Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade Kompas nu ook in Tilburg!

Eerder berichten wij u al dat Letselschade Kompas groeit met kantoren in Amsterdam en Rotterdam. Maar u vindt Letselschade Kompas nu ook in Tilburg. Dus ook voor een letselschade claim in de regio Tilburg kunt u bij ons letselschade bureau gespecialiseerd in letselschade terecht.

Letselschade Kompas Tilburg

Letselschade Kompas is een landelijk werkend letselschadebureau. Wij zijn gespecialiseerd in het verhalen van letselschade als gevolg van een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of hondenbeet. Onze letselschade specialisten werken alleen voor slachtoffers en dus niet voor verzekeraars.

Bij Letselschade Kompas Tilburg kunt u in de meeste gevallen gratis terecht voor uw letselschade claim. In de wet is namelijk opgenomen dat de kosten van een letselschade jurist onderdeel uitmaken van de schadevergoeding. Dit betekent dat wij gratis uw letselschade claimen op de aansprakelijke persoon.

Waar vind ik Letselschade Kompas Tilburg?

Letselschade Kompas Tilburg vindt u aan de Hart van Brabant, Het Laken 12-14. Het kantoor is goed bereikbaar per auto, maar ook met het openbaar vervoer bereikt u ons eenvoudig.

Ons letselschade kantoor verwelkomt u graag. Maar wij begrijpen ook dat het niet altijd eenvoudig voor u is om bij ons op het kantoor in Tilburg langs te komen. U heeft immers letsel aan een ongeluk overgehouden. Daarom komt een letselschade expert van ons kantoor voor een eerste gesprek gewoon bij u thuis.

Tijdens het gesprek horen wij graag wat u is overkomen en welke gevolgen dit voor u heeft. Uw belangenbehartiger maakt vervolgens een plan van aanpak en gaat direct voor u aan het werk. Wij gaat de tegenpartij aansprakelijk stellen en verhalen uw letselschade op de aansprakelijke partij of diens schadeverzekering.

Wat doet een letselschade advocaat in Tilburg?

Kiest u een voor een letselschade specialist van Letselschade Kompas Tilburg, dan regelen wij alles omtrent uw letselschadeclaim. Zo onderzoeken wij wie er schuldig is bij een aanrijding. In het geval van een bedrijfsongeval onderzoeken wij of de werkgever aan zijn zorgplicht heeft voldaan.

Nadat de aansprakelijke persoon bekend is, gaan wij een aansprakelijkstelling sturen. Hierin staat belangrijke informatie over uw letselschade claim:

  • de toedracht van het ongeluk
  • uw letsel
  • wie er aansprakelijk is en waarom
  • de letselschade die u opgelopen heeft
  • een aansprakelijkstelling
  • de stuiting van de verjaring

 

Is de aansprakelijkheid erkend? Dan gaan wij voor u de letselschade verhalen. Eerst claimen wij een voorschot op uw schadevergoeding. Reeds geleden letselschade is dan direct vergoed. Vervolgens gaan wij uw letselschade berekenen. Dit doet uw letselschade jurist van Letselschade Kompas Tilburg door middel van een schadestaat.

Uiteindelijk zal de letselschade specialist van Letselschade Kompas Tilburg zorgen voor een maximale schadevergoeding.

Letselschade claimen na een aanrijding

Het verkeer wordt steeds drukker. Wij zijn meer auto gaan rijden, maar door de opmars van de elektrische fiets is het aantal fietser ook toegenomen. Het gevolg is dat het aantal verkeersongelukken in Nederland ook nog altijd toeneemt. Maar wat nu te doen na een aanrijding met letselschade?

Alle motorvoertuigen in Nederland zijn verplicht verzekerd. Wordt u dus aangereden door een auto of ander motorvoertuig, dan kunt u een letselschade claim rechtstreeks indienen bij de letselschade verzekering van de aansprakelijke persoon.

Schuldig bij een aanrijding is in beginsel de persoon die de verkeersfout maakt. Dit blijkt uit artikel 5 Wegenverkeerswet. Maar dit is niet de enige wettelijke bepaling die regelt wie schuldig is bij een aanrijding. Zo valt in artikel 19 Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens te lezen dat bij een kettingbotsing het achterste voertuig schuldig is. Dit omdat bestuurders volgens dit wetsartikel voldoende afstand moeten houden.

Bijzonder is de situatie bij een fietsongeluk. Bent u namelijk als fietser aangereden, dan is er altijd recht op een letselschade vergoeding. Ook als de fietser een verkeersfout maakt. In beginsel komt bij een aanrijding tussen een fiets en auto altijd ten minste 50% van de letselschade voor vergoeding in aanmerking.

Wilt u ook letselschade claimen na een aanrijding? Neem dan contact op met Letselschade Kompas Tilburg. Wij helpen u graag en altijd geheel kosteloos bij letselschade.

Wie is aansprakelijk bij een hondenbeet?

Wist u dat er jaarlijks 150.000 mensen slachtoffer worden van een hondenbeet? Het gaat dan soms om vervelend en zelfs ernstig letsel. Maar wie is er nu aansprakelijk voor letselschade door een hondenbeet?

Het antwoord op de vraag wie is aansprakelijk bij een hondenbeet vinden wij in de wet. In artikel 6:179, dat over aansprakelijkheid voor dieren gaat, staat dat de hondenbezitter aansprakelijk is.

Van belang is wel dat er geen verplichten WA verzekering voor dieren is. Vraagt u dus altijd of de hondenbezitter verzekerd tegen aansprakelijkheid is.

Wie zijn wij?

Letselschade Kompas is een letselschade bureau met 30 letselschade juristen en letselschade advocaten die jaarlijks meer dan 1500 verkeersslachtoffers bijstaan. U vindt ons in heel Nederland. Dus of u nu zoekt naar een letselschade advocaat in Amsterdam of een letselschade advocaat in Rotterdam, wij zijn altijd bij u in de buurt.

Zoekt u kosteloze juridische hulp bij het verhalen van uw letselschade als gevolg van een aanrijding? Bel dan 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in.

NIEUW: onze letselschade juristen en advocaten zijn nu ook buiten kantoor tijd en in het weekend telefonisch bereikbaar en via whatsapp!

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
  1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
  2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
  3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
  4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Wij

helpen u graag bij de verhalen van letselschade. Dit doen wij met een team van professionals. Ervaren en bevlogen letselschade juristen die ervoor zorgen dat u weer door kunt na een ongeval. Of het nu gaat om een ​​​​​​​​​​aanrijding, ongeluk op het werk van een hondenbeet.

Ontmoet ons team en neem contact met ons op voor een gratis letselschade advies en de verhalen van uw letselschade.

Lees hier wat onze cliënten van ons vinden

Mijn ervaring is méér dan uitstekend. Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

Aanbevelen? Ja

Geholpen door: Mr. Friso W. Brugman

P.J. Rutte

55 jaar geleden

Uitstekend! Goeie werk, wordt snel aangepakt. Ik ben zeer tevreden.

Aanbevelen?Ja

Geholpen door: Mr. Donna van Klooster

De heer A. Benhamed

55 jaar geleden

Zeer goed geholpen! Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Aanbevelen? Ja

Geholpen door: Mr. Gertjan Pranger

Mevrouw Judith Pilon

55 jaar geleden