Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL
Letselschade jurist of letselschade advocaat?

Als u betrokken bent geraakt bij een aanrijding of ongeval op het werk, dan is het vanzelfsprekend dat u uw letselschade wilt verhalen. Is een ander aansprakelijk, dan kunt u kosteloos gebruik maken van een letselschade specialist. Dat is zo in de wet geregeld. Maar kunt u dan beter kiezen voor een letselschade jurist of een letselschade advocaat?

Bij Letselschade Kompas kunt u altijd gebruik maken van de hulp van een ervaren letselschade jurist of letselschade advocaat. Wij zijn namelijk onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten, een van de bekendste advocatenkantoren gespecialiseerd in letselschade claimen voor slachtoffers.

Al onze letselschade specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn uitstekend opgeleid om u te begeleiden bij uw letselschade claim. U bepaalt door u wilt worden geholpen. Kijk hier voor ons team!

Verschil letselschade advocaat en letselschade jurist

Eigenlijk zijn er weinig verschillen tussen een letselschade jurist en letselschade advocaat. De enige verschillen zijn:

  • Een letselschade jurist mag niet procederen bij de rechtbank.
  • Een letselschade advocaat is beëdigd door de rechtbank.
Overeenkomsten
  • Beiden zijn specialist in het claimen van letselschade
  • Zowel een jurist als advocaat heeft rechten gestudeerd
  • Beiden werken kosteloos voor het letselschadeslachtoffer
  • Ze mogen beiden procederen bij de Kantonrechter
  • Allebei mogen ze werken op basis van no-cure-no-pay
Wat kan een letselschade jurist voor u betekenen?

Kiest u voor een letselschade expert van Letselschade Kompas dan zal deze u vanaf het moment van het ongeval begeleiden tijdens het letselschade traject. Dit traject start met een uitgebreide intake bij u thuis of op een van onze afspraaklocaties. Vervolgens dient er een goede aansprakelijkstelling opgesteld te worden.

Is de aansprakelijkheid erkend? Dan gaat u letselschade jurist de letselschade berekenen. Letselschade bestaat uit materiële schadeposten en smartengeld. Al deze schadeposten komen op een schadestaat te staan en op basis daarvan wordt een voorschot geregeld. Uiteindelijk onderhandeld uw letselschade jurist over de hoogte van de schade met de tegenpartij. Dit is meestal een letselschade verzekeraar.

Een letselschade expert neemt het volledige letselschade traject voor u uit handen. Maar uiteraard wordt u continu op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in uw letselschade claim. Zo kunt u zich richten op uw revalidatie en herstel.

Letselschade Kompas helpt kosteloos!

Letselschadebureaus en rechtsbijstandsverzekeraars adverteren vaak met gratis rechtsbijstand of no-cure-no-pay. Maar ook letselschade advocaten brengen in de regel geen kosten in rekening. In de wet is namelijk geregeld dat er recht is op gratis rechtsbijstand als iemand door toedoen van een ander schade lijdt.

Bij Letselschade Kompas helpen wij u altijd 100% kosteloos. Wij werken bewust niet op basis van no cure no pay. Dit is namelijk nadelig voor u. Bij een no cure no pay advocaat betaalt u een deel van uw rechtsbijstandskosten zelf. Bij ons is dit niet zo en bent u altijd voordeliger uit! Kies daarom nooit voor no cure no pay!

Contact met een letselschade jurist

Bent u op zoek naar een letselschade jurist voor het verhalen van uw letselschade na een aanrijdinghondenbeet of bedrijfsongeval? Neem dan contact met Letselschade Kompas op. Wij helpen u graag en zijn met meer dan 10 afspraaklocaties door heel Nederland altijd in de buurt. Een intakegesprek bij u thuis is altijd mogelijk.

Liever een letselschade advocaat? Geen probleem, wij schakelen deze kosteloos voor u in!

Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in en wij gaan direct voor u aan de slag!

Letselschade advocaat
Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Betrokken bij een ongeval? Wij helpen u altijd 100% kosteloos!

Letselschade jurist of letselschade advocaat?

U bent op zoek naar een letselschade specialist, dan kunt u kiezen voor een letselschade jurist of letselschade advocaat. Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Daarom wordt u bij ons altijd geholpen door een letselschade jurist of letselschade advocaat naar keuze!