Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL
Onze missie

U komt immers naar ons toe omdat u een ongeval is overkomen en hier de schadelijke gevolgen van ondervindt. Het is voor u belangrijk dat u goed en persoonlijk geholpen wordt.

Een ongeval kan immers grote financiΓ«le en persoonlijke gevolgen hebben. Wij zijn ons dit heel goed bewust. Daarom staat het bieden van de hoogst mogelijke kwaliteit van rechtsbijstand onbetwist bij ons op nummer 1! Wij garanderen u dan ook dat u bij het verhalen van uw letselschade wordt bijgestaan door een ervaren, erkende en deskundige letselschade advocaat.

Wij kunnen u de hoogst mogelijke rechtsbijstand verlenen door het hoge opleidingsniveau en de permanente nascholing van de advocaten en juristen van ons kantoor. Daarbij komt dat alle letselschade advocaten van Letselschade Kompas zijn aangesloten bij de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten.

Naast het aanbieden van de hoogst mogelijke kwaliteit aan rechtsbijstand staat een persoonlijke aanpak bij ons centraal. Wij weten als geen ander welke gevolgen een ongeval voor u met zich meebrengt. Een van de letselschade advocaten is ook zelf slachtoffer geweest van een medische fout en weet zodoende uit eigen ervaring hoe het is om van het een op het andere moment te maken te hebben met letsel. Daarom vinden wij een persoonlijke aanpak heel belangrijk.

De persoonlijke aanpak vindt u terug in het feit dat u altijd één vast contactpersoon heeft, uw letselschade advocaat. Een echte specialist die uw situatie kent en zijn werkzaamheden hierop afstemt. Hiermee zorgen wij voor maatwerk en dat is nodig als uw leven door een ongeval voor korte of lange tijd op de kop staat.

Onze missie is de hoogst mogelijke kwaliteit rechtsbijstand leveren waarbij u als letselschadeslachtoffer centraal staat!

Letselschade advocaat
Formulier sluiten

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Formulier sluiten
Direct
Contact

Bij Letselschade Kompas wordt u altijd geholpen door ervaren en deskundige letselschade advocaten. Hiermee onderscheid Letselschade Kompas zich van letselschadebureaus. En wij verhalen uw letselschade na een verkeersongeval ook nog eens geheel kosteloos voor u!