Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Enschede

Een ongeval zorgt voor stress en ongemak. Daarnaast maakt u allerlei kosten en bent u als gevolg van de aanrijding of het bedrijfsongeval zelfs niet in staat om te werken. Het ongeluk heeft dan ook zowel op persoonlijk vlak als financieel grote gevolgen.

Gelukkig kunt u het financiële gedeelte overlaten aan uw letselschade advocaat in Enschede. Want wij regelen alles voor u, van het aansprakelijk stellen van de tegenpartij tot het verhalen van uw schade. En dit alles 100% kosteloos voor u!

Wat doet een letselschade advocaat in Enschede?

Letselschade claimen is niet eenvoudig. Gelukkig kunt u hiervoor gratis gebruik maken van een letselschade advocaat in Enschede. Maar wat doet een letselschade advocaat in Enschede nu voor u?

Na een kettingbotsing of ongeluk op het werk komt u met vragen te zitten, wie is aansprakelijk bij een bedrijfsongeval, wie betaalt de kosten die ik maak als gevolg van een fietsongeluk? En als de aansprakelijkheid erkend is, welke letselschade bedragen worden vergoed?

Met al deze vragen kunt u bij uw letselschade advocaat in Enschede terecht. Maar deze letselschade specialist doet nog veel meer voor u:

 • onderzoek naar de aansprakelijke partij
 • de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • inventariseren letselschade posten
 • schadestaat opstellen
 • discussie voeren met de letselschade verzekeraar
 • medisch adviseur inschakelen
 • zorgen dat uw letselschade maximaal wordt vergoed

Wat kost een letselschade advocaat in Enschede mij?

Een vraag die wij vaak krijgen is wat kost een letselschade advocaat eigenlijk? Vaak denken mensen dat een advocaat duur is. In veel gevallen is dit ook zo. In het geval van een letselschadezaak is dit anders. Een letselschade advocaat in Enschede werkt gratis voor u!

In de wet is opgenomen dat onderdeel van een letselschadevergoeding de kosten van rechtsbijstand zijn. Dus u kunt gratis een letselschade advocaat of letselschade jurist van ons letselschade bureau inschakelen.

De meeste personen zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid. Zo is er een verplichte verzekering voor motorvoertuigen. En ook de meeste werkgevers zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid. Uw letselschade en de kosten van rechtsbijstand worden daarom vergoed door de verzekeraar van de tegenpartij.

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Daarom krijgt u bij ons altijd hulp van een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Enschede die dus ook nog eens kosteloos helpt bij het verhalen van uw letselschade.

Wanneer een letselschade advocaat Enschede inschakelen?

De meeste personen zijn verzekerd tegen letselschade. U krijgt dan te maken met een ervaren letselschadejurist.

Letselschade claimen is niet eenvoudig en de letselschadejurist van de verzekeraar heeft veel ervaring en kennis van het letselschaderecht. Het is daarom goed om iemand in de arm te nemen die  ten minste evenveel ervaring en kennis heeft. Daarom is het goed om zo snel mogelijk na een ongeluk een letselschade advocaat in Enschede in de arm te nemen.

Soms neemt een letselschadespecialist van de verzekeraar zelf contact met u op ter regeling van de schade. Wij adviseren u om nooit zelf uw letselschadeclaim met de verzekeraar te regelen. De ervaring leert dat u dan niet de vergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Neemt een schadeverzekeraar rechtstreeks contact met u op? Bel dan direct een letselschade advocaat en verwijs de letselschade jurist van de letselschade verzekeraar door naar uw advocaat. U weet dan zeker dat u een eerlijke schadevergoeding krijgt.

Waar vind ik mijn letselschade advocaat in Enschede?

Als u aangereden bent, u een ongeval is overkomen op het werk of u slachtoffer bent van een hondenbeet, dan wilt u snel geholpen worden. Ook is het begrijpelijk dat u een letselschade advocaat in Enschede wilt en niet een advocaat aan de andere kant van het land. Ook dan zit u bij ons letselschade bureau goed.

Letselschade Kompas is werkzaam in Enschede en heeft hier ook een vestiging. U vindt ons aan het Capitool 10, 7521 PL Enschede. Uiteraard heten onze letselschade specialisten u hier van harte welkom. Maar wij begrijpen ook dat het voor u fijner is dat een letselschade advocaat bij u thuis in Enschede en omstreken komt. Daarom bieden wij u aan om langs te komen voor een letselschade advies of een intakegesprek om uw letselschade te claimen.

