Onze missie

Bij Letselschade Kompas voelen wij een grote verantwoordelijkheid naar onze cliënten toe.

U komt immers naar ons toe omdat u een ongeval is overkomen en hier de schadelijke gevolgen van ondervindt. Het is voor u belangrijk dat u goed en persoonlijk geholpen wordt.

Een ongeval kan immers grote financiële en persoonlijke gevolgen hebben. Wij zijn ons dit heel goed bewust. Daarom staat het bieden van de hoogst mogelijke kwaliteit van rechtsbijstand onbetwist bij ons op nummer 1! Wij garanderen u dan ook dat u bij het verhalen van uw letselschade wordt bijgestaan door een ervaren, erkende en deskundige letselschade advocaat.

Wij kunnen u de hoogst mogelijke rechtsbijstand verlenen door het hoge opleidingsniveau en de permanente nascholing van de advocaten en juristen van ons kantoor. Daarbij komt dat alle letselschade advocaten van Letselschade Kompas zijn aangesloten bij de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten.

Naast het aanbieden van de hoogst mogelijke kwaliteit aan rechtsbijstand staat een persoonlijke aanpak bij ons centraal. Wij weten als geen ander welke gevolgen een ongeval voor u met zich meebrengt. Een van de letselschade advocaten is ook zelf slachtoffer geweest van een medische fout en weet zodoende uit eigen ervaring hoe het is om van het een op het andere moment te maken te hebben met letsel. Daarom vinden wij een persoonlijke aanpak heel belangrijk.

De persoonlijke aanpak vindt u terug in het feit dat u altijd één vast contactpersoon heeft, uw letselschade advocaat. Een echte specialist die uw situatie kent en zijn werkzaamheden hierop afstemt. Hiermee zorgen wij voor maatwerk en dat is nodig als uw leven door een ongeval voor korte of lange tijd op de kop staat.

Onze missie is de hoogst mogelijke kwaliteit rechtsbijstand leveren waarbij u als letselschadeslachtoffer centraal staat!

Letselschade melden?

Zoekt u hulp bij het verhalen van letselschade na een ongeval? De specialisten van Letselschade Kompas helpen u graag. Bel 0800 278 4626 of vul ons contactformulier op. Wij nemen dan direct contact met u op!

  Meld uw schade

  Het Letselschade Kompas team

  Deskundig, ervaren en persoonlijk, dit is de beste omschrijving van het team van Letselschade Kompas. Gedreven advocaten die de hoogst mogelijke kwaliteit rechtsbijstand bieden bij het verhalen van uw letselschade.

  Meer weten
  Onze werkwijze

  Zodra de aansprakelijkheid in uw letselschadedossier is erkend, gaan wij met de wederpartij, veelal een verzekeraar, onderhandelen over de totale schade. Wij doen dit aan de hand van een door ons opgestelde en voor de onderhandelingen met u besproken schadestaat.

  Meer weten
  Landelijk werkend

  Letselschade Kompas is een landelijk werkend letselschadebureau. Dit betekent dus dat u overal in Nederland een beroep op onze letselschade advocaten kunt doen, waar u ook woont!

  Meer weten