Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Team Letselschade Kompas Amsterdam

Letselschade Kompas is een landelijk werkend letselschadebureau en onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Het grootste en enige gespecialiseerde advocatenkantoor in Nederland!

Maak kennis met team Amsterdam van Letselschade Kompas. Het enige letselschadebureau in Nederland waar advocaten werken!

Team Letselschade Kompas Amsterdam

Letselschade Kompas bestaat al weer 15 jaar en sinds bijna 1 jaar zijn wij ook te vinden in Amsterdam aan de Donauweg 10 in Amsterdam. Inmiddels is team Amsterdam van Letselschade Kompas flink gegroeid en zijn wij zelfs op zoek naar een nieuwe locatie in Amsterdam.

Graag stellen wij team Amsterdam van ons letselschadebureau aan uw voor! Lijdt u letselschade door een auto ongeluk, bent u als fietser aangereden of is u een ongeluk op het werk overkomen? Een letselschade jurist van Letselschade Kompas Amsterdam helpt u graag en altijd volledig kosteloos!

Hajar El Haddad

Hajar El Haddad is een echte specialist als het om het verhalen van letselschade gaat. Met meer dan 7 jaar ervaring houdt zij zich binnen team Amsterdam bezig met het verhalen van letselschade van slachtoffers met zwaar en blijvend letsel.

Hajar is letselschade advocaat en ook lid van het Nivré, de specialisten vereniging van letselschade juristen.

Heeft u ernstig of zelfs blijvend letsel opgelopen als gevolg van een ongeluk? Bent u zelfstandig ondernemer met letsel of zoekt u een specialist op het gebied van overlijdensschade? Neem dan contact op met Hajar El Haddad.

Iris Kamphuijs

Iris Kamphuijs maakt als ervaren letselschade jurist al meerdere jaren deel uit van het team van Letselschade Kompas en Brugman Letselschade advocaten. Inmiddels is zij al geruime tijd 1 van de gezichten van team Amsterdam.

Iris helpt slachtoffers van met name verkeersongelukken. Dus bent u betrokken geraakt bij een auto ongeluk, scooter ongeluk of fietsongeluk, dan bent u bij haar aan het juiste adres. Iris regelt alles voor u bij letsel na een ongeluk:

  1. zij onderzoekt de aansprakelijkheid
  2. de tegenpartij wordt aansprakelijk gesteld door haar
  3. na erkenning van aansprakelijkheid regelt zij dat er een voorschot aan u betaalbaar wordt gesteld
  4. zij voert de onderhandelingen met de letselschadeverzekeraar van de aansprakelijke persoon
  5. er wordt door Iris een schadestaat opgesteld
  6. uw letselschade wordt volledig verhaald.
Diana Gans

Diana Gans is sinds kort toegetreden tot team Amsterdam van Letselschade Kompas. Diana weet veel van het letselschade recht en stelt voor u de tegenpartij aansprakelijk. Op basis van de schadestaat onderhandelt zij met de schadeverzekeraar over de hoogte van uw schadevergoeding.

Diana is een all round letselschade jurist. Dit betekent dat u bij haar terecht kunt voor letselschade na een aanrijding zoals een kop- staart botsing, maar ook voor het verhalen van letselschade na een arbeidsongeval of hondenbeet.

Letselschade jurist Erik de Ruiter

Erik de Ruiter wist al tijdens zijn studie dat hij geïnteresseerd was in het letselschade recht. Zo volgde hij de master Aansprakelijkheid en verzekering aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Direct na zijn studie rechten is Erik komen werken bij Letselschade Kompas maakt hij hier deel uit van team Amsterdam.

Wie zijn wij?

Letselschade Kompas is een letselschade bureau met 30 letselschade juristen en letselschade advocaten die jaarlijks meer dan 1500 verkeersslachtoffers bijstaan. U vindt ons in heel Nederland. Dus of u nu zoekt naar een letselschade advocaat in Amsterdam of een letselschade advocaat in Rotterdam, wij zijn altijd bij u in de buurt.

Zoekt u kosteloze juridische hulp bij het verhalen van uw letselschade als gevolg van een aanrijding? Bel dan 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in.

NIEUW: onze letselschade juristen en advocaten zijn nu ook buiten kantoor tijd en in het weekend telefonisch bereikbaar en via whatsapp!

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
  1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
  2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
  3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
  4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Wij

helpen u graag bij de verhalen van letselschade. Dit doen wij met een team van professionals. Ervaren en bevlogen letselschade juristen die ervoor zorgen dat u weer door kunt na een ongeval. Of het nu gaat om een ​​​​​​​​​​aanrijding, ongeluk op het werk van een hondenbeet.

Ontmoet ons team en neem contact met ons op voor een gratis letselschade advies en de verhalen van uw letselschade.

Lees hier wat onze cliënten van ons vinden

Mijn ervaring is méér dan uitstekend. Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

Aanbevelen? Ja

Geholpen door: Mr. Friso W. Brugman

P.J. Rutte

55 jaar geleden

Uitstekend! Goeie werk, wordt snel aangepakt. Ik ben zeer tevreden.

Aanbevelen?Ja

Geholpen door: Mr. Donna van Klooster

De heer A. Benhamed

55 jaar geleden

Zeer goed geholpen! Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Aanbevelen? Ja

Geholpen door: Mr. Gertjan Pranger

Mevrouw Judith Pilon

55 jaar geleden