Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Letselschade Advocaat Amersfoort

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Amersfoort? Bij Letselschade Kompas wordt u geholpen door een letselschade advocaat. Wij verhalen uw letselschade in Amersfoort snel en volledig voor u. Omdat wij de rechtsbijstandskosten verhalen bij de aansprakelijke partij helpen wij u altijd volledig kosteloos!

Als u letselschade oploopt door een schade-incident in Amersfoort, dan heeft u mogelijk recht op een letselschadevergoeding. Een letselschade advocaat in Amersfoort helpt u hierbij.

Indien u bijvoorbeeld een bedrijfsongevalaanrijding of ander ongeval meemaakt dan is het begrijpelijk dat u vragen hierover heeft waar u graag een antwoord op wilt hebben. De letselschade specialisten van Letselschade Kompas staan u graag bij het verhalen van uw letselschade bij en kunnen u gratis juridisch advies geven.

Wat is letselschade? Uw letselschade advocaat in Amersfoort legt het uit!

Bij Letselschade denken mensen al snel aan smartengeld. Maar letselschade omvat veel meer soorten schade. Letselschade kan het beste gedefinieerd worden als de schade die u lijdt als gevolg van letsel opgelopen door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of ander schade-evenement.

Naast smartengeld of immateriële schade bestaat letselschade uit alle kosten die u door een ongeluk moet maken en aan schade omdat u niet kunt werken. Dit zijn de meest voorkomende materiële schadeposten:

  • Inkomensschade bij arbeidsongeschiktheid
  • Medische kosten als het eigen risico
  • Reiskosten
  • Mantelzorg
  • (Extra) kinderopvang
  • Onderhoudskosten van uw huis en tuin
  • Reparatiekosten
  • Huishoudelijke hulp

Waar heeft u recht op als letselschade slachtoffer?

U heeft als slachtoffer van een schade-incident recht op een schadevergoeding. Deze dient betaald te worden door de veroorzaker van het ongeval. Bij een achterop aanrijding is dit de WAM- verzekeraar van de auto die bij u achterop is gereden. In het geval van een bedrijfsongeval is de werkgever aansprakelijk. Dit noemen wij werkgeversaansprakelijkheid.

Hiervoor zijn de diverse schadeposten besproken. Deze schadeposten worden opgesomd in een schadestaat. U heeft als letselschade slachtoffer recht op vergoeding van al deze letselschade posten.

Wie vergoedt de letselschade na een ongeval?

Wij zullen de wederpartij aansprakelijk stellen voor het ongeval dat u is overkomen. Deze aansprakelijkheidstelling wordt doorgaans ingediend bij de verzekeraar van de betrokken wederpartij. Het kunnen verschillende verzekeraren zijn, wanneer het een verkeersongeval betreft zal de WAM-verzekeraar worden aangesproken, maar als het gaat om een hondenbeet dan richten wij ons tot de WA-verzekeraar.

Zodra de aansprakelijkheid is erkent kunnen wij een schadestaat opmaken en die naar de verzekeraar sturen. Dit houdt in dat wij uw schade in kaart zullen brengen. Hierna zullen wij de verzekeraar verzoeken om een voorschot aan u over te maken zodat u de gemaakte kosten kunt voldoen.

Wat kost een letselschade advocaat?

Een lestelschade advocaat in Amersfoort is duur wordt vaak gedacht. Bij Letselschade Kompas maakt u echter nooit kosten. En toch wordt u bij ons altijd geholpen door een letselschade advocaat. Letselschade Kompas is namelijk geen standaard letselschade bureau maar een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Daarom wordt u bij ons niet geholpen door een letselschade jurist maar altijd door een letselschade advocaat!

Bij Letselschade Kompas vindt u ervaren en gedreven advocaten die zich hard maken voor uw zaak. Als u een ongeval is overkomen kunt u vrijblijvend contact opnemen met Letselschade kompas voor juridisch advies over u ongeval.

Nadat de aansprakelijkheid ten aanzien van u ongeval wordt erkend door de desbetreffende verzekeraar, dan heeft u recht op een vergoeding van de kosten van de rechtsbijstand. Dit houdt in dat de advocaatkosten die u maakt worden vergoed, waardoor u zelf geen kosten maakt.

Bij Letselschade Kompas wordt u dus altijd kosteloos geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat!

Contact met uw letselschade specialist

Bij het verhalen van uw schade is het raadzaam een letselschade specialist in te schakelen die uw belangen behartigd. Er kan namelijk veel op u afkomen waar u wellicht geen kennis van heeft. Met de hulp van een letselschadespecialist hoeft u dit pad niet alleen te bewandelen. Hiervoor kunt u bij Brugman Letselschade advocaten terecht, zij hebben brede kennis op het gebied van letselschadezaken.

Wilt u uw letselschade advocaat in de omgeving Amersfoort? Neem dan contact met ons op. Onze letselschade advocaat in Amersfoort helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade advocaat Amersfoort

Wilt u uw letselschade claimen in Amersfoort of uw letselschade berekenen?

Neem dan contact met ons op. Onze letselschade specialisten helpen u graag. Wij komen gewoon bij u thuis dus u hoeft niet naar ons kantoor te komen, wel zo fijn als je herstellende bent van een ongeluk.