Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

EN NL
NL

Wat doet een letselschade advocaat in Haarlem voor mij?

Na een aanrijding of ongeluk op het werk lijdt u schade. U kunt bijvoorbeeld tijdelijk of voor lange tijd niet werken. Of u kunt uw huishoudelijke taken niet verrichten en maakt medische kosten. Dan is het fijn als iemand met kennis u helpt bij het verhalen van uw letselschade. Dit doet een letselschade advocaat in Haarlem voor u.

Letselschade claimen is complex. U krijgt te maken met een letselschade jurist van een van de grote verzekeraars in Nederland. Deze hebben veel kennis van het letselschaderecht. Verzekeraars hebben er ook belang bij uw schadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Kiest u voor een letselschade advocaat in Haarlem, dan weet u zeker dat u sterk staat.

Naast het verhalen van letselschade doen wij nog veel meer voor u:

 • wij gaan de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • regelen een voorschot op uw letselschade
 • stellen een schadestaat op
 • schakelen indien nodig een medisch adviseur en/ of arbeidsdeskundige in
 • discussiΓ«ren en onderhandelen met de letselschade verzekeraar
 • Wij zorgen ervoor dat uw letselschade maximaal vergoed wordt.

Wat kost een letselschade advocaat in Haarlem?

Vaak wordt gedacht dat een letselschade advocaat veel geld kost. Maar in Nederland is dit goed geregeld. Bent u slachtoffer van een ongeluk? Dan kunt u gratis een letselschade specialist inschakelen. Dit kan een letselschade advocaat of een letselschade bureau zijn.

Kiest u voor onze letselschade advocaten in Haarlem, dan weet u zeker dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. En wij werken geheel kosteloos voor u!

U vraagt zich wellicht af hoe het kan dat u recht heeft op gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat. Dit recht is opgenomen in de wet en wel in artikel 6:96 lid 2 van het Burgerlijk Wetboek.

Deze regeling betekent dat als u door toedoen van een ander schade lijdt, de kosten die u maakt om de schade te berekenen en te verhalen ook op de tegenpartij kunt verhalen. Omdat de meeste mensen verzekerd zijn tegen letselschade (motorvoertuigen zijn zelfs verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid), betaalt de verzekeraar van de aansprakelijke partij uw letselschade en de kosten van uw letselschade advocaat in Haarlem.

Wat kun je claimen bij letselschade?

Is een ander aansprakelijk voor de schade die u door het ongeluk lijdt? Dan kunt u uw letselschade claimen. Maar wat je claimen bij letselschade?

Een letselschade vergoeding bestaat uit allerlei kosten die u maakt, maar ook uit schade zoals loonschade. Heeft u verwondingen of klachten aan het ongeluk overgehouden, dan is er ook recht op smartengeld.

Dit zijn de 10 meest voorkomende letselschade bedragen die je kunt claimen bij letselschade:

 • loonschade door arbeidsongeschiktheid
 • pensioenschade
 • medische kosten zoals het verplicht eigen risico
 • reiskosten
 • kosten voor huishoudelijke hulp
 • verzorgingskosten en verpleegkosten thuis
 • kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname
 • onderhoudskosten van uw huis of tuin
 • (extra) kinderopvang
 • smartengeld

Wat is smartengeld?

De eerste 9 van voornoemde letselschade bedragen zijn op geld waardeerbaar. Het zijn met materiΓ«le schadeposten. Daarnaast bestaat er smartengeld. Maar wat is smartengeld?

Smartengeld of immateriΓ«le schade is een vergoeding voor schade die niet op geld waardeerbaar is. Bekende voorbeelden zijn pijnklachten, angst zoals verkeersangst en psychische schade. Denk daarbij aan een PTSS na een ongeluk.

of bel direct

0800-27 84 626
Letselschade advocaat
Formulier sluiten

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Formulier sluiten

Letselschade claimen

Letselschade advocaat Haarlem

Bent u aangereden of is u op het werk een ongeluk overkomen? Onze letselschade advocaten in Haarlem helpen u bij het claimen van letselschade na een ongeluk.