Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Gratis hulp van een letselschade specialist

Er is u een ongeluk overkomen en hieraan heeft u letsel overgehouden. Is een ander aansprakelijk voor uw schade? Dan kunt u gratis hulp inroepen van een letselschade specialist. Dit is bij wet vastgelegd.

Een letselschade specialist kan veel werk voor u uit handen nemen. Dat is fijn, want na een ongeval of hondenbeet komt er al genoeg op u af. Kiest u voor een letselschade jurist van ons kantoor, dan nemen wij de letselschade claim voor u uit handen. Dan kunt u zich richten op wat echt belangrijk is, uw revalidatie na een ongeluk.

Wilt u gratis rechtsbijstand van een ervaren en deskundige letselschade specialist bij u in de buurt? Bel dan 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos.

Wat doet een letselschade specialist voor mij?

Een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet. Als gevolg hiervan staat uw leven totaal op de kop. U heeft pijnklachten, staat onder behandeling van artsen en moet van alles regelen. Daarnaast lopen de kosten op en lijdt u schade. Bij dit laatste kan een letselschade specialist van ons letselschadebureau u gratis helpen.

Kiest u voor een van onze letselschade specialisten, dan gaan wij direct voor u aan het werk. Tijdens een uitgebreid letselschade advies bij u thuis gaan wij in op de toedracht van het ongeluk en op de schadelijke gevolgen hiervan. Na het intakegesprek met uw letselschade jurist gaat deze voor u aan het werk en doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk bij te staan:

 • Er wordt onderzocht wie aangesproken kan worden voor uw letselschade.
 • Wij gaan de tegenpartij aansprakelijk stellen door middel van een aansprakelijkstelling.
 • De reeds geleden schade verhalen wij direct en wij claimen een letselschade voorschot zodat u geen kosten hoeft voor te schieten of schade zelf draagt.
 • Indien nodig schakelen wij onze medisch adviseur voor u in.
 • Wij voeren de discussie met de verzekeraar van de tegenpartij.
 • Bij procederen schakelen wij een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten voor u in.
 • De onderhandelingen over de hoogte van de letselschade bedragen voeren wij voor u.
 • Er wordt gezorgd voor een maximale schadevergoeding!

Verschillen letselschade jurist en letselschade advocaat

Een letselschade specialist is een verzamelnaam voor alle belangenbehartigers bij letselschade. Voor het claimen van letselschade kan namelijk gekozen worden tussen: een letselschade jurist of een letselschade advocaat.

Al deze letselschade specialisten doen hetzelfde. Er zijn echter wel een aantal verschillen tussen een letselschade advocaat en een letselschade jurist. Zo kan een letselschade jurist geen procedure bij de rechtbank voeren. Eigenlijk is dit het grote verschil tussen een letselschade juriste en een letselschade advocaat. Dit verschil lijkt klein en dat is het in principe ook. Zeker als je weet dat meer dan 95% van alle letselschade claims zonder tussenkomst van de rechter (buitengerechtelijk) wordt beslecht.

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de enige gespecialiseerde advocatenkantoren in letselschade. Het grote voordeel is dat als een van onze letselschade juristen er niet met de tegenpartij uitkomt, wij eenvoudig een letselschade advocaat voor u kunnen inschakelen.Wilt u ook gratis hulp bij het eisen van een schadevergoeding? Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

Welke schadeposten verhaalt een letselschade specialist?

Nadat de tegenpartij succesvol aansprakelijk gesteld is, verhaalt een letselschade specialist de schadeposten die in uw geval spelen. De diverse letselschade bedragen worden onderverdeeld in materiële schadeposten en immateriële schadeposten. Immateriële schade staat beter bekend als smartengeld.

Dit zijn de diverse schadeposten bij letselschade:

 • schade die ontstaan door arbeidsongeschiktheid
 • schade omdat je langer over de studie doet dan gepland
 • medische kosten, bijvoorbeeld het eigen risico en eigen bijdragen
 • reiskosten naar behandelaars en de bedrijfsarts
 • kosten voor overname van huishoudelijke taken
 • mantelzorg omdat familie en vrienden u helpen bij verzorging of in het huishouden
 • kinderopvang tijdens afspraken met artsen en de fysiotherapeut
 • smartengeld

 

Wilt u dat wij gratis uw letselschade berekenen? Neem dan contact met een van onze letselschade specialisten door heel Nederland op.

Contact met uw letselschade specialist

Ons letselschade bureau is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade als gevolg van een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet. Wij zijn altijd in de buurt met meer dan 15 afspraaklocaties door het hele land. Maar wij komen voor een letselschade advies of een intakegesprek gewoon bij u thuis, waar in Nederland u ook woont!

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Hierdoor kunnen wij kosteloos voor u procederen als het nodig is. Ook hebben wij hierdoor meer kennis in huis dan andere letselschade bureaus.

Bent u aangereden door een auto en wilt u gratis uw letselschade claimen? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos.

3 veel gestelde vragen over letselschade
Wat betekent letselschade?

Als je letselschade hebt opgelopen, dan betekent dit dat je tijdens een aanrijding, bedrijfsongeval of aanval door een hond gewond bent geraakt of hieraan klachten hebt overgehouden. Dit letsel heeft gezorgd voor schade en deze schade wordt letselschade genoemd.

Wie is aansprakelijk bij schade?

Heeft u schade overgehouden aan een ongeluk, dan is de vraag wie aansprakelijk is bij schade. Dit hangt af van het soort ongeluk:

 • aanrijding: aansprakelijk is de persoon die de verkeersfout maakt, bijvoorbeeld de bestuurder die bij u achterop is gereden.
 • bedrijfsongeval: de werkgever is aansprakelijk voor een bedrijfsongeval, tenzij deze bewijst dat hem geen enkel verwijt valt te maken. In de regel is de werkgever aansprakelijk!
 • hondenbeet: Voor gedragingen van dieren is de bezitter van het dier aansprakelijk. Bij een hondenbeet is dus de hondenbezitter aansprakelijk
 • val door gebrekkig wegdek: Bent u gevallen door een gat in de weg of losliggende stoeptegel? Dan is de wegbeheerder aansprakelijk voor de schade. De wegbeheerder is in veel gevallen de gemeente of provincie, maar het kan ook een private persoon zijn.
Waar vind ik Letselschade Kompas?

Letselschade Kompas vindt u door heel Nederland. Dus voor een letselschade advocaat in Rotterdam, een letselschade advocaat in Amsterdam of waar ook in Nederland kunt u geheel kosteloos bij ons terecht.

Contact met uw letselschade advocaat

Heeft u letselschade aan een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of hondenbeet overgehouden en wilt u tijdig een letselschade claim indienen? Wilt u informatie over de verjaringstermijn van uw letselschade dossier? Onze letselschade advocaten en juristen helpen u graag en altijd volledig kosteloos.

Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met ons op. NIEUW: u kunt ons ook een whatsapp bericht sturen, iedere dag en op ieder moment.

 

Mensen lezen ook:

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

10 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland