Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Kosteloze hulp juridisch bureau letselschade

Is u een ongeluk overkomen en is een ander hiervoor verantwoordelijk? Dan is er waarschijnlijk recht op een letselschadevergoeding. Maar bij een letselschadeclaim komt nogal wat kijken. Dan is het fijn als u een juridisch bureau letselschade in kunt schakelen.

Bij ons letselschadebureau vindt u ervaren en gespecialiseerde juristen op het gebied van letselschade. Wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos bij het verhalen van uw letselschade.

Waar vind ik een juridisch bureau letselschade?

Als er u een ongeluk is overkomen, dan wilt u waarschijnlijk het liefst zo snel mogelijk geholpen worden door een juridisch bureau letselschade in de buurt. Bij ons letselschadekantoor bent u dan aan het juiste adres.

U vindt ons in steeds meer plaatsen in Nederland. Inmiddels in al meer dan 15! plaatsen verdeeld over Nederland. Wij zijn dus altijd in de buurt. En onze letselschade juristen komen voor een intakegesprek ook gewoon bij u thuis, waar in Nederland u ook woont. Wel zo fijn als je te maken hebt met de gevolgen van een ongeluk.

Wat doet een juridisch bureau letselschade?

Wij begrijpen dat uw hoofd niet staan naar het verhalen van letselschade en dit graag overlaat aan specialisten. Daarom nemen de letselschadespecialisten van ons juridisch bureau letselschade het gehele letselschade traject voor u uit handen. Wij rapporteren periodiek hoe uw letselschadeclaim vordert, maar regelen verder alles voor u. Zo kunt u zich richten op het herstel.

Kort samengevat ziet het letselschade traject er bij het verhalen van letselschade als volgt uit:

 • eerst komen wij bij u langs voor een uitgebreid intakegesprek
 • wij onderzoeken vervolgens wie er aansprakelijk is en stellen de tegenpartij aansprakelijk
 • is de aansprakelijkheid erkend? Dan zorgen wij ervoor dat u direct een voorschot op uw letselschadevergoeding ontvangt
 • wij voeren alle correspondentie met de schadeverzekering en onderhandelen over bijvoorbeeld de hoogte van uw schadevergoeding
 • bij ernstig en blijvend letsel schakelen wij onze medisch adviseur voor u in. Zo krijgt u de best mogelijke behandeling
 • al uw schadeposten, zowel de materiële schade als het smartengeld berekenen wij en worden op de schadestaat geplaatst
 • uiteindelijk zorgen wij ervoor dat u een zo hoog mogelijke slotuitkering van uw letselschadevergoeding ontvangt

 

Wilt u ook gratis hulp van ons juridisch bureau letselschade? Wij helpen u graag. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij gaan direct voor u aan de slag.

Gratis hulp van een juridisch bureau letselschade

Vaak krijgen wij de vraag hoe het kan dat ons juridisch bureau letselschade gratis hulp biedt bij letselschade. Het antwoord op deze overigens logische vraag staat in de wet. Hierin is namelijk opgenomen dat de kosten voor een letselschade jurist onderdeel uitmaken van de schadevergoeding. Met andere woorden, de kosten van onze rechtsbijstand komen voor rekening van de aansprakelijke persoon of diens verzekering.

U maakt voor onze juridische hulp dus nooit kosten!

Welke schadeposten komen voor vergoeding in aanmerking?

Is de aansprakelijkheid voor het u overkomen ongeluk erkend? Dan is er recht op een letselschade vergoeding. Maar waaruit bestaat een schadevergoeding eigenlijk?

De letselschade bedragen die vergoed worden bestaan uit materiële schadeposten en immateriële schade, ook wel morele schade of smartengeld genoemd.

Materiële schade bestaat ten eerste uit alle kosten die u maakt. Daarbij kan gedacht worden aan medische kosten. Zo is het eigen risico veelal verschuldigd omdat u onder medische behandeling komt als gevolg van bijvoorbeeld een aanrijding of bedrijfsongeval. Maar ook kosten voor mantelzorg, kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname en reparatiekosten, zoals na een fietsongeluk komen voor vergoeding in aanmerking.

In sommige gevallen is het letselschade dermate ernstig dat er sprake is van arbeidsongeschiktheid. Er ontstaat dan inkomensschade. Ook deze letselschade wordt vergoed evenals schade als gevolg van een studievertraging. Want hierdoor kun je als scholier of student later op de arbeidsmarkt komen en schade lijden.

Tenslotte heeft iedereen die verwondingen of klachten aan een ongeluk over heeft gehouden recht op een smartengeldvergoeding. Dit is een vergoeding van het leed dat u door het ongeluk is toegebracht.

Wilt u weten op vergoeding van welke schadeposten u recht heeft en uw letselschade laten berekenen en verhalen? Neem dan contact op met ons juridisch bureau letselschade. Wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos.

Contact met een letselschade jurist

Bent u aangereden, gewond geraakt op het werk of gebeten door een hond? Wij helpen u graag. Ons juridische bureau in letselschade regelt alles voor u, van het aansprakelijk stellen tot het berekenen en verhalen van uw letselschade.

Bel ons gerust voor vragen of een gratis letselschade advies. Onze belangenbehartigers staan u graag te woord en adviseren u altijd kosteloos.

Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en 1 van onze letselschade specialisten neemt direct contact met u op.

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland