Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Gratis hulp van een letselschade behandelaar

Er is u een ongeluk overkomen, in het verkeer op het werk of door een hondenbeet. Dan is er recht op schadevergoeding als u de tegenpartij aansprakelijk kunt stellen. Maar letselschade claimen is niet eenvoudig. Gelukkig staat in de wet dat u bij het verhalen van letselschade gratis een letselschade behandelaar in kunt schakelen.

Op deze pagina leest u wat een letselschade behandelaar allemaal voor u doet en op welke letselschade vergoeding u recht heeft na een ongeluk.

Wat doet een letselschade behandelaar

Het is niet eenvoudig om letselschade te verhalen op de aansprakelijke partij. Zoals hiervoor al aangegeven kunt u echter gelukkig kosteloos aanspraak maken op de hulp van een letselschade advocaat of letselschade jurist van ons letselschadebureau. Maar houdt de rechtsbijstand van een letselschadebehandelaar in?

Schakelt u een letselschade specialist van ons letselschadekantoor in, dan nemen wij de gehele behandeling van een letselschadezaak voor u uit handen:

 1. Uw letselschade behandelaar onderzoekt wie schuldig is bij een aanrijding of aansprakelijk is voor letselschade als gevolg van een bedrijfsongeval of hondenbeet
 2. Is de aansprakelijke persoon bekend? Dan wordt er een aansprakelijkheidsbrief opgesteld en verzonden
 3. Na erkenning van aansprakelijkheid regelen wij direct een eerste voorschot op uw letselschade vergoeding
 4. Bij ernstig letsel, blijvend letsel en whiplash klachten schakelen wij een medisch adviseur voor u in. Hierdoor krijgt u de beste medische behandelingen die er zijn
 5. Indien noodzakelijk gaan wij voor u een gerechtelijke procedure voeren
 6. Is er sprake van arbeidsongeschiktheid door een ongeluk? Dan zorgen wij ervoor dat u bij uw re-integratie wordt bijgestaan door een arbeidsdeskundige
 7. uw letselschadebehandelaar voert alle communicatie met de aansprakelijke persoon of dienst schadeverzekering
 8. er wordt een schadestaat opgesteld. Hierop staan alle letselschade bedragen die in uw situatie van toepassing zijn
 9. de letselschadebehandelaar onderhandelt met de tegenpartij over de hoogte van de schadevergoeding
 10. wij zorgen ervoor dat u volledig schadeloos wordt gesteld, voor de geleden schade, maar ook voor eventuele toekomstige letselschade

 

Wilt u ook gratis juridische hulp van een ervaren en deskundige letselschade jurist of advocaat van ons letselschade kantoor? Onze letselschade behandelaar helpt u graag en altijd volledig kosteloos bij letselschade door een ongeluk.

Waar vind ik een letselschade behandelaar?

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Dit advocatenkantoor is het grootste gespecialiseerde advocatenkantoor van Nederland. Samen met Brugman Letselschade Advocaten vindt u Letselschade Kompas inmiddels in meer dan 25 steden in Nederland. Waar u ook woont, een letselschade behandelaar van ons letselschadebureau is altijd in de buurt.

Wilt u ook geholpen worden door een letselschade behandelaar bij u in de buurt? Neem dan nu contact met ons op. Al meer dan 3.000 slachtoffers van een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet gingen u voor.

Waaruit bestaat een letselschade vergoeding?

Staat de aansprakelijkheid na een kop-staart botsing, ongeluk op het werk of een gedraging van een dier vast? Dan is er recht op een letselschade vergoeding. Maar waaruit bestaat een letselschade vergoeding?

Een letselschadevergoeding wordt opgedeeld in materiële schade en immateriële schadeposten.

Bij materiële schadeposten kunt u denken aan gemaakte kosten, zoals medische kosten, reiskosten en kosten gemaakt voor de overname van huishoudelijke taken. Maar u kunt ook arbeidsongeschikt raken door een ongeluk. Dit kan een tijdelijke arbeidsongeschiktheid zijn, maar u kunt ook geheel arbeidsongeschikt geraakt zijn door een ongeluk. In beide situaties ontstaat er dan inkomensschade en deze schadepost komt voor vergoeding in aanmerking

Voor leerlingen en studenten geldt dat een ongeluk kan resulteren in een studievertraging. Dit betekent extra schoolgeld, meer boeken en later op de arbeidsmarkt komen. Ook deze schade komt voor vergoeding in aanmerking.

Wat is smartengeld?

Naast materiële schade zoals kosten, inkomensschade en een studievertraging, is er na een fietsongeluk, scooterongeval, auto ongeluk of arbeidsongeval ook recht op een smartengeldvergoeding. Maar wat is smartengeld?

Smartengeld of immateriële schade is schade die ontstaat door het leed dat u door een ongeval is aangedaan. Het gaat dan om pijnklachten, verdriet, psychische klachten, rijangst, angst voor honden na een hondenbeet of een ontsierend litteken.

Bent u gewond geraakt of heeft u klachten aan een ongeval overgehouden? Dan heeft u altijd recht op een smartengeldvergoeding.

Contact met een letselschade behandelaar

Een letselschade behandelaar van ons letselschadekantoor regelt alles voor u, van het aansprakelijk stellen van de tegenpartij tot het verhalen van alle schade die u lijdt en nog kunt lijden.

Wilt u ook gratis juridische hulp bij het verhalen van overlijdensschade na een dodelijk bedrijfsongeval? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos.

Waar vind ik mijn letselschade advocaat

Letselschade Kompas is een landelijk werkend letselschadebureau. U vindt ons team van specialisten door heel Nederland. Want met meer dan 25 afspraaklocaties door heel Nederland zijn wij altijd dichtbij.

Mensen lezen ook:

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

10 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland