Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL
Bent u bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of bijvoorbeeld door een dier gewond geraakt?

Als een ander hiervoor verantwoordelijk is, dan dient deze aansprakelijke partij uw letselschade te betalen. Dat klinkt eenvoudig, maar dat is het in de praktijk niet.

Het verhalen van letselschade is dan ook specialistenwerk. Bij Letselschade Kompas werken deze specialisten. Want u wordt altijd bijgestaan door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. En dat is heel anders dan bij andere letselschadebureaus waar u vaak niet eens wordt bijgestaan door een jurist.

Bij het verhalen van uw letselschade gaan wij niet over een nacht ijs. Eerst komen wij bij u thuis om kennis met u te maken. Want letselschade verhalen is bij iedereen anders. Van belang is dat uw letselschade advocaat uw persoonlijk situatie goed in kaart brengt. Bent u gehuwd, werkt of studeert u en wat was uw taak in het huishouden voor het u overkomen ongeval. Allemaal belangrijke informatie die nodig is voor het goed kunnen verhalen van uw letselschade.

Kennen wij uw persoonlijke situatie? Dan gaan wij onderzoeken wie er nu aansprakelijk is. Zo kan bij een verkeersongeval waarbij een auto of scooter betrokken is de verzekeraar van dit voertuig aansprakelijk gesteld worden. Uw letselschade advocaat van Letselschade Kompas vraagt het proces- verbaal van het ongeluk op en zorgt ervoor dat de juiste verzekeraar aansprakelijke wordt gesteld. Maar ook bij letselschade door een bedrijfsongeval of letselschade door een dier onderzoeken wij wie de aansprakelijke partij is.

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten
Letselschade
Contact

DeΒ letselschade juristenΒ van Letselschade Kompas helpen u kosteloos bij het verhalen van uw letselschade. De kosten worden verhaald op de partij die schuldig is. Vaak betaalt uiteindelijk diens verzekeraar deze kosten, net als uw letselschade.