Contact opnemen

Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Schadevergoeding letselschade berekenen

Een auto ongeluk, aangereden als fietser of een ongeval op het werk. Als u hierbij gewond raakt, dan kunt u als gevolg hiervan schade lijden. Bijvoorbeeld inkomensschade door arbeidsongeschiktheid. Of medische kosten omdat u in het ziekenhuis behandeld bent.

Is een ander aansprakelijk voor een ongeluk, dan is er recht op een schadevergoeding. Maar hoe kunt u nu een schadevergoeding berekenen? Welke letselschade bedragen komen er voor vergoeding in aanmerking en wat is de hoogte van de schadevergoeding?

Hoe wordt schadevergoeding berekend?

Schadevergoeding berekenen na een ongeval wordt gedaan door letselschade specialisten die hiervoor gebruik maken van een schadestaat.

Op de schadestaat staat alle schadeposten die op uw persoonlijke situatie betrekking hebben. Daarbij wordt een onderscheid gemaakt tussen de schade van materiële aard en immateriële schade. Deze schade staat beter bekend als smartengeld.

Materiële schadeposten kunnen kosten zijn, zoals medische kosten, maar ook schade. U kunt dan denken aan inkomensschade omdat er na het ongeval niet gewerkt kan worden.

Belangrijke factoren berekenen schadevergoeding

Bij schadevergoeding berekenen wordt rekening gehouden met een aantal persoonlijke factoren. Deze bepalen de hoogte van de letselschade vergoeding:

 • ernst van het letsel. Hoe ernstiger het letsel, hoe hoger vaak de schadevergoeding
 • gevolgen van het ongeluk. Bij het berekenen van schadevergoeding wordt rekening gehouden met welke gevolgen een ongeluk voor u heeft
 • looptijd van het letsel. De hoogte van de schadevergoeding bij kort durende letsel is meestal lager dan bij blijvend letsel

Schadeposten bij letselschade

Bij een schadevergoeding berekenen wordt rekening gehouden met alle schadeposten die op uw situatie van toepassing zijn. In een uitgebreid letselschade advies vertelt onze letselschade jurist welke letselschade bedragen dit zijn.

Over het algemeen wordt bij een schadevergoeding berekenen rekening gehouden met de volgende schadeposten:

 • loonschade
 • inkomensschade van zelfstandig ondernemer
 • studievertraging
 • pensioenschade
 • verplicht eigen risico
 • facturen van fysiotherapeut
 • kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname
 • kosten voor huishoudelijke hulp
 • verzorgingskosten en verpleegkosten
 • reiskosten
 • kosten voor onderhoud aan uw huis en tuin
 • smartengeld

 

Wilt u gratis uw schadevergoeding laten berekenen door onze letselschade advocaten? Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade na een ongeluk.

Wat kost een letselschade advocaat?

Berekenen van schadevergoeding kunt u overlaten aan een letselschade jurist of letselschade advocaat. Ons letselschadebureau is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Dit is een van de enige advocatenkantoren die zich uitsluitende bezighoudt met het verhalen van letselschade voor slachtoffers.

Een vraag die wij veel krijgen is wat kosten een letselschade advocaat bij jullie? Kiest u echter voor ons letselschade bureau, dan helpen wij u geheel gratis! Ook onze letselschade advocaten helpen zonder dat u kosten maakt. De kosten van rechtsbijstand verhalen wij op de aansprakelijke partij!

Waar vind ik mijn letselschade specialist?

U vindt ons door heel Nederland. Met meer dan 15 bezoeklocaties door heel Nederland zijn wij altijd dichtbij. Maar onze letselschade experts komen gewoon bij u thuis als u letsel aan ongeval overgehouden hebt.

Samen met u bespreken wij de gevolgen van het u overkomen ongeluk. Er wordt vervolgens direct een aansprakelijkheidsbrief en schadestaat opgesteld zodat wij direct na erkenning van aansprakelijkheid een voorschot voor u aan kunnen vragen bij de verzekeraar van de tegenpartij.

Wilt u ook gratis hulp van een letselschade advocaat bij het berekenen van schadevergoeding en het verhalen hiervan? Neem dan contact met ons op. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Wat doet een letselschade advocaat?

