Keurmerken

Letselschade Kompas is een samenwerkingsverband van 8 gespecialiseerde en ervaren letselschade advocaten.

Deze advocaten zijn aangesloten bij een aantal belangrijke keurmerken. Dit is voor u de waarborg dat uw de hoogste mogelijke kwaliteit aan rechtsbijstand krijgt bij het verhalen van uw letselschade.

Door de diverse keurmerken onderscheiden de letselschade advocaten van Letselschade Kompas zich van andere advocaten, rechtsbijstandsverzekeraars en letselschadebureaus. Door te kiezen voor een van onze letselschade advocaten weet u zeker dat uw belangen optimaal worden behartigd. Wij zorgen ervoor dat u na een ongeval financieel zorgeloos verder kunt met uw leven.

De letselschade advocaten van Letselschade Kompas zijn aangesloten bij diverse keurmerken. De belangrijkste keurmerken zijn het LSA Keurmerk en het specialistenkeurmerk van de Nederlandse orde van Advocaten.

LSA keurmerk

LSA staat voor Letsel Schade Advocaten. Het is de beroepsvereniging van advocaten die zich met recht specialist mogen noemen op het gebied van het letselschaderecht. Het LSA Keurmerk is het hoogst haalbare keurmerk in de letselschadebranche. U weet met een LSA advocaat dus zeker dat u bij het verhalen van uw letselschade wordt bijgestaan door een absolute specialist op het gebied van letselschade. Lees hier welke advocaten verbonden aan Letselschade Kompas zijn aangesloten bij de LSA en het LSA keurmerk mogen dragen.

Keurmerk specialisatievereniging orde van advocaten

Het keurmerk specialisatieverenigingen  van de Orde van Advocaten is voorbehouden aan advocatenkantoren die zijn aangesloten zijn bij een specialisatievereniging. De letselschade advocaten verbonden aan Letselschade Kompas werken op dit kantoor. Daarom mogen zij dit allerhoogste keurmerk in de advocatuur voeren. Dit is niet alleen bijzonder, maar geeft u als slachtoffer van letselschade ook de zekerheid dat u te maken heeft met een ervaren en deskundige letselschade advocaat.

Letselschade melden?

Zoekt u hulp bij het verhalen van letselschade na een ongeval? De specialisten van Letselschade Kompas helpen u graag. Bel 0800 278 4626 of vul ons contactformulier op. Wij nemen dan direct contact met u op!

    Meld uw schade