Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade Kompas nu ook in Amsterdam!

Letselschade Kompas heeft haar kantorennetwerk uitgebreid met een kantoor in Amsterdam. Vanaf 1 november 2023 vindt kunt u voor een letselschade jurist en letselschade advocaat ook in Amsterdam terecht.

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Daarom wordt u bij ons gratis geholpen door een letselschade advocaat in Amsterdam!

Waar vind ik Letselschade Kompas Amsterdam?

U vindt de letselschade specialisten van Letselschade Kompas Amsterdam aan de Donauweg 10 in Amsterdam. Het kantoor is eenvoudig te bereiken vanaf de Ring A10 en is op loopafstand van Station Sloterdijk. U kunt bij ons gratis parkeren.

Uiteraard bent u van harte welkom op het kantoor van ons letselschade bureau. Maar wij begrijpen ook dat het met uw letsel bezwarend is om onze kant op te komen. Daarom komt uw letselschade advocaat van ons kantoor gewoon bij u thuis voor een gratis letselschade advies of een intakegesprek.

Tijdens het uitgebreide intakegesprek bespreekt uw letselschade jurist in Amsterdam met u wat er is gebeurd en welke gevolgen de aanrijding of het bedrijfsongeval voor u heeft. Vervolgen komen wij direct in voor u in actie en gaan wij actief aan de slag om uw letselschade te verhalen op de aansprakelijke persoon of diens schadeverzekering.

Wat doet een letselschade advocaat in Amsterdam?

Een fietsongeluk, ongeluk op het werk of een hondenbeet heeft grote gevolgen voor u als letselschadeslachtoffer. Dan is het fijn als u een beroep kunt doen op een letselschade advocaat in Amsterdam.

Letselschade Kompas Amsterdam helpt u graag bij het claimen van letselschade na een ongeluk. Wij nemen alle zorgen voor u uit handen:

 • er wordt onderzocht wie wij aansprakelijk stellen kunnen
 • wij gaan de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • zodra de aansprakelijkheid erkend is vorderen wij een voorschot op uw letselschadevergoeding
 • uw letselschade jurist in Amsterdam voert alle communicatie met de letselschade verzekering van de tegenpartij
 • er wordt onderhandeld over de hoogte van de schadevergoeding
 • er wordt een maximale slotbetaling gevorderd

 

Wilt u ook gratis juridische hulp van een letselschade specialist in Amsterdam van Letselschade Kompas Amsterdam? Neem dan contact met ons letselschadekantoor op. Bel gratis 0800 278 4626, stuur ons een whatsapp bericht of vul ons contactformulier in en wij gaan direct voor u aan de slag.

Letselschade Kompas Amsterdam helpt gratis bij letselschade

In Nederland kunt u vaak kosteloos aanspraak maken op de hulp van een belangenbehartiger. Dit kan een letselschade jurist of een letselschade advocaat zijn.

Letselschade Kompas Amsterdam is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam. Een van de grootste en meest gespecialiseerde advocatenkantoren gespecialiseerd in letselschaderecht.

Kiest u voor een letselschade specialist van Letselschade Kompas Amsterdam, dan helpen wij u niet alleen kosteloos, u krijgt ook de beste rechtsbijstand die er is. Al onze letselschade experts hebben namelijk ruime ervaring. De kennis over letselschade wordt gedurende het gehele jaar vergroot door interne en externe opleidingen en cursussen.

Sommige mensen kiezen voor een no cure no pay advocaat. Dit is bij letselschade claimen in de meeste gevallen niet nodig. Zo lang u niet naar de rechtbank hoeft met uw letselschade claim kunnen wij u 100% kosteloos helpen bij het verhalen van uw letselschade.

Waarom Letselschade Kompas Amsterdam inschakelen?