Wij doen meer dan het berekenen van schadevergoeding en het claimen van letselschade. Kiest u voor een letselschade advocaat van ons letselschade bureau, dan ontzorgen wij u gedurende het gehele letselschade traject, wij:

 • stellen de tegenpartij aansprakelijk
 • regelen na erkenning van  aansprakelijkheid een voorschot op uw letselschade
 • stellen een schadestaat op
 • gaan ook uw smartengeld berekenen
 • voeren de onderhandelingen over de hoogte van uw schadevergoeding
 • schakelen zo nodig een medisch adviseur of arbeidsdeskundige in
 • zorgen voor een zo hoog mogelijke slotbetaling van uw letselschadevergoeding

Contact met ons letselschade bureau

Wilt u ook gratis rechtsbijstand bij het verhalen van uw letselschade vergoeding? Onze letselschade specialisten helpen u graag. Dit doen wij altijd geheel kosteloos voor u!

Bel voor gratis rechtsbijstand bij letselschade 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Materiële en immateriële schade

Schadevergoeding berekenen

Lijdt u letselschade door een ongeluk? Laat ons gratis uw schadevergoeding berekenen. Wij helpen u graag!

Wij

kunnen u de hoogst mogelijke rechtsbijstand verlenen door het hoge opleidingsniveau en de permanente nascholing van de letselschade specialisten verbonden aan ons letselschade bureau. Indien mogelijk schakelen wij voor het verhalen van uw letselschade gratis een advocaat letselschade in.Wilt u uw letselschade verhalen? Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, gaan uw letselschade berekenen en verhalen uw schade inclusief het smartengeld op de aansprakelijke partij.

WIJ

Top advocaten, hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.

Elly Uitslager

1 year geleden

Goede ervaring, professioneel en duidelijk.
De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend.

Vikaash

54 years geleden

Heel goede ervaring met deze letselschade Advocaat, deze heeft mij prima geholpen.

Gerard

54 years geleden

Goede klantvriendelijkheid en een prettige samenwerking.
Geholpen door Mvr. el Haddad

Bresilla Mulder

1 year geleden

Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.

Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.

Heel erg bedankt voor alles!!

CO

1 year geleden

Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn advocaat mevrouw El Haddad. Ik ben echt oprecht zeer te spreken over haar vakkundigheid en de manier hoe ze je te woord staat. Daarnaast verschaft ze je van alle informatie wat je nodig hebt en stelt ze je gerust. Al met al een top ervaring !

Frank Witholt

54 years geleden

Full professionalism, professional help from beginning to end, very friendly service. I am very pleased with the services and the approach to the client by the attorneys Brugman. I recommend it to everyone. Call them and it will help 101%

Kamil G

1 year geleden

Brugman heeft mij geholpen met mijn letselschade. Zeer bekwame medewerkers en professionele service. Ze hielden mij altijd keurig op de hoogte van de huidige stand van zaken. Ik raad Brugman ten zeerste aan.

Kevin Wiedijk

1 year geleden

Wat een uitstekende keuze, Brugman letselschade advocaten kantoor. Voortreffelijke medewerkers
Zeer professioneel. Uitstekende communicatie vanaf begin tot eind. Ik zal, in voorkomende gevallen Brugman advocaten kantoor aanbevelen !

André Kalbvleesch

2 years geleden

Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had. Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank :)

Tobias Moon

2 years geleden

Na een motorongeluk en onenigheid met de verzekering van de tegenpartij, heb ik mij gemeld bij Brugman letselschade in Wognum. Ben hier zeer goed ontvangen en hebben alles goed doorgenomen qua ongeval en evt kosten voortvloeiende uit het ongeval. Brugman letselschade heeft mijn dossier behartigd en met goede afsluiting tot een einde gebracht . De mensen bij Brugman letselschade zijn snel met hun mail beantwoorden en de communicatie verloopt vaak via een toegewezen persoon. Al met al zeker een aanrader om als U een letselschade advocaat nodig heeft ik U Brugman letselschade zeker kan aanbevelen .

Bert

54 years geleden

Ik heb mijn dossier laten overnemen door Brugman letselschade en werd meteen goed opgepakt , vriendelijke behandelaar , snelle antwoorden en optimale inzet. Sinds ik bij Brugman zit zie ik eindelijk vooruitgang in mijn zaak! Zeker aan te raden.

MY

2 years geleden