Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL
Juridisch loket

letselschade

Mensen vinden het juridisch loket letselschade van Letselschade Kompas steeds vaker te vinden. Het juridisch loket letselschade biedt gratis juridische hulp bij letselschade!

Wilt u ook gratis hulp na een ongeval? Onze letselschade juristen helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Wat is het juridisch loket letselschade?

Bent u slachtoffer van een aanrijding of bedrijfsongeval? Dan is de kans groot dat u recht op schadevergoeding heeft. Maar hoe pak je een letselschade claim aan en op welke letselschade bedragen heb je recht?

Op bovenstaande vragen geeft het Juridisch Loket Letselschade gratis een antwoord. Maar het Juridisch Loket Letselschade doet nog veel meer dan alleen adviseren. Want bij Letselschade Kompas claimen wij ook kosteloos uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Onze letselschade juristen helpen u van a tot z. Dit betekent dat wij:

 • adviseren over wie schuldig is bij een aanrijding of bedrijfsongeval
 • de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • regelen dat u een voorschot op uw letselschade vergoeding ontvangt
 • voor u onderhandelen en discussiëren met de schadeverzekering
 • uw letselschade volledig verhalen

 

Het juridisch loket letselschade van Letselschade Kompas verhaalt dus volledig kosteloos uw letselschade na een ongeval.

Hoe kom ik in contact met het juridisch bureau letselschade?

Simpel! U kunt gratis bellen met het juridisch loket letselschade van ons letselschadebureau. U wordt door 1 van onze medewerkers direct doorverbonden met een letselschade jurist bij u in de buurt. Deze beantwoordt al uw vragen en helpt u graag verder.

Wij zijn altijd bereikbaar, zowel via de mail als telefonisch. U kunt ons zelfs in de avond en het weekend bellen en appen, er is altijd een belangenbehartiger beschikbaar om u verder te helpen. Wel zo fijn als je slachtoffer van een ongeluk bent.

Hebben wij uw vragen kunnen beantwoorden en wilt u dat wij uw letselschade claimen op de tegenpartij? Dan doen wij uiteraard graag voor u, maar ook nog eens volledig kosteloos! Want de kosten van onze rechtsbijstand verhalen wij op de aansprakelijkheidsverzekering van de aansprakelijke partij. Bij het juridisch loket letselschade helpen wij u dus ook nog eens geheel kosteloos bij letselschade!

Wat doet het juridisch loket letselschade voor mij?

Onze letselschade juristen helpen u gedurende het gehele letselschade traject. Uiteraard starten wij met een uitgebreid letselschade advies. In dit gesprek bespreekt u met uw eigen letselschade jurist wat u is overkomen, wie schuldig is bij de aanrijding of het bedrijfsongeval en kijken wij met u welke stappen er gezet moeten worden.

Is duidelijk dat een ander aansprakelijk voor de schade is, dan stellen wij de tegenpartij aansprakelijk. Na erkenning van de aansprakelijkheid zorgt uw letselschade specialist ervoor dat u een voorschot op uw letselschadevergoeding ontvangt en stellen wij een uitgebreide schadestaat op met daarom alle letselschade bedragen waar u recht op heeft.

Tenslotte onderhandelen wij over de hoogte van uw letselschadevergoeding en zorgen wij ervoor dat u volledig schadeloos gesteld wordt.

Wat te doen na een ongeval?

Bent u aangereden, slachtoffer van een bedrijfsongeval of gebeten door een hond? Dan is het belangrijk dat u bewijst dat de tegenpartij schuldig is aan het ongeval. Soms staat dit snel vast, bijvoorbeeld bij een achterop aanrijding en er getuigen zijn. Maar om er zeker van te zijn dat u krijgt waar u recht op heeft, is een aantal zaken van belang:

 • vul bij een aanrijding altijd een schadeformulier in
 • zijn er getuigen van het ongeval? Vraag om gegevens
 • maak zoveel mogelijke duidelijke foto's van de plaats van het ongeval en van uw letselschade
 • ga altijd met uw verwondingen of klachten naar een arts en laat de klachten en beperkingen noteren
 • neem contact op met het juridisch loket letselschade voor advies en het verhalen van uw letselschade
Welke letselschade bedragen worden vergoed?

Een letselschadevergoeding bestaat uit diverse schadeposten. Dit zijn de letselschade bedragen die u claimen kunt als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade:

 • smartengeld, dit is een vergoeding voor de pijn en het leed dat u door een fietsongeluk, scooterongeluk, auto-ongeluk of bedrijfsongeval lijdt
 • inkomensschade omdat u door het ongeval arbeidsongeschikt bent geraakt
 • vergoeding voor huishoudelijke hulp
 • schadevergoeding voor overname van onderhoudstaken
 • reiskosten
 • reparatiekosten en vervangingskosten, bijvoorbeeld van uw fiets als u als fietser aangereden door een auto bent.
Gratis hulp van een letselschade jurist

Bent u aangereden, gebeten door een hond of is u een bedrijfsongeval overkomen? Ons team van letselschade advocaten en letselschade juristen helpen u graag. Dit doen wij altijd volledig kosteloos voor u. Op grond van de wet is werkgever gehouden ook de kosten van een letselschade bureau te vergoeden.

Ons letselschadebureau werkt door heel Nederland. Dus of je nu een letselschade advocaat in Amsterdam, een letselschade advocaat in Rotterdam of een letselschade advocaat in Eindhoven nodig heeft, wij helpen je gratis bij het verhalen van jouw letselschade.

Bel voor gratis hulp bij letselschade 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met je op!

Mensen lezen ook
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Wij

helpen u graag bij de verhalen van letselschade. Dit doen wij met een team van professionals. Ervaren en bevlogen letselschade juristen die ervoor zorgen dat u weer door kunt na een ongeval. Of het nu gaat om een ​​​​​​​​​​aanrijding, ongeluk op het werk van een hondenbeet.

Ontmoet ons team en neem contact met ons op voor een gratis letselschade advies en de verhalen van uw letselschade.