Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL
Wat doet een letselschade specialist voor mij?

Een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet. Als gevolg hiervan staat uw leven totaal op de kop. U heeft pijnklachten, bent onder behandeling en moet van alles regelen. Daarnaast lopen de kosten op en lijdt u schade. Bij dit laatste kan een letselschade specialist u helpen.

Kiest u voor een van onze letselschade specialisten, dan gaan wij direct voor u aan het werk. Tijdens een uitgebreid letselschade advies bij u thuis gaan wij in op de toedracht van het ongeluk en op de schadelijke gevolgen hiervan.

Na het intakegesprek met uw letselschade jurist gaat deze voor u aan het werk en doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk bij te staan:

 • Er wordt onderzocht wie aangesproken kan worden voor uw letselschade
 • Wij gaan de tegenpartij aansprakelijk stellen door middel van een aansprakelijkstelling
 • De reeds geleden schade verhalen wij direct en wij claimen een letselschade voorschot zodat u geen kosten hoeft voor te schieten of schade zelf draagt
 • Indien nodig schakelen wij onze medisch adviseur voor u in
 • Wij voeren de discussie met de verzekeraar van de tegenpartij
 • Zo nodig schakelen wij een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten in.
 • De onderhandelingen over de hoogte van de letselschade bedragen voeren wij voor u.
 • Er wordt gezorgd voor een maximale schadevergoeding!
Verschillen letselschade jurist en letselschade advocaat

Een letselschade specialist is een verzamelnaam voor alle belangenbehartigers bij letselschade. Voor het claimen van letselschade kan namelijk gekozen worden tussen:

 

Al deze letselschade specialisten doen hetzelfde. Er zijn echter wel een aantal verschillen tussen een letselschade advocaat en een letselschade jurist. Zo kan een letselschade jurist geen procedure bij de rechtbank voeren. Eigenlijk is dit het grote verschil tussen een letselschade juriste en een letselschade advocaat.

Dit verschil lijkt klein en dat is het in principe ook. Zeker als je weet dat meer dan 95% van alle letselschade claims zonder tussenkomst van de rechter (buitengerechtelijk) wordt beslecht.

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de enige gespecialiseerde advocatenkantoren in letselschade. Het grote voordeel is dat als een van onze letselschade juristen er niet met de tegenpartij uitkomt, wij eenvoudig een letselschade advocaat voor u kunnen inschakelen.

Wilt u ook gratis hulp bij het eisen van een schadevergoeding? Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

 

Welke schadeposten verhaalt een letselschade specialist?

Nadat de tegenpartij succesvol aansprakelijk gesteld is, verhaalt een letselschade specialist de schadeposten die in uw geval spelen. De diverse letselschade bedragen worden onderverdeeld in materiële schadeposten en immateriële schadeposten. Immateriële schade staat beter bekend als smartengeld.

Dit zijn de diverse schadeposten bij letselschade:

 • schade die ontstaan door arbeidsongeschiktheid
 • schade omdat je langer over de studie doet dan gepland
 • medische kosten, bijvoorbeeld het eigen risico en eigen bijdragen
 • reiskosten naar behandelaars en de bedrijfsarts
 • kosten voor overnamen van huishoudelijke taken
 • mantelzorg omdat familie en vrienden u helpen
 • kinderopvang tijdens afspraken met artsen en de fysiotherapeut
 • smartengeld

 

Wilt u dat wij gratis uw letselschade berekenen? Neem dan contact met een van onze letselschade specialisten door heel Nederland op.

Contact met uw letselschade specialist

Ons letselschade bureau is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Onze letselschade juristen zijn altijd in de buurt met meer dan 15 afspraaklocaties door het hele land. Maar wij komen voor een letselschade advies of een intakegesprek gewoon bij u thuis, waar in Nederland u ook woont!

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Hierdoor kunnen wij kosteloos voor u procederen als het nodig is. Ook hebben wij hierdoor meer kennis in huis dan andere letselschade bureaus.

Bent u aangereden door een auto en wilt u gratis uw letselschade claimen? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos.

3 veelgestelde vragen over letselschade
Wat betekent letselschade?

Als je letselschade hebt opgelopen, dan betekent dit dat je tijdens een aanrijding, bedrijfsongeval of aanval door een hond gewond bent geraakt of hieraan klachten hebt overgehouden. Dit letsel heeft gezorgd voor schade en deze schade wordt letselschade genoemd.

Wie is aansprakelijk bij schade?

Heb je schade overgehouden aan een ongeluk, dan is de vraag wie aansprakelijk is bij schade. Dit hangt af van het soort ongeluk:

 • aanrijding: aansprakelijk is de persoon die de verkeersfout maakt, bijvoorbeeld de bestuurder die bij u achterop is gereden.
 • bedrijfsongeval: de werkgever is aansprakelijk voor een bedrijfsongeval, tenzij deze bewijst dat hem geen enkel verwijt valt te maken. In de regel is de werkgever aansprakelijk!
 • hondenbeet: Voor gedragingen van dieren is de bezitter van het dier aansprakelijk. Bij een hondenbeet is dus de hondenbezitter aansprakelijk
 • val door gebrekkig wegdek: ben je gevallen over een gat in de weg of losliggende stoeptegel? Dan is de wegbeheerder aansprakelijk voor de schade. De wegbeheerder is in veel gevallen de gemeente of provincie, maar het kan ook een private persoon zijn.
Hebben jullie ook een letselschade advocaat in Rotterdam?

Letselschade Kompas is een landelijk werkend letselschadebureau. Dus ook voor een letselschade advocaat Rotterdam kun je bij ons terecht. Omdat wij 15 afspraaklocaties door heel Nederland hebben, kun je echter door heel Nederland bij ons terecht. Van een letselschade advocaat in Groningen tot een letselschade advocaat in Eindhoven. Wij komen overal!

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Gratis hulp bij letselschade

Letselschade specialist

Bent u op zoek naar een letselschade specialist bij u in de buurt? Onze letselschade juristen helpen u graag en altijd 100% kosteloos!