Komen we er niet uit? Dan laten wij een letselschade advocaat in Den Haag voor u procederen.

 

Kosteloos juridische bijstand bij letselschade

Bent u betrokken geraakt bij een auto-ongeluk, als fietser aangereden of is u een bedrijfsongeval overkomen? Bent u door een hond gebeten? Laat u dan kosteloos bijstaan door een van de letselschade specialisten van Letselschade Kompas. Uw jurist of letselschade advocaat in Den Haag zorgt voor een volledige compensatie van uw schade.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht voor het verhalen van uw letselschade in Den Haag en omstreken. Wij zijn er graag voor u als u ons nodig heeft!

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten Den Haag

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten in Den Haag. Daarom wordt u ook geholpen door een letselschade advocaat.

Wij werken niet alleen in Den Haag, maar hebben ook een afspraak locatie in Nijmegen en Almelo. Dus ook voor een letselschade advocaat in Almelo en letselschade advocaat in Nijmegen kunt u bij ons terecht.

Wat maakt letselschade Kompas anders dan ander letselschadebureaus?

Letselschade Kompas is niet zo maar een letselschadebureau. Daar zijn er al genoeg van! Helaas leveren deze letselschade bureaus vaak slechte rechtsbijstand. Daarom is er Letselschade Kompas!

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een landelijk werkend advocatenkantoor gespecialiseerd in het helpen van letselschade slachtoffers. Wij adviseren en claimen letselschade, maar doen nog veel meer. Want Letselschade Kompas beschikt over een heel netwerk aan:

 • letselschade adviseurs
 • arbeidsdeskundigen
 • rekenkundigen
 • belastingadviseurs

 

Op deze manier kunnen wij nog beter van dienst zijn! Dus kiest u voor een letselschade bureau voor het verhalen van uw letselschade, kies dan voor een letselschade specialist van ons bureau. Wij helpen u graag en u krijgt de best mogelijke rechtsbijstand bij het claimen van letselschade!

10 tips bij letselschade!

Het is niet niks als je bij een ongeluk betrokken raakt of gebeten door een hond wordt. Maar om letselschade te kunnen vorderen, moet je wel met bepaalde zaken rekening houden. Deze hebben wij in de volgende 10 tips over letselschade voor u op een rijtje gezet:

 • vul altijd een schade- aanrijdingsformulier in bij een aanrijding. Ook als u als fietser aangereden bent of bij een scooterongeluk!
 • maak zoveel mogelijk foto's van de locatie van het ongeluk en met name van de betrokken voertuigen
 • kijk of er getuigen van een ongeval zijn. Vraag deze personen om een getuigenverklaring
 • maak een foto van de hond die u gebeten heeft
 • vraag alle gegeven van de hondenbezitter en niet alleen een telefoonnummer
 • vraag de hondenbezitter naar een WA- verzekeraar
 • laat uw letsel altijd beoordelen door een arts. Dit is met name van belang bij whiplash klachten of andere niet objectiveerbare klachten
 • bel bij doorrijden na een aanrijding altijd ter plaatse de politie
 • zorg dat u een svi- verzekering hebt afgesloten
 • zorg ervoor dat u altijd een Europees Schadeformulier in de auto heeft
 • bel na een ongeval altijd met onze letselschade juristen, wij kunnen u dan direct helpen

 

Bent u aangereden, betrokken bij een bedrijfsongeval of slachtoffer van een hondenbeet? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

of bel direct

0800-27 84 626
Formulier sluiten

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Formulier sluiten

Letselschade advocaat Den Haag

Wilt u uw letselschade claimen in Den Haag of uw letselschade berekenen?

Neem dan contact met ons op. Onze letselschade specialisten helpen u graag. Wij komen gewoon bij u thuis dus u hoeft niet naar ons kantoor te komen, wel zo fijn als je herstellende bent van een ongeluk.

Wij

kunnen u de hoogst mogelijke rechtsbijstand verlenen door het hoge opleidingsniveau en de permanente nascholing van de letselschade specialisten verbonden aan ons letselschade bureau. Indien mogelijk schakelen wij voor het verhalen van uw letselschade gratis een advocaat letselschade in.

Wilt u uw letselschade verhalen? Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, gaan uw letselschade berekenen en verhalen uw schade inclusief het smartengeld op de aansprakelijke partij.

Wij

zorgen mede dankzij ons gepassioneerde team van letselschade specialisten en onze persoonlijke aanpak dat je bij
ons aan het juiste adres bent. Klanttevredenheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel, deze boodschap weerspiegelt gelukkig ook in wat anderen over ons zeggen, onderstaand een greep uit deze ervaringen.

Ivor Beurskens

4 maanden geleden

Zeer kundige en ervaren advocaten. Nemen goed de tijd om alles tot op de bodem uit te zoeken en komen vervolgens met goede adviezen.

Vince van den Kolk

4 maanden geleden

Wat een top team! Enorm snel en goed geholpen, samen zijn wij tot een effectieve oplossing gekomen! Nogmaals bedankt!!!

Twan

4 maanden geleden

Ben geweldig geholpen! Ik zou me geen betere uitkomst voor mijn zaak kunnen voorstellen.

Lindsey Rast

53 jaar geleden

Met Dhr Brugman en Mw el Haddad contact gehad. Beide zeer kundige advocaten. De situatie en mogelijkheden worden zeer uitgebreid in kaart gebracht. Er werd zorgvuldig naar mijn situatie/probleem geluisterd en er waren altijd meerdere mogelijkheden voor oplossingen. Regelmatig werd ik op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Alles wat zij doen en het contact wat zij met derden leggen gaat in overleg. Ik ben zeer tevreden over deze advocaten!