Ongeval als zzp’ er

Steeds meer mensen in Nederland werken als zelfstandigezonder personeel. U geniet hiermee veel vrijheden, maar u loopt ook een risico.

U kunt immers geen gebruik maken van de bescherming tegen arbeidsongeschiktheidzoals uw collega’s in loondienst. Het is mogelijk om eenarbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) te nemen, maar deze zijn duur. Zelfs zoduur dat ze voor u als zzp’er eigenlijk niet te betalen zijn.

Overkomt u als zzp’er een ongeval tijdens uw werk en heeft ugeen AOV? Dan moest u vroeger bijna altijd uw eigen schade dragen. Dit konleiden tot ernstige financiële problemen. Gelukkig biedt de wet voor u alszzp’er bij een bedrijfsongeval een aantal mogelijkheden om uw letselschade teverhalen.

Letselschade melden?

Zoekt u hulp bij het verhalen van letselschade na een ongeval? De specialisten van Letselschade Kompas helpen u graag. Bel 0800 278 4626 of vul ons contactformulier op. Wij nemen dan direct contact met u op!

  Meld uw schade

  Professionele begeleiding

  Laat uw zaak professioneel begeleiden door een specialist met kennis van zaken.

  Waar heeft u hulp bij nodig?
  Letselschade

  Als u bij een ongeval gewond raakt, dan noemen wij de schade die u hierdoor lijdt letselschade. Deze schade valt uiteen in twee categorieën, te weten materiële en immateriële schade. Deze laatste categorie letselschade is beter bekend als smartengeld.

  Schadevergoeding

  Als u door de schuld van een ander letselschade oploopt, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Hierbij kunt u naast inkomensschade en medische kosten denken aan smartengeld.