Als u als fietser aangereden bent, bij een kop-staart botsing of bij een val van een ladder, krijgt u vaak te maken met een schadeverzekering. Uw letselschade claim wordt bij deze letselschade verzekering behandeld door een letselschade jurist met ruime ervaring in het letselschade recht.

Bij het indienen van een letselschade claim komt veel kijken. Een aansprakelijkheidsbrief opstellen, onderhandelen en een schadestaat opstellen met daarom alle schadeposten. Bent u arbeidsongeschikt geraakt door het ongeluk, dan dient uw verlies aan verdienvermogen berekend te worden. Maar ook alle andere letselschade bedragen zullen berekend moeten worden.

Letselschade claimen is met andere woorden dus alles behalve eenvoudig en dan is er ook nog een aansprakelijkheidsverzekering die de letselschade uitkering zo laag mogelijk wil houden. Dan is het fijn als u wordt bijgestaan door een letselschade specialist. Daarom is het verstandig om Letselschade Kompas Amsterdam in te schakelen.  U weet dan zeker dat u de letselschade vergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Welke schadeposten worden vergoed?

Een letselschadevergoeding bestaat uit veel soorten letselschade bedragen. Welke schadeposten in uw geval vergoed worden hangt af van een aantal factoren:

 • de aard en ernst van het letsel
 • hoe lang houden de klachten en beperkingen aan?
 • welke gevolgen heeft het ongeluk voor u?

 

Een letselschade vergoeding wordt onderverdeeld in materiële schadeposten en immateriële schade, ook wel smartengeld genoemd. Bij materiële schadeposten gaat het om schadeposten die te waarderen zijn op geld.

De grootste schadepost is vaak inkomensschade, ook wel verlies aan verdienvermogen genoemd. Deze kan ontstaan als u door een aanrijding tijdelijk of voor lange uw werk niet kunt verrichten. Dit heeft dan ook tot gevolg dat er sprake is van pensioenschade. Studenten die niet naar school kunnen door een ongeluk lopen studievertraging op.

Andere materiële schadeposten zijn:

 • pensioenschade
 • medische kosten zoals het eigen risico en kosten gemaakt bij de fysiotherapeut of psycholoog
 • reiskosten, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis of de politie voor het doen van aangifte
 • kosten voor verzorging en verpleging thuis
 • kosten gemaakt in het ziekenhuis
 • huishoudelijke hulp
 • onderhoudskosten voor het onderhoud van uw huis en tuin
 • reparatiekosten als u als fietser aangereden bent
Smartengeld claimen

Naast materiële schade is kunt u ook een smartengeldvergoeding claimen. Smartengeld is een vergoeding voor pijnklachten, zoals nekklachten door een whiplash, rijangst en psychische klachten zoals een PTSS.

Wordt u aangereden, dan is er altijd recht op smartengeld als u gewond bent geraakt of klachten aan de aanrijding overgehouden hebt.

Mensen lezen ook
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Wij

helpen u graag bij de verhalen van letselschade. Dit doen wij met een team van professionals. Ervaren en bevlogen letselschade juristen die ervoor zorgen dat u weer door kunt na een ongeval. Of het nu gaat om een ​​​​​​​​​​aanrijding, ongeluk op het werk van een hondenbeet.

Ontmoet ons team en neem contact met ons op voor een gratis letselschade advies en de verhalen van uw letselschade.

Lees hier wat onze cliënten van ons vinden

Mijn ervaring is méér dan uitstekend. Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

Aanbevelen? Ja

Geholpen door: Mr. Friso W. Brugman

P.J. Rutte

55 jaar geleden

Uitstekend! Goeie werk, wordt snel aangepakt. Ik ben zeer tevreden.

Aanbevelen?Ja

Geholpen door: Mr. Donna van Klooster

De heer A. Benhamed

55 jaar geleden

Zeer goed geholpen! Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Aanbevelen? Ja

Geholpen door: Mr. Gertjan Pranger

Mevrouw Judith Pilon

55 jaar geleden