Contact opnemen

Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL
Ongevallen
Arbeidsongeschikt

U kunt door een bedrijfsongeval arbeidsongeschikt raken. Soms is deze arbeidsongeschiktheid tijdelijk, maar het kan ook zijn dat u voor langere tijd of zelfs voor altijd uitvalt voor uw werk. Er is dan sprake van letselschade. Dit noemen wij verlies aan verdienvermogen. Bent u arbeidsongeschikt door een bedrijfsongeval? Dan heeft u recht op een schadevergoeding als uw werkgever zijn zorgplicht heeft geschonden.

Een werkgever schend zijn zorgplicht als hij niet alles in het werk heeft gesteld om het bedrijfsongeval te voorkomen. Bijvoorbeeld omdat de machine niet veilig (genoeg) was, uw geen of onvoldoende instructies heeft gehad, er onvoldoende toezicht was of omdat de werkomstandigheden niet optimaal waren.

In de meeste gevallen stellen onze letselschade advocaten vast dat er sprake is van onzorgvuldig handelen van de werkgever. U heeft dan dus recht op een vergoeding van uw letselschade. Ook uw schade als gevolg van arbeidsongeschiktheid valt onder letselschade die vergoed moet worden.

Wat is verlies aan verdienvermogen? Verlies aan verdienvermogen is er in vele soorten. Enkele voorbeelden zijn:

  • Doorbetaling van 70% van uw loon na een aantal maanden of een jaar arbeidsongeschiktheid.
  • Het niet doorbetaald krijgen van onregelmatigheidstoeslag (ORT).
  • Het niet meer of minder opbouwen van uw pensioen.
  • Het mislopen van bonussen, een dertiende maand en overige extra’s.
  • Inkomsten uit overwerk.
  • Het niet verlengd worden van uw arbeidsovereenkomst waardoor u in de Ziektewet of WW terecht komt.
  • Winst uit onderneming als zzp’er
  • U komt na 2 jaar ziekte in de WIA
  • Het missen van inkomsten uit β€œzwart” werk.

Waar uw verlies aan verdienvermogen ook uit bestaat, deze dient vergoed te worden door de aansprakelijke partij. Dit is bij een bedrijfsongeval vaak uw werkgever of opdrachtgever.

Wilt u uw verlies aan verdienvermogen laten verhalen door een erkende, ervaren en deskundige letselschade advocaat bij u in de buurt? Neemt u dan contact op met Letselschade Kompas. Wij verhalen uw verlies aan verdienvermogen kosteloos voor u. BelΒ 0800 278 46 26Β of mail ons voor hulp bij het verhalen van uw verlies aan verdienvermogen.

Bij je thuis of op locatie
Binnen 24 uur geholpen
€€ Geheel kosteloos

Wij zijn erg flexibel en operationeel in heel Nederland. Zo kunnen wij bij u thuis, of bij ons op locatie komen. Wij beschikken over een aantal divers gelegen afspraaklocaties in heel Nederland. Liever thuis? Geen enkel probleem!

Wij kunnen u binnen 24 uur van dienst zijn door een intake in te plannen, deze kunnen wij geheel vrijblijvend en bovendien kosteloos met u inplannen, bij ons of op locatie.

Een vraag die wij vaak vragen is hoe het kan dat een letselschade advocaat gratis kan werken voor een letselschadeslachtoffer. Dit komt omdat wij onze rechtsbijstand verhalen op de aansprakelijke partij. Vaak is dit een verzekeraar. Daarom betaalt u dus gegarandeerd niks voor onze gespecialiseerde rechtsbijstand.

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten
Ongeval
Arbeidsongeschikt

U kunt door een bedrijfsongeval arbeidsongeschikt raken. Soms is deze arbeidsongeschiktheid tijdelijk, maar het kan ook zijn dat u voor langere tijd of zelfs voor altijd uitvalt voor uw werk.