Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Letselschade Advocaat Den Bosch

U bent op zoek naar een letselschade advocaat in Den Bosch. Iemand die u adviseert, de tegenpartij aansprakelijk stelt en uw letselschade verhaalt. Wij van Letselschade Kompas Den Bosch helpen u graag.

Graag vernemen wij wat u is overkomen en welke gevolgen dit voor u heeft. In een persoonlijk gesprek bespreken wij wat er nodig is om u in ieder geval volledig schadeloos te stellen. Voor nu, maar eventueel ook voor in de toekomst.

Bij Letselschade Kompas zijn wij er graag voor u in deze moeilijke periode. Wij staat u bij tijdens het volledige letselschade traject.

U wordt bij ons altijd geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Letselschade Kompas is namelijk onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de bekendste advocatenkantoren in Nederland wat zich uitsluitende bezighoudt met het verhalen van letselschade nadat u betrokken bent geraakt bij een auto- ongeluk, als fietser aangereden bent of bij een bedrijfsongeval.

Contact met een letselschade advocaat in Den Bosch

Plan hier een vrijblijvend adviesgesprek in of stel u vraag. Liever direct een letselschade advocaat in Den Bosch aan de telefoon? Bel dan 0800 278 4626 (gratis).

Op welke schadevergoeding heb ik recht?

Letselschade is persoonlijk. Daarom komen wij graag bij u thuis om te horen wat de gevolgen van het ongeval voor u zijn. Is er sprake van arbeidsongeschiktheid? Komt er iemand in het huishouden helpen en welke kosten maakt u nog meer?

Letselschade is persoonlijk. Daarom komen wij graag bij u thuis om te horen wat de gevolgen van het ongeval voor u zijn. Is er sprake van arbeidsongeschiktheid? Komt er iemand in het huishouden helpen en welke kosten maakt u nog meer?

Volgens de wet dient u volledig schadeloos gesteld te worden. Dit houdt in dat niet alleen alle kosten en inkomensschade vergoed moet worden. Er is ook recht op een smartengeldvergoeding. Dit is een vergoeding voor een leed dat u door het ongeluk is aangedaan. Bent u gewond geraakt bij een ongeval? Dan is er altijd recht op smartengeld.

Maak hier een afspraak met uw letselschade advocaat in Den Bosch voor een intake bij u thuis of voor het stellen van vragen. Onze letselschade advocaten zijn ook telefonisch bereikbaar: 0800 278 4626 (gratis). Wij zijn er graag voor u!

Ontmoet uw letselschade advocaat in Den Bosch

Graag stellen wij ons aan u voor! Ons team bestaat uit 6 letselschade advocaten. Deze worden ondersteunt door 6 letselschade juristen en een team van ondersteunende medewerkers. Kijk hier wie onderdeel uitmaken van het team van ons kantoor.

Letselschade Kompas is geen standaard letselschade bureau. Het is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten Den Bosch. U wordt dus niet geholpen door een letselschade jurist, maar altijd door een erkende en ervaren letselschade advocaat.

Een aantal van onze letselschade advocaten is lid van de LSA, de specialistenvereniging van Letselschade Advocaten. Hiermee garanderen wij u de hoogst haalbare kwaliteit rechtsbijstand bij het verhalen van uw letselschade.

Wilt u een vraag stellen aan een van onze letselschade advocaten of uw letselschade claimen op de aansprakelijke partij? Vul hier uw gegevens in of bel 0800 278 4626 (gratis)

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade advocaat Den Bosch

Wilt u uw letselschade claimen in Den Bosch of uw letselschade berekenen?

Neem dan contact met ons op. Onze letselschade specialisten helpen u graag. Wij komen gewoon bij u thuis dus u hoeft niet naar ons kantoor te komen, wel zo fijn als je herstellende bent van een ongeluk.