Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Baarn

Bent u na een aanrijding, ongeluk op het werk of een hondenbeet op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Baarn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag en altijd gratis bij letselschade als gevolg van een ongeval.

Wanneer een letselschade advocaat in Baarn inschakelen?

Iemand die even niet oplet met een kop-staart botsing  tot gevolg, een fietsongeluk of een ongeluk op het werk. Een ongeval zit in een klein hoekje en voor je het weet ben je betrokken bij een ongeval.

U kunt zelf een letselschade claim indienen, maar ook kiezen om een belangenbehartiger zoals een letselschade advocaat in Baarn in te schakelen.

Als u letsel heeft opgelopen door toedoen van een ander, dan krijgt u waarschijnlijk te maken met een letselschade jurist van een verzekeraar. Deze letselschade specialist weet veel van letselschaderecht en heeft er belang bij de schadelast zo laag mogelijk te houden. Neemt u dan een letselschade advocaat in Baarn in de arm, dan weet u zeker dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Een ander voordeel van het inschakelen van een letselschade advocaat is dat deze niet alleen beschikt over veel kennis, ons letselschade bureau heeft ook een eigen medisch adviseur en andere deskundigen in dienst. Deze kunnen u helpen, bijvoorbeeld bij het vaststellen van toekomstige schade door het letsel.

Kiest u dus voor een letselschade advocaat van ons letselschadebureau, dan weet u zeker dat u de hulp krijgt die u nodig heeft voor het succesvol claimen van letselschade na een ongeval.

Wat doet een letselschade advocaat in Baarn?

Kiest u voor een letselschade advocaat in Baarn van ons letselschadekantoor, dan nemen wij alle zorgen voor u uit handen. Wij doen alles wat nodig is om uw letselschade te verhalen zodat u zich bezig kunt houden met uw herstel en revalidatie. Dit is wat wij allemaal voor u kunnen betekenen:

 • tegenpartij aansprakelijk stellen
 • letselschade berekenen
 • smartengeld berekenen en claimen
 • voorschot op uw schadevergoeding regelen
 • inschakelen medisch adviseur en eventueel een arbeidsdeskundige
 • onderhandelen en discussie voeren met de schadeverzekering
 • zorgen voor een maximale slotbetaling van uw letselschadevergoeding

 

Kiest u voor een letselschade advocaat in Baarn, dan staan wij u gedurende het gehele letselschade traject bij en nemen wij u al uw zorgen uit handen.

Wat kost een letselschade advocaat in Baarn?

Vaak wordt gedacht dat het inschakelen van een letselschade advocaat veel geld kost. Kiest u echter voor een letselschade advocaat in Baarn van ons letselschadebureau, dan helpen wij u altijd geheel gratis, gegarandeerd!

Hoe het kan dat wij u gratis kunnen helpen bij letselschade? In de wet is opgenomen dat de kosten van een letselschade advocaat of letselschade jurist onderdeel zijn van de schade. Dit betekent dus dat de aansprakelijke partij de kosten van de letselschade specialist moet betalen. Omdat dit vaak een schadeverzekeraar is, worden de kosten van rechtsbijstand van uw letselschade advocaat in Baarn door de verzekeraar van de tegenpartij betaald.

De beste letselschade advocaat van Baarn!

Bent u aangereden, betrokken bij een bedrijfsongeval of lijdt u schade door een hondenbeet, dan wilt u uiteraard de beste letselschade advocaat van Baarn hebben om u te helpen.

Ons letselschade bureau is al meermalen uitgeroepen tot de beste van de regio. Bij ons wordt u dus geholpen door de beste letselschade advocaat in Baarn en omstreken.Wij worden de beste letselschade advocaat van Baarn genoemd vanwege de hoge kwaliteit rechtsbijstand, maar ook door onze persoonlijke benadering en het feit dat wij het enige letselschadebureau van Nederland zijn waar u geholpen wordt door een letselschade advocaat in plaat van een letselschadejurist!

Wilt u ook geholpen worden door de beste letselschade advocaat van Baarn? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Letselschade claimen na een verkeersongeval

In het verkeer gebeuren dagelijks veel ongelukken. Een kop-staart botsing bij een stoplicht, een kettingbotsing omdat iemand de file te laat opmerkt of iemand die als fietser aangereden door een auto wordt.

De schadelijke gevolgen van een verkeersongeluk kunnen groot zijn. Zo kunnen whiplashklachten na een aanrijding van achteren lang voor klachten en beperkingen zorgen en kunt u zelfs arbeidsongeschikt raken na een ernstig verkeerongeval. Logisch dat u dan schadevergoeding wilt eisen van de aansprakelijke partij.

Letselschade claimen na een verkeersongeval kan vaak direct bij de autoverzekeraar van de schuldige partij. In Nederland zijn alle motorvoertuigen namelijk verplicht verzekerd en kunt u met uw letselschade claim rechtstreeks naar de schadeverzekering.  Uiteraard doet uw letselschade advocaat in Baarn dit voor u.

Belangrijk is ook dat als u betrokken raakt bij een fietsongeluk, er altijd recht op schadevergoeding is. De toedracht maakt niet uit voor de schuldvraag, maar alleen voor het berekenen van de hoogte van de schadevergoeding. In artikel 185 Wegenverkeerswet is namelijk opgenomen dat een fietser die verkeersslachtoffer wordt, altijd recht op schadevergoeding heeft. De enige voorwaarde is dat u als fietser aangereden door een auto of ander motorvoertuig bent.

Letselschade claimen na een bedrijfsongeval

Op het werk gebeuren veel ongevallen. Jaarlijks gebeuren er ruim 1000 bedrijfsongevallen met letsels tot gevolg. Het gaat dan vaak om ernstig letsel, zoals:

 

In artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek is de zorgplicht van de werkgever opgenomen. Deze houdt in dat de werkgever aansprakelijk is voor letselschade als hij of zij zich niet aan bepaalde regels houdt. Zo dient een werkgever er voor te zorgen dat bedrijfsmiddelen zoals machines veilig gebruikt moeten worden. Dit houdt in dat machines onderhouden zijn, maar ook dat u beschermende kleding krijgt.

Houdt de werkgever zich niet aan zijn zorgplicht? Dan kunt u de werkgever aansprakelijk stellen voor letselschade. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd.

Er is niet alleen bij een bedrijfsongeval sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Hiervan is ook sprake indien een medewerker schade bij iemand veroorzaakt of als u letsel oploopt door een verkeersongeval onder werktijd.

Gratis juridische hulp van een letselschade advocaat

Wilt u ook gratis juridische hulp voor het claimen van letselschade na een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of hondenbeet? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

7 months geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 year geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 year geleden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland