Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Smartengeld calculator

Als u gewond bent geraakt of klachten over hebt gehouden aan een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet, dat is er recht op een smartengeldvergoeding. Deze kunt u gratis laten berekenen met onze letselschade calculator.

U geeft ons per mail een aantal zaken door en wij geven u de smartengeld vergoeding waarop u op grond van onze smartengeld calculator recht heeft. Dit doen wij kosteloos voor u.

Bent u gewond of lijdt u klachten door toedoen van een ander? Dan is er altijd recht op smartengeld. Ons team van letselschade juristen verhaalt deze schade en alle overige letselschade kosteloos voor u.

Letselschade berekenen met smartengeld calculator

Wilt u weten op welk bedrag aan smartengeld u recht heeft? Dan hebben wij de volgende informatie van u nodig:

  • het letsel dat u aan het ongeluk over hebt gehouden
  • de beperkingen op het gebied van hobbies, werk enz.

 

Op grond hiervan berekenen wij met onze letselschade calculator uw letselschade. Stuur ons uw antwoorden via ons contactformulier en zet in het onderwerp "letselschade calculator" en u ontvangt van ons direct het smartengeldbedrag wat u kunt claimen!

Gratis letselschade berekening met de letselschade calculator

Het berekenen van het smartengeld met de smartengeld calculator is voor u geheel kosteloos. Deze service bieden wij namelijk gratis aan. Bent u slachtoffer van een verkeersongeluk, bent u gebeten door een hond of slachtoffer van een arbeidsongeval? Dan kunnen wij ook gratis de volledige letselschade berekenen en geheel kosteloos voor u verhalen op de aansprakelijke partij.

Bij het berekenen van smartengeld en overige letselschade bedragen wordt gekeken naar de schadeposten die op uw situatie betrekking hebben. Hieronder vindt u alle letselschade bedragen die bij schadevergoeding eisen een rol spelen.

Wat is smartengeld?

Als u aan een ongeluk verwondingen of klachten over heeft gehouden en een ander is hiervoor aansprakelijk, dan kunt u schadevergoeding eisen. Smartengeld maakt onderdeel van deze letselschadevergoeding.

Een smartengeldvergoeding betreft alle schadeposten die niet op geld te waarderen zijn. Hierbij kunt u denken aan pijnklachten, bijvoorbeeld als gevolg van een breuk of nekklachten bij whiplash letsel. Maar ook angstklachten, zoals verkeersangst na een aanrijding of angst voor honden na een hondenbeet, ontsierende littekens, boosheid, frustratie en psychische klachten zoals een post traumatische stress stoornis vallen onder de smartengeldvergoeding.

Hoe bereken je smartengeld met de smartengeld calculator?

Smartengeld berekenen in Nederland gebeurt door middel van het analyseren van rechtszaken uit het verleden waarin een smartengeldvergoeding is uitgekeerd. Deze gerechtelijke uitspraken zijn samengevoegd in de Smartengeldgids.

Op basis van de Smartengeldgids onderzoeken wij welk bedrag aan smartengeld recht doet aan uw situatie. U ontvangt hiervan van ons een rapportage met daarin de letselschadezaak welke de basis vormt voor het smartengeld in uw bijzondere situatie.Uiteraard is een uitspraak uit de smartengeldgids nooit helemaal passend. Dit doen onze letselschade juristen voor u!

Andere schadeposten bij letselschade

Smartengeld is een van de schadeposten waar u bij aansprakelijkheid recht op heeft. Naast deze immateriële schade, zoals smartengeld ook wel genoemd wordt, bestaat er ook nog materiële schade. Materiële schadeposten zijn alle letselschade bedragen die op geld waardeerbaar zijn. Daarbij wordt een onderscheid gemaakt tussen kosten en schade

.Kosten zijn bijvoorbeeld het verplicht eigen risico dat u door een ongeluk kwijt bent, maar ook andere medische kosten zoals kosten van de fysiotherapeut voor de behandeling van whiplash klachten of de psycholoog bij verkeersangst of herbelevingen.

Andere kosten die u maakt na een ongeluk en voor vergoeding in aanmerking komen zijn reiskosten, kosten voor hulp in het huishouden, kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname, onderhoudskosten van uw huis en/ of tuin, en reparatie- en vervangingskosten van bijvoorbeeld een telefoon of kleding.

Bij schade gaat het voornamelijk om inkomensschade door arbeidsongeschiktheid, pensioenschade en een studievertraging.

Gratis hulp van een letselschade jurist

Is een ander aansprakelijk voor uw letselschade? Bijvoorbeeld bij een kop-staart botsing, bij werkgeversaansprakelijkheid of bij een hondenbeet? Dan is er recht op een schadevergoeding, maar ook op gratis hulp van een letselschade bureau.

Kiest u voor ons letselschadebureau, dan wordt u altijd bijgestaan door een letselschade jurist met een Universitaire opleiding. En komen wij er met de letselschade verzekering niet uit? Geen nood, dan schakelen wij gratis een letselschade advocaat voor u in. Ons letselschade bureau is namelijk onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten, 1 van de enige in letselschaderecht gespecialiseerde advocatenkantoren in Nederland.

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
  1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
  2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
  3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
  4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland