Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL
Ongevallen
Ongeval als zzp’er

Steeds meer mensen in Nederland werken als zelfstandige zonder personeel. U geniet hiermee veel vrijheden, maar u loopt ook een risico.

U kunt immers geen gebruik maken van de bescherming tegen arbeidsongeschiktheid zoals uw collega’s in loondienst. Het is mogelijk om eenarbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) te nemen, maar deze zijn duur. Zelfs zo duur dat ze voor u als zzp’er eigenlijk niet te betalen zijn.

Overkomt u als zzp’er een ongeval tijdens uw werk en heeft u geen AOV? Dan moest u vroeger bijna altijd uw eigen schade dragen. Dit kon leiden tot ernstige financiële problemen. Gelukkig biedt de wet voor u als zzp’er bij een bedrijfsongeval een aantal mogelijkheden om uw letselschade te verhalen.

Bij je thuis of op locatie
Binnen 24 uur geholpen
€€ Geheel kosteloos

Wij zijn erg flexibel en operationeel in heel Nederland. Zo kunnen wij bij u thuis, of bij ons op locatie komen. Wij beschikken over een aantal divers gelegen afspraaklocaties in heel Nederland. Liever thuis? Geen enkel probleem!

Wij kunnen u binnen 24 uur van dienst zijn door een intake in te plannen, deze kunnen wij geheel vrijblijvend en bovendien kosteloos met u inplannen, bij ons of op locatie.

Een vraag die wij vaak vragen is hoe het kan dat een letselschade advocaat gratis kan werken voor een letselschadeslachtoffer. Dit komt omdat wij onze rechtsbijstand verhalen op de aansprakelijke partij. Vaak is dit een verzekeraar. Daarom betaalt u dus gegarandeerd niks voor onze gespecialiseerde rechtsbijstand.

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten
Ongeval als
ZZP’er

Overkomt u als zzp’er een ongeval tijdens uw werk en heeft ugeen AOV? Dan moest u vroeger bijna altijd uw eigen schade dragen. Dit konleiden tot ernstige financiële problemen. Gelukkig biedt de wet voor u alszzp’er bij een bedrijfsongeval een aantal mogelijkheden om uw letselschade teverhalen.