Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Wat doet een letselschade advocaat in Enschede?

Letselschade claimen is niet eenvoudig. Gelukkig kunt u hiervoor gratis gebruik maken van een letselschade advocaat in Enschede. Maar wat doet een letselschade advocaat in Enschede nu voor u?

Na een kettingbotsing of ongeluk op het werk komt u met vragen te zitten, wie is dubbel aan de verzekering en bij een bedrijfsongeval, wie betaalt de kosten die ik maak? En als de aansprakelijkheid erkend is, welke letselschade bedragen worden vergoed?

Met al deze vragen kunt u bij uw letselschade advocaat in Enschede terecht. Maar deze letselschade specialist doet meer voor u:

 • onderzoek naar de aansprakelijke partij
 • de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • inventariseren letselschade posten
 • schadestaat opstellen
 • discussie voeren met de letselschade verzekeraar
 • medisch adviseur inschakelen
 • zorgen dat uw letselschade maximaal wordt vergoed

Wat kost een letselschade advocaat in Enschede mij?

Een vraag die wij vaak krijgen is wat kost een letselschade advocaat eigenlijk? Vaak denken mensen dat een advocaat duur is. In veel gevallen is dit ook zo. In het geval van een letselschadezaak is dit anders. Een letselschade advocaat in Enschede werkt gratis voor u!

In de wet is opgenomen dat onderdeel van een rechtvaardiging van de kosten van rechtsbijstand zijn. Dus u kunt gratis een letselschade advocaat of letselschade jurist inschakelen.

De meeste personen zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid. Zo is er een verplichte verzekering voor motorvoertuigen. En ook de meeste werkgevers zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid. Voor auto's, scooters en alle andere motorrijtuigen geldt zelfs een verplichte verzekering. Uw letselschade en de kosten van rechtsbijstand worden daarom uitgesloten door de verzekeraar van de tegenpartij betaald.

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Daarom krijgt u bij ons altijd hulp van een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Enschede die dus ook nog eens eenvoudig voor u werkt!

Wanneer een letselschade advocaat inschakelen?

Na een ongeluk krijg je een tegenpartij. Dit kan de veroorzaker zijn van het ongeluk zelf zijn, maar meestal is het een letselschadeverzekeraar. U krijgt dan te maken met een ervaren letselschadejurist.

Letselschade claimen is niet eenvoudig. De letselschadejurist van de verzekeraar heeft veel ervaring en kennis van het letselschaderecht. Het is goed om iemand in de arm te nemen die tien minste, zoveelste ervaring heeft. Daarom is het goed om zo snel mogelijk na een ongeluk een letselschade advocaat in de arm te nemen.

Soms neemt een letselschadespecialist van de verzekeraar zelf contact met u op. Wij adviseren u nooit zelf uw letselschadeclaim met de verzekeraar te regelen. De ervaring leert dat u dan niet de samenvatting waar u recht op heeft.

Neemt u een verzekeraar rechtstreeks contact met u op? Bel dan direct een letselschade advocaat en verwijs de verzekeraar naar uw advocaat. U weet dan zeker dat u een eerlijke schadevergoeding krijgt.

Wat is letselschade?

Letselschade is de schade die u veroorzaakt doordat u slachtoffer bent geworden van een ongeluk waarbij u gewond bent geraakt of waarbij u klachten heeft overgehouden.

Letselschade bestaat uit veel soorten schadeposten. Ten eerste zijn er materiële letselschade bedragen . Dit zijn alle schadebedragen die op geld te waarderen zijn. Een bekend voorbeeld is loonschade door arbeidsongeschiktheid.

Naast materiële schade bestaat er ook immateriële schade. Deze morele vergelijking wordt ook wel smartengeld genoemd. Smartengeld is een vergoeding voor de pijn die u aan het ongeluk heeft overgehouden. Bijvoorbeeld pijn door een breuk of omdat u van een trap gevallen bent.

Smartengeld is een vergoeding voor psychische klachten die door een ongeluk kunnen ontstaan. Denk aan inwendige angstklachten, verdriet of herbelevingen.

Letselschade bedragen

Er zijn veel soorten materiële letselschade bedragen. Welke schadeposten in uw geval worden vergoed, hangt af van uw persoonlijke situatie. Uw letselschade advocaat in Enschede informeert u hier graag over.

Dit zijn de 10 meest waarschijnlijke materiële letselschade bedragen:

 • loonschade door arbeidsongeschiktheid
 • het verplicht eigen risico van de zorgverzekering
 • reiskosten naar onder andere medisch specialisten en de bedrijfsarts
 • eigen bijdragen voor medische hulpmiddelen en medicijnen
 • mantelzorg
 • kosten gemaakt in het ziekenhuis of revalidatiecentrum
 • huishoudelijke hulp
 • (extra) kinderopvang
 • kosten voor verzorging en verpleging thuis
 • onderhoudskosten voor uw huis en tuin omdat u hierin beperkt bent

 

Wilt u gratis hulp van een letselschadeadvocaat in Enschede voor het claimen van letselschade van de (verzekeraar van) de aansprakelijke persoon? Onze letselschade specialisten helpen u graag!

3 veelgestelde vragen over letselschade

Onze letselschade experts krijgen dagelijks vragen over letselschade na een aanrijding. Daarom beantwoorden wij hier veel 3 veel gestelde vragen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Waar vind ik mijn letselschade advocaat in Enschede?

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Onze afspraak locatie in Enschede vindt u aan het Capitool 10, 7521 PL te Enschede . Wij zijn hier goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Wij begrijpen goed dat het voor u fijn is als u uw verhaal kunt doen in uw eigen huis. Daarom bieden wij u graag aan om bij u langs te komen. Een van onze letselschadeadvocaten komt dan gewoon naar u toe. Samen bespreken we wat u overkomt, het letsel en de klachten die u heeft overwonnen en welke schade u door het ongeluk heeft opgelopen.

Hoe lang duurt uitbetaling letselschade?

Een letselschadeclaim neemt tijd in beslag. Hoe lang de uitbetaling van uw letselschade duurt, is daarom lastig te zeggen. Wel zijn er een aantal factoren die bepalen hoe lang de uitbetaling duurt:

 • de aard en ernst van het letsel
 • of er discussie is over de schade of niet

 

Uiteraard maakt u direct na een ongeluk kosten en verlies u schade. Daarom vragen wij direct na erkenning van de aansprakelijkheid een voorschot op uw letselschade. Deze uitbetaling vindt direct na erkenning van de aansprakelijkheid plaats.

Mensen zoeken ook:

Wat te doen bij letselschade?

Lijdt u letselschade als gevolg van een kop-staart botsing, hondenbeet of arbeidsongeval? U draagt ​​het laatste bewijs. Dit betekent dat u bewijst dat de tegenpartij aansprakelijk is. Daarom adviseren wij u:

 • vul bij een aanrijding altijd een schadeformulier in
 • vraag getuigen om een ​​verklaring af te leggen
 • maak foto's van de plaats van het ongeluk
 • bel bij onraad of doorrijden na een aanrijding altijd direct de politie
 • ga altijd kort na het ongeluk naar een kunst en laat uw letsel beoordelen
 • schakel zo snel mogelijk een letselschade advocaat in Enschede in
Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade verhalen

Letselschade advocaat Enschede

Bent u in Enschede op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Wij helpen u graag en verhalen uw letselschade na een ongeluk 100% gratis voor u.