Tijdens de intake bij u thuis bespreekt uw letselschade advocaat wat u is overkomen en welke gevolgen dit voor u heeft. Vervolgens gaat uw letselschade advocaat direct voor u aan de slag, een zorg minder!

Wat is letselschade?

Als een ander aansprakelijk is voor het u overkomen verkeersongeluk of bedrijfsongeval, dan is er recht op een letselschade vergoeding. Maar wat is letselschade eigenlijk en uit welke letselschade bedragen bestaat uw schadevergoeding?

Letselschade is de schade die geleden wordt omdat iemand als gevolg van een ongeval verwondingen of klachten oploopt waardoor er schade ontstaat. Daarbij wordt een letselschadevergoeding opgesplitst in 2 delen, materiële schade en immateriële schade oftewel smartengeld.

Wij spreken van materiële schade indien deze schadepost op geld waardeerbaar is. Met andere woorden, wij kunnen deze letselschade berekenen. U kunt hierbij denken aan schade als gevolg van arbeidsongeschiktheid. Kunt u door een ongeluk niet werken, dan is er inkomensschade. Deze schadepost kan berekend worden door het salaris vóór ongeluk te vergelijken met het salaris dat u na het ongeluk verdient.

Naast inkomensschade door arbeidsongeschiktheid kan bij materiële schade gedacht worden aan medische kosten, reiskosten, een studievertraging en kosten die u maakt omdat u het huishouden niet zelf kunt uitvoeren.

Voor het berekenen van letselschade kunt u gratis een letselschade advocaat in Enschede van ons letselschadekantoor inschakelen. Wij helpen u graag.

Welke letselschade bedragen zijn er?

Hier vindt u de 10 meest voorkomende materiële schadeposten:

 1. loonschade door arbeidsongeschiktheid
 2. het verplicht eigen risico van de zorgverzekering
 3. reiskosten naar onder andere medisch specialisten en de bedrijfsarts
 4. eigen bijdragen voor medische hulpmiddelen en medicijnen
 5. mantelzorg
 6. kosten gemaakt in het ziekenhuis of revalidatiecentrum
 7. huishoudelijke hulp
 8. (extra) kinderopvang
 9. kosten voor verzorging en verpleging thuis
 10. onderhoudskosten voor uw huis en tuin omdat u hierin beperkt bent

 

Wilt u gratis hulp van een letselschadeadvocaat in Enschede voor het claimen van letselschade van de (verzekeraar van) de aansprakelijke persoon? Onze letselschade specialisten helpen u graag!

Veel gestelde vragen bij een ongeluk

Onze letselschade experts krijgen dagelijks vragen over letselschade na een aanrijding. Daarom beantwoorden wij hier veel 3 veel gestelde vragen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Hoe lang duurt uitbetaling van letselschade

Een letselschadeclaim neemt tijd in beslag. Hoe lang de uitbetaling van uw letselschade duurt, is daarom lastig te zeggen. Wel zijn er een aantal factoren die bepalen hoe lang de uitbetaling duurt:

 • de aard en ernst van het letsel
 • of er discussie is over de schade of niet

 

Uiteraard maakt u direct na een ongeluk kosten en verlies u schade. Daarom vragen wij direct na erkenning van de aansprakelijkheid een voorschot op uw letselschade. Deze uitbetaling vindt direct na erkenning van de aansprakelijkheid plaats.

Contact met de beste letselschade advocaat in Enschede

Bij Letselschade Kompas wordt u altijd geholpen door een ervaren en deskundige letselschade expert. Wij onderscheiden ons van anderen door:

 • het hoge opleidingsniveau van onze letselschade deskundigen
 • de ervaring in het verhalen van letselschade, wij staan al meer dan 15 jaar verkeersslachtoffers en slachtoffers van een bedrijfsongeval of hondenbeet bij
 • de persoonlijke aanpak, zo komen wij altijd bij u thuis voor een intakegesprek
 • de vele keurmerken waarbij wij aangesloten zijn

 

Wilt u ook geholpen worden door een ervaren en deskundige letselschade advocaat die u gedurende het gehele letselschade traject bijstaat? Neem dan contact met ons op en wij gaan direct voor u aan de slag.

Mensen lezen ook:

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

8 months geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 year geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 year geleden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland