Laat u kosteloos door ons adviseren bij letselschade

Letselschade advocaat in Alkmaar nodig? Wij helpen u graag en kosteloos!

Lijdt u schade als gevolg van een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Onze letselschade advocaten in Alkmaar helpen u graag. Letselschade Kompas is een merk van Brugman Letselschade Advocaten in Alkmaar. Bij ons wordt u dus altijd bijgestaan door een erkende en ervaren letselschade advocaat!

Letselschade Advocaat Alkmaar

Heeft u letselschade opgelopen bij een verkeersongeval of een ongeval op het werk? Een letselschade advocaat helpt bij het claimen van een letselschadevergoeding. Bij Letselschade Kompas helpen wij hierbij graag en volledig kosteloos.

Letselschade Kompas Alkmaar is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. U wordt dus altijd geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Zo weet u zeker dat de kwaliteit van rechtsbijstand hoog is.

Letselschade opgelopen? Claim uw letselschade!

Letselschade claimen is niet eenvoudig, er komt nogal wat bij kijken. En de tegenpartij is vaak een ervaren letselschade jurist van een verzekeraar. Daarom staat in de wet dat u recht heeft op een kosteloze letselschade advocaat in Alkmaar.

Kiest u voor een van onze letselschade specialisten, dan regelen wij alles. Wij claimen uw letselschade, voeren de onderhandelingen met de verzekeraar en doen er alles aan om voor u een zo hoog mogelijke letselschade vergoeding te vorderen.

Wil u uw letselschade claimen? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Alkmaar van Letselschade Kompas. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in, wij nemen dan direct contact met u op.

Welke schade verhaalt een letselschade advocaat in Alkmaar?

Letselschade bestaat uit alle kosten die u maakt na een ongeval en alle schade die u hierdoor lijdt. Bijvoorbeeld inkomensschade na een verkeersongeval of medische kosten die u moet maken na een bedrijfsongeval.

Er wordt bij letselschade een onderscheid gemaakt tussen materiële schadeposten en immateriële schadeposten. De meest voorkomende materiële schadeposten bij letselschade zijn:

  • Schade door minder inkomen
  • Een studievertraging
  • Het eigen risico van de zorgverzekering
  • Reiskosten
  • Kosten zonder nut, zoals doorlopende abonnementskosten
  • Hulp in het huishouden
  • Kosten die in het ziekenhuis gemaakt worden (tv, parkeerkosten)
  • (Extra) kinderopvang.

Naast materiële schadeposten bestaat letselschade uit smartengeld. Dit is een vergoeding voor pijnklachten die u aan bijvoorbeeld een auto- ongeluk overhoudt. Maar het kan ook zijn dat er angstklachten zijn ontstaan of zelf psychische klachten. Smartengeld is ook een vergoeding voor deze klachten.

Gratis hulp van een letselschade advocaat in Alkmaar

Bij Letselschade Kompas helpen wij u altijd volledig kosteloos. Als letselschade slachtoffer is er namelijk op grond van de wet recht op een gratis letselschade advocaat. Onze letselschade advocaat in Alkmaar brengt dus nooit kosten bij u in rekening. Deze kosten komen voor rekening van de tegenpartij, vaak een letselschade verzekeraar.

Meer informatie of vragen over letselschade?

Wilt u uw letselschade claimen in Alkmaar of uw letselschade berekenen? Neem dan contact met ons op. Onze letselschade specialisten helpen u graag. Wij komen gewoon bij u thuis dus u hoeft niet naar ons kantoor te komen, wel zo fijn als je herstellende bent van een ongeluk.

Bel voor vragen of het verhalen van uw letselschade 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Onze letselschade advocaten in Alkmaar helpen u graag!

    Meld uw schade