Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Slachtoffer van malafide letselschade adviseur

Het aantal malafide letselschade adviseurs is de afgelopen 5 jaar met 25% toegenomen. Dit betekent dat er 200 letselschade bureaus zijn bijgekomen die geen kennis hebben van het letselschaderecht. U loopt dus een groot risico met een malafide letselschade adviseur in zee te gaan.

In deze blog leest u waar u op moet letten bij het inschakelen van een letselschade jurist of letselschade advocaat en hoe u deze letselschade specialist herkent.

Hoe herken je een malafide letselschade adviseur?

U bent slachtoffer van een ongeluk. Bijvoorbeeld omdat u als fietser aangereden bent door een auto of als gevolg van een kop- staartbotsing. Maar ook buiten het verkeer kan u een ongeluk overkomen, bijvoorbeeld een bedrijfsongeval of door een val over een losliggende stoeptegel.

Voor het verhalen van uw letselschade kunt u in Nederland vaak kosteloos een letselschade specialist inschakelen. De kosten van rechtsbijstand worden namelijk door de aansprakelijke persoon of dienst letselschadeverzekering betaald. Maar helaas zijn er ook veel malafide letselschade adviseurs.

Een malafide letselschade adviseur herkennen is niet eenvoudig. Meestal hebben deze belangenbehartigers een flitsende website een beloven zij u gouden bergen zoals het gratis verhalen van letselschade en een hoge vergoeding van uw schade, waaronder het smartengeld

Toch zijn er wel manieren om een malafide letselschade adviseur te herkennen. Want deze letselschade specialisten, zoals ze zichzelf vaak noemen, zijn niet aangesloten bij welk keurmerk dan ook. Ze zijn veelal geen letselschade jurist, laat staan letselschade advocaat.

Checklist malafide letselschade adviseur

Lijdt u letselschade als gevolg van een verkeersongeluk of arbeidsongeval? Let dan op de volgende kenmerken van een erkende belangenbehartiger:

  • keurmerken. Een goede letselschade specialist is aangesloten bij een keurmerk, zoals het Nationaal Keurmerk Letselschade of het LSA Keurmerk
  • opleiding. Een letselschade jurist of letselschade advocaat heeft een juridische opleiding genoten. Vaak ook vervolgopleidingen op het gebied van letselschadebehandeling
  • specialistenverenigingen. Er zijn diverse specialistenverenigingen waar letselschade experts lid van zijn, zoals het NIVRE of de LSA, de vereniging van letselschade advocaten
Overstappen van malafide letselschade specialist

Wordt uw letselschadezaak niet naar behoren behandeld? Worden uw belangen niet correct behartigd en maakt u zich zorgen dat uw letselschade niet volledig vergoed wordt? Vaak kunt u overstappen van een malafide letselschade adviseur naar een letselschade jurist of letselschade advocaat van ons letselschadebureau.

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten, een van de enige in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoren. Bij ons kunt u terecht voor een gratis second opinion. Wij onderzoeken of u slachtoffer bent geworden van een malafide letselschade adviseur en kijken of wij het dossier voor u kunnen overnemen. Dit doen wij geheel kosteloos voor u.

Wie zijn wij?

Letselschade Kompas is een letselschadebureau met 20 letselschade juristen die iedere dag de belangen behartigen van verkeersslachtoffers. Dus ook als u als voetganger aangereden door een fietser bent.

Ons letselschadebureau is onderdeel van een groot advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade, Brugman Letselschade Advocaten Hierdoor kunnen wij indien nodig gratis een letselschade advocaat inschakelen.

Zoekt u kosteloze juridische hulp bij het verhalen van uw letselschade als gevolg van een aanrijding? Bel dan 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in.

NIEUW: onze letselschade juristen en advocaten zijn nu ook buiten kantoor tijd en in het weekend telefonisch bereikbaar en via whatsapp!

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
  1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
  2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
  3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
  4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Wij

helpen u graag bij de verhalen van letselschade. Dit doen wij met een team van professionals. Ervaren en bevlogen letselschade juristen die ervoor zorgen dat u weer door kunt na een ongeval. Of het nu gaat om een ​​​​​​​​​​aanrijding, ongeluk op het werk van een hondenbeet.

Ontmoet ons team en neem contact met ons op voor een gratis letselschade advies en de verhalen van uw letselschade.

Lees hier wat onze cliënten van ons vinden

Mijn ervaring is méér dan uitstekend. Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

Aanbevelen? Ja

Geholpen door: Mr. Friso W. Brugman

P.J. Rutte

54 years geleden

Uitstekend! Goeie werk, wordt snel aangepakt. Ik ben zeer tevreden.

Aanbevelen?Ja

Geholpen door: Mr. Donna van Klooster

De heer A. Benhamed

54 years geleden

Zeer goed geholpen! Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Aanbevelen? Ja

Geholpen door: Mr. Gertjan Pranger

Mevrouw Judith Pilon

54 years geleden