Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Letselschade advocaat Eindhoven

Als u letsel overhoudt na een ongeval, dan is het fijn als u bij de verhalen van uw schade wordt bijgestaan ​​door een letselschadeadvocaat in Eindhoven. Bij Letselschade Kompas helpen wij u graag.

U wordt gedurende het gehele letselschade traject bijgestaan ​​door een letselschade advocaat in Eindhoven. En dit volledig overdekt! Lijdt u letselschade door een  verkeersongevalbedrijfsongeval  of  hondenbeet ? Neemt u dan eens  contact  op met Letselschade Kompas. Wij helpen u graag!

Waarom een ​​letselschade advocaat in Eindhoven inschakelen?

Het is niet niks als je betrokken raakt bij een ongeval. Er zijn pijnklachten en beperkingen en misschien bent u ook uitgevallen voor uw werk of de gezondheid van uw  huishoudelijke taken .

Wij kunnen ons voorstellen dat u met verschillende vragen zit na een ongeval, zoals:

  • Wie is aansprakelijk voor mijn schade
  • Kan ik straks mijn  werk  nog goed doen?
  • Wat als er sprake is van blijvend letsel?
  • Is er hulp in het huishouden mogelijk?
  • Wie verleden er op mijn kinderen?
  • Heb ik ook recht op  smartengeld  en wat is dit?

Uw letselschade advocaat in Eindhoven beantwoordde al uw vragen tijdens met een gratis letselschade advies. Wilt u uw letselschade claimen op de aansprakelijke persoon? Dan helpen wij u tijdens het gehele letselschadetraject. De tegenpartij wordt gesteld en wij zorgen ervoor dat u direct een voorschot krijgt op uw letselschade.

Letselschade claimen

uiteindelijk wordt uw misbruik vaak vergoed door een verzekeraar. De letselschadejurist van deze verzekeraar heeft als taak zo min mogelijk rechtvaardiging uit te betalen. Een letselschade advocaat komt dan goed van pas. Wij weten namelijk precies waar u recht op heeft en dient dan ook een maximale letselschade claim in. Uw letselschade advocaat zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft!

Wat kost een letselschade advocaat in Eindhoven?

Veel mensen die een letselschade advocaat veel geld kosten. Daarom wordt er gekozen voor een  letselschadebureau. Letselschade Kompas is geen standaard letselschadebureau. Het is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de bekendste en gerenommeerdste advocatenkantoren gespecialiseerd in letselschade. Daarom wordt u in Eindhoven niet geholpen door een  letselschade jurist , maar altijd door een ervaren en deskundige letselschade advocaat!

Wat doet een letselschade advocaat in Eindhoven voor mij?

Een letselschadespecialist staat u gedurende het gehele letselschadetraject bij. Tijdens de intake bij u thuis of op ons kantoorgesprek en wij de gevolgen die het ongeval voor u heeft. Vervolgens is het belangrijk om de aansprakelijke partij aansprakelijk te stellen.

Ook gaan wij uw letselschade berekenen om vervolgens met de letselschadeverzekeraar te onderhandelen over uw letselschade. Daarbij zorgen wij dat u een maximale schade volgt.

Letselschade berekenen is niet eenvoudig. Er zijn veel soorten schadeposten bij letselschade. Uw letselschade advocaat in Eindhoven inventariseert samen met u de schadeposten en berekend de hoogte hiervan. Zo weten wij zeker dat uw schade maximaal wordt vergoed.

Op welke letselschade vergoeding heb ik recht?

Op grond van de wet dient uw letselschade volledig vergoed te worden. Dit betekent dat alle kosten worden vergoed. Dit gaat onder andere over uw eigen risico, facturen van de fysiotherapeut en reiskosten. Maar ook de kosten voor huishoudelijke hulp,  mantelzorg  en voor (extra) kinderopvang komen voor vergoeding in aanmerking.

Kunt u tijdelijk of voor lange tijd niet werken door het letsel? Dan dient ook deze schade vergoed te worden. Uw letselschade advocaat in Eindhoven berekent deze letselschade voor u.

Naast kosten en schade bestaat er ook smartengeld. Bent u gewond geraakt door het ongeval? Zijn er bijvoorbeeld nekklachten na een achterop aanrijding of is er sprake van een breuk? Dan is er recht op smartengeld.

Smartengeld is een vergoeding voor de pijnklachten die u aan het ongeval heeft overgehouden. Daarnaast is het een vergoeding voor angstklachten en ander psychisch letsel. Uw letselschade advocaat in Eindhoven informeert u graag over welke smartengeldvergoeding u ontvangt.

Neem contact op met uw letselschade advocaat te Eindhoven

Is u auto-ongeluk overkomen of bent u als fietser aangereden? Of bent u geraakt geraakt door een bedrijfsongeval? Neem dan contact op met een letselschade advocaat in Eindhoven.

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. U wordt bij uw letselschade claim dus altijd bijgestaan ​​door een letselschade advocaat met vele jaren ervaring.

Bel voor al uw vragen en de verhalen van letselschade 0800 278 4626 (gratis) of  vul hier uw gegevens in . Wij nemen dan direct contact met u op.

Mensen zoeken ook:
Letselschade Kompas

Letselschade Kompas is een merk van Brugman Letselschade Advocaten. Letselschade Kompas werkt landelijk. Ons bezoekadres in Eindhoven vindt u aan de Flight Forum 40, Begane Grond, 5657 DB in Eindhoven.

U vindt ons ook in Nijmegen en Den Haag. Dus ook voor een letselschade advocaat in  Den Haag  en  Nijmegen  kunt u bij Letselschade Kompas terecht.

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade advocaat Eindhoven

Wilt u uw letselschade claimen of uw letselschade berekenen?

Neem dan contact met ons op. Onze letselschadespecialisten helpen u graag. Wij komen gewoon bij u thuis, dus u hoeft niet naar ons kantoor te komen, wel zo fijn als u bent hersteld van een ongeluk.