Onze letselschade advocaten staat u kosteloos bij!

Kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat

Een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet. Als u door toedoen van een ander gewond raakt en letselschade lijdt, dan is er recht op rechtsbijstand van een kosteloze letselschade advocaat. Letselschade Kompas helpt u graag en gratis bij het verhalen van letselschade.

Letselschadeadvocaat

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of ander type ongeval? En heeft u hierbij letsel opgelopen? Dan kan een letselschadeadvocaat u helpen bij het verhalen van de schade die u lijdt als gevolg van het ongeval.

Wat is een letselschade advocaat?

Een letselschade advocaat is een advocaat die zich gespecialiseerd heeft in het verhalen van uw letselschade. Gedurende dit traject staat de letselschade advocaat u bij, zodat u zich kunt focussen op uw herstel.

Een letselschade advocaat heeft een universitaire opleiding tot rechtsgeleerdheid gevolgd, waarna hij zich meester (mr.) in de rechten mag noemen. Daarna volgt hij een opleiding tot advocaat. Na succesvolle afronding van deze opleidingen is hij bevoegd tot het behartigen van uw belangen als advocaat.

De advocaten verbonden aan Letselschade Kompas focussen niet enkel op uw financiële schadevergoeding, maar zorgen er ook voor dat u de juiste hulp krijgt tijdens uw herstel. Wij helpen u bij de eventuele problemen die u kunt hebben met uw werkgever of met het UWV omdat u (tijdelijk) arbeidsongeschikt bent geraakt als gevolg van uw letsel.

Wat doet een letselschade advocaat?

Wanneer u een ongeval heeft gehad kunt u contact opnemen met een letselschade advocaat. Hij of zij zal samen met u de situatie in kaart brengen en vaststellen of u recht heeft op een schadevergoeding. Vervolgens stelt hij een aansprakelijkstelling die wordt verzonden naar de wederpartij die verantwoordelijk is voor het u overkomen ongeval.

De advocaat onderhoudt vervolgens het contact met de wederpartij. Daarnaast houdt de advocaat zich bezig met het opstellen van een schadestaat. Dit is een overzicht waarin uw volledige schade uiteengezet wordt om dit vervolgens te claimen bij de wederpartij.  Tevens berekent hij hierin het smartengeld waar u recht op heeft.

De letselschade advocaten van Letselschade Kompas zetten zich volledig in om schade succesvol te verhalen. Door ons in te schakelen wordt u niet zelf opgezadeld met deze juridische kwesties maar nemen onze ervaren letselschade advocaten dit voor u uit handen.

Wat is het verschil tussen een letselschade advocaat en een letselschadejurist?

Zowel een advocaat als een jurist zijn beide meester in de rechten. Zij zijn beiden bevoegd tot het verlenen van juridische bijstand tijdens uw letselschadezaak. Een belangrijk verschil is echter dat een advocaat door zijn opleiding hiertoe meer bevoegdheden heeft.  Zo is een advocaat, in tegenstelling tot een letselschade jurist, bevoegd om te procederen bij de rechtbank. Daarnaast heeft een letselschade advocaat zich verder gespecialiseerd in het letselschaderecht waardoor hij veel kennis en ervaring kan inbrengen in de behandeling van uw letselschade zaak.

De kosten van een letselschade advocaat

Wanneer u denkt aan een advocaat, denkt u vaak aan hoge kosten. Dit is echter onjuist. De advocaten van Letselschade Kompas staan u kosteloos bij in het verhalen van uw schade. Direct na het eerste contact met u stellen wij een aansprakelijkstelling op en sturen wij deze naar de wederpartij. De wederpartij wordt hiermee niet enkel aansprakelijk gesteld voor de schade die u lijdt als gevolg van uw letsel, maar ook voor de kosten die wij maken om uw belangen te behartigen. Dat betekent dat niet u, maar de wederpartij betaald voor de hulp die wij u geven.

Nadat de aansprakelijkstelling naar de wederpartij is verstuurd dient er door hen een standpunt te worden ingenomen. Wanneer de aansprakelijkheid wordt erkend, worden daarmee ook uw schade en de kosten die gemaakt worden erkend en vergoed. Mocht het zo zijn dat de aansprakelijkheid niet wordt erkend, dan brengen wij geen kosten bij u in rekening. De opstart van uw dossier en het opstellen en het versturen van de aansprakelijkstelling is geheel gratis, ongeacht of de wederpartij het erkent of niet. Dit betekent dat onze dienstverlening op basis van no cure, no pay aan u verleend wordt.

Contact met een letselschade advocaat

Bent u gewond geraakt door toedoen van een ander en wil u uw letselschade claimen bij de aansprakelijke partij? Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos.

Letselschade Kompas is een merk van Brugman Letselschade Advocaten. Een advocatenkantoor gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor letselschadeslachtoffers. De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten werken niet voor verzekeraars.

    Meld uw schade