Al uw zorgen uit handen

Vaak kan de schade echter niet direct begroot worden, bijvoorbeeld omdat wij niet weten hoe snel uw herstel zal gaan.

Dan werken wij met voorschotten op de totale schade. Onze letselschade advocaten nemen al uw zorgen uit handen bij letselschade.

Wij stellen de aansprakelijke partij eerst aansprakelijke voor de schadelijke gevolgen van het ongeval. Daarna zorgen wij dat er direct een voorschot aan u betaald wordt zodat u de reeds gemaakte kosten en geleden schade vergoed krijgt. De hoogte van het voorschot bepalen wij op basis van een schadestaat. Deze stellen wij op naar aanleiding van het intakegesprek bij u thuis of bij ons op kantoor.

Letselschade melden?

Zoekt u hulp bij het verhalen van letselschade na een ongeval? De specialisten van Letselschade Kompas helpen u graag. Bel 0800 278 4626 of vul ons contactformulier op. Wij nemen dan direct contact met u op!

  Meld uw schade

  Intakegesprek
  Tijdens het intakegesprek ontvangt u van ons een medische volmacht. Hiermee geeft u ons toestemming om onze medisch adviseur in te schakelen. Deze mag met de machtiging medische informatie opvragen bij de huisarts, de medisch specialisten en bijvoorbeeld de fysiotherapeut.

  Op basis van de medische informatie brengt onze medisch adviseur een advies uit. Hierin staat onder andere welk letsel u heeft, wat de prognose is van het letsel en of er wellicht sprake is van blijvend letsel. Ook onderzoekt onze medisch adviseur of het letsel in de toekomst nog kan verergeren. Dit is van belang voor het bepalen van eventuele toekomstige schade.
  Medische eindsituatie
  Zodra er een medische eindsituatie is bereikt, gaan wij uw letselschade definitief regelen met de aansprakelijke partij. De onderhandelingen leiden uiteindelijk tot een overeenkomst tussen u en de aansprakelijke partij, dit is vaak een verzekeraar. Wij zorgen dat u daarbij indien van toepassing ook een belastinggarantie ontvangt. Een letselschadevergoeding is namelijk een netto- vergoeding waarover geen belasting betaald hoeft te worden. Komt de belasting dienst toch met een aanslag? Dan betaald de aansprakelijke partij de inkomstenbelasting.
  Nazorg
  Bij Letselschade Kompas geen wij ook nazorg. Zijn er nog vragen of loopt u ergens tegenaan na het regelen van de schade? Dan kunt u nog gewoon bij ons terecht. Want goede rechtsbijstand stopt niet na het vergoeden van de letselschade. Daar staan wij voor bij Letselschade Kompas.