Verhalen Letselschade

Bent u bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of bijvoorbeeld door een dier gewond geraakt?

Als een ander hiervoor verantwoordelijk is, dan dient deze aansprakelijke partij uw letselschade te betalen. Dat klinkt eenvoudig, maar dat is het in de praktijk niet.

Het verhalen van letselschade is dan ook specialistenwerk. Bij Letselschade Kompas werken deze specialisten. Want u wordt altijd bijgestaan door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. En dat is heel anders dan bij andere letselschadebureaus waar u vaak niet eens wordt bijgestaan door een jurist.

Bij het verhalen van uw letselschade gaan wij niet over een nacht ijs. Eerst komen wij bij u thuis om kennis met u te maken. Want letselschade verhalen is bij iedereen anders. Van belang is dat uw letselschade advocaat uw persoonlijk situatie goed in kaart brengt. Bent u gehuwd, werkt of studeert u en wat was uw taak in het huishouden voor het u overkomen ongeval. Allemaal belangrijke informatie die nodig is voor het goed kunnen verhalen van uw letselschade.

Kennen wij uw persoonlijke situatie? Dan gaan wij onderzoeken wie er nu aansprakelijk is. Zo kan bij een verkeersongeval waarbij een auto of scooter betrokken is de verzekeraar van dit voertuig aansprakelijk gesteld worden. Uw letselschade advocaat van Letselschade Kompas vraagt het proces- verbaal van het ongeluk op en zorgt ervoor dat de juiste verzekeraar aansprakelijke wordt gesteld. Maar ook bij letselschade door een bedrijfsongeval of letselschade door een dier onderzoeken wij wie de aansprakelijke partij is.

Is de juiste aansprakelijke partij in beeld? Dan stellen wij deze aansprakelijk.

Nu kan uw letselschade advocaat overgaan tot het verhalen van uw letselschade. Het is dan van belang dat wij weten welke schade u allemaal lijdt. Daarbij kan er onder andere sprake zijn van:
Medische kosten
studievertraging
Smartengeld
Reis- en parkeerkosten
Verlies aan verdienvermogen
Reparatie- en vervangingskosten
Kosten voor huishoudelijke hulp

Dit lijstje met schadeposten is niet uitputtend. Er kunnen heel veel soorten schadeposten zijn welke afhangen van de persoonlijke situatie van het letselschadeslachtoffer. Daarom vinden wij bij Letselschade Kompas een persoonlijke aanpak van uw letselschade ook van het grootste belang. Zo krijgt u altijd een vaste letselschade advocaat die u tijdens het hele letselschadetraject bijstaan en komt uw letselschadespecialist van Letselschade Kompas ook gewoon bij u thuis voor het verhalen van uw letselschade!

Het Letselschade Kompas team

Deskundig, ervaren en persoonlijk, dit is de beste omschrijving van het team van Letselschade Kompas. Gedreven advocaten die de hoogst mogelijke kwaliteit rechtsbijstand bieden bij het verhalen van uw letselschade.

Meer weten
Onze werkwijze

Zodra de aansprakelijkheid in uw letselschadedossier is erkend, gaan wij met de wederpartij, veelal een verzekeraar, onderhandelen over de totale schade. Wij doen dit aan de hand van een door ons opgestelde en voor de onderhandelingen met u besproken schadestaat.

Meer weten
Landelijk werkend

Letselschade Kompas is een landelijk werkend letselschadebureau. Dit betekent dus dat u overal in Nederland een beroep op onze letselschade advocaten kunt doen, waar u ook woont!

Meer weten

Letselschade melden?

Zoekt u hulp bij het verhalen van letselschade na een ongeval? De specialisten van Letselschade Kompas helpen u graag. Bel 0800 278 4626 of vul ons contactformulier op. Wij nemen dan direct contact met u op!

    Meld uw schade