Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

EN NL
NL

Letselschade advocaat Eindhoven

Als u letsel overhoudt na een ongeval, dan is het fijn als u bij het verhalen van uw schade wordt bijgestaan door een letselschade advocaat in Eindhoven. Bij Letselschade Kompas helpen wij u graag.

U wordt gedurende het gehele letselschade traject bijgestaan door een letselschade advocaat in Eindhoven. En dit volledig kosteloos! Lijdt u letselschade door een verkeersongevalbedrijfsongeval of hondenbeet? Neemt u dan eens contact op met Letselschade Kompas. Wij helpen u graag!

Waarom een letselschade advocaat in Eindhoven inschakelen?

Het is niet niks als je betrokken raakt bij een ongeval. Er zijn pijnklachten en beperkingen en misschien bent u ook uitgevallen voor uw werk of het verrichten van uw huishoudelijke taken.

Wij kunnen ons voorstellen dat u met allerlei vragen zit na een ongeval, zoals:

  • Wie is aansprakelijk voor mijn schade
  • Kan ik straks mijn werk nog wel doen?
  • Wat als er sprake is van blijvend letsel?
  • Is er hulp in het huishouden mogelijk?
  • Wie past er op mijn kinderen?
  • Heb ik ook recht op smartengeld en wat is dit?

Uw letselschade advocaat in Eindhoven beantwoord al uw vragen tijdens met een gratis letselschade advies. Wilt u uw letselschade claimen op de aansprakelijke persoon? Dan helpen wij u tijdens het gehele letselschade traject.  De tegenpartij wordt aansprakelijk gesteld en wij zorgen dat u direct een voorschot op uw letselschade ontvangt.

Letselschade claimen

Uiteindelijk wordt uw schadevergoeding vaak vergoed door een verzekeraar. De letselschade jurist van deze verzekeraar heeft als taak zo min mogelijk schadevergoeding uit te betalen. Een letselschade advocaat komt dan goed van pas. Wij weten namelijk precies waar u recht op heeft en dienen dan ook een maximale letselschade claim in. Uw letselschade advocaat zorgt dat u krijgt waar u recht op heeft!

Wat kost een letselschade advocaat in Eindhoven?

Veel mensen dat een letselschade advocaat veel geld kost. Daarom wordt er veelal gekozen voor een letselschade bureau. Letselschade Kompas is geen standaard letselschade bureau. Het is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de bekendste en gerenommeerdste advocatenkantoren gespecialiseerd in letselschade. Daarom wordt u in Eindhoven niet geholpen door een letselschade jurist, maar altijd door een ervaren en deskundige letselschade advocaat!

 

Wat doet een letselschade advocaat in Eindhoven voor mij?

Een letselschade specialist staat u gedurende het gehele letselschade traject bij. Tijdens de intake bij u thuis of op ons kantoor gespreken wij de gevolgen die het ongeval voor u heeft. Vervolgens is het belangrijk om de aansprakelijke partij aansprakelijk te stellen.

Ook gaan wij uw letselschade berekenen om vervolgens met de letselschade verzekeraar te onderhandelen over uw letselschade. Daarbij zorgen wij dat u een maximale letselschadevergoeding ontvangt.

Letselschade berekenen is niet eenvoudig. Er zijn veel soorten schadeposten bij letselschade. Uw letselschade advocaat in Eindhoven inventariseert samen met u de schadeposten en berekend de hoogte hiervan. Zo weten wij zeker dat uw schade maximaal vergoed wordt.

Op welke letselschade vergoeding heb ik recht?

Op grond van de wet dient uw letselschade volledig vergoed te worden. Dit betekent dat alle kosten vergoed worden. Hierbij gaat het onder andere om uw eigen risico, facturen van de fysiotherapeut en reiskosten. Maar ook de kosten voor huishoudelijke hulp, mantelzorg en kosten voor (extra) kinderopvang komen voor vergoeding in aanmerking.

Kunt u tijdelijk of voor lange tijd niet werken door het letsel? Dan dient ook deze schade vergoed te worden. Uw letselschade advocaat in Eindhoven berekend deze letselschade voor u.

Naast kosten en schade bestaat er ook smartengeld. Bent u gewond geraakt bij het ongeval? Zijn er bijvoorbeeld nekklachten na een achterop aanrijding of is er sprake van een breuk? Dan is er recht op smartengeld.

Smartengeld is een vergoeding voor de pijnklachten die u aan het ongeval heeft overgehouden. Daarnaast is het een vergoeding voor angstklachten en ander psychisch letsel. Uw letselschade advocaat in Eindhoven informeert u graag over welke smartengeldvergoeding u ontvangt.

Contact met uw letselschade advocaat in Eindhoven

Is u auto-ongeluk overkomen of bent u als fietser aangereden? Of bent gewond geraakt bij een bedrijfsongeval? Neem dan contact op met een letselschade advocaat in Eindhoven.

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. U wordt bij uw letselschade claim dus altijd bijgestaan door een letselschade advocaat met vele jaren ervaring.

Bel voor al uw vragen en het verhalen van letselschade 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij nemen dan direct contact met u op.

Letselschade Kompas

Letselschade Kompas is een merk van Brugman Letselschade Advocaten. Letselschade Kompas werkt landelijk. Ons bezoekadres in Eindhoven vindt u aan aan de Flight Forum 40, Begane Grond, 5657 DB in Eindhoven.

U vindt ons ook in Nijmegen en Den Haag. Dus ook voor een letselschade advocaat in Den Haag en Nijmegen kunt u bij Letselschade Kompas terecht.

Formulier sluiten

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Formulier sluiten

Letselschade advocaat Eindhoven

Wilt u uw letselschade claimen in Eindhoven of uw letselschade berekenen?

Neem dan contact met ons op. Onze letselschade specialisten helpen u graag. Wij komen gewoon bij u thuis dus u hoeft niet naar ons kantoor te komen, wel zo fijn als je herstellende bent van een ongeluk.