Contact opnemen

Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Wat doet een letselschadekantoor?

Een letselschadekantoor is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een ongeval. Bij de meeste letselschadekantoren werken letselschade juristen. Bij Letselschade Kompas wordt u echter altijd geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Dit omdat wij onderdeel uitmaken van Brugman Letselschade Advocaten.

Een letselschadekantoor helpt u gedurende het gehele letselschadetraject. Vanaf het opstellen van de aansprakelijkheidsbrief tot het moment u uw slotbetaling van de letselschade vergoeding ontvangen heeft.

Kiest u dus voor de gratis hulp van een letselschadebureau, dan wordt u volledig ontzorgt bij uw letselschade claim. Onze letselschade juristen en advocaten regelen dat uw schade volledig vergoed wordt terwijl u zich richt op het allerbelangrijkste, uw gezondheid!

Waarom kiezen voor een letselschadekantoor?

Misschien heeft de verzekeraar van de tegenpartij al contact met u gezocht met het aanbod uw letselschade te vergoeden. Waarom zou u dan een letselschadekantoor in de arm nemen?

Bij het claimen van letselschade is kennis van het letselschaderecht nodig. Vaak weten letselschadeslachtoffers ook helemaal niet waar ze recht op hebben na een aanrijding of ongeval op het werk. In de praktijk blijkt dan ook dat veel slachtoffers van een ongeluk tekort gedaan wordt als ze direct met de verzekeraar een letselschade claim regelen.

Neemt u een letselschade bureau in de arm, dan zal deze alle communicatie met de letselschade jurist van de letselschadeverzekeraar voeren. U weet dan zeker dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Gratis letselschadekantoor inschakelen

Vaak wordt ten onrechte beweerd dat een letselschade advocaat duur is. Ten onrechte, omdat ons letselschadekantoor altijd kosteloos uw letselschade verhaalt.

In het Burgerlijk Wetboek is opgenomen dat slachtoffers van een aanrijding, arbeidsongeval of hondenbeet recht hebben op gratis juridische hulp van een letselschadekantoor. Dit zodat u goed verweer kunt voeren tegen de uitspraken van de verzekeraar van de tegenpartij.

Onze letselschade specialisten helpen u dus bij letselschade altijd gratis. De enige voorwaarde is dat u iemand aansprakelijk stellen kunt voor de door u opgelopen en nog te lijden letselschade.

Wel of niet no cure no pay?

Iedereen in Nederland mag een letselschadekantoor starten. Vaak gaat dit helemaal mis en wordt er slechte rechtsbijstand geleverd. Soms wordt er zelfs gewerkt op basis van no cure no pay. Een systeem dat voor advocaten verboden is, tenzij onder strikte voorwaarden.

Zoals hiervoor aangegeven heeft u bij letselschade claimen vaak recht op gratis rechtsbijstand van een letselschade expert. Het is daarom helemaal niet nodig om in zee te gaan met een letselschade jurist die zijn diensten op basis van no cure no pay aanbiedt.

Schakel alleen een no cure no pay advocaat in als er geen erkenning van aansprakelijkheid is of omdat er geprocedeerd moet worden. In alle andere gevallen is er namelijk recht op gratis hulp van een letselschadekantoor.

Wat te doen bij een aanrijding?

Hieronder wordt nog bespreken wat te doen bij een bedrijfsongeval en hondenbeet. Maar eerst bespreken wij letselschade als gevolg van een aanrijding. Want jaarlijks gebeuren er in Nederland nog duizenden verkeersongevallen met letsel tot gevolg.

Bent u betrokken bij een aanrijding, dan is een aantal zaken van belang als u letselschade claimen wilt. Zowel bij een fietsongeluk, een auto ongeluk of in de situatie dat u als voetganger aangereden bent.

Bent u aangereden? Dan hebben wij de volgende tips voor u:

 • vul altijd een schadeformulier in
 • vraag getuigen om een getuigenverklaring
 • maak foto's van de ongeval locatie
 • bewaar bonnen en facturen van kosten die u maakt
 • ga altijd langs een arts, des te meer bij whiplash klachten
 • schakel zo spoedig mogelijk ons letselschadekantoor in. Wij kunnen u dan snel helpen met het aansprakelijk stellen en regelen van een voorschot op uw letselschade.
Wat doet een letselschade jurist nog meer?

Een letselschade jurist van ons letselschadebureau houdt zich bezig met het verhalen van uw letselschade. Maar wat valt er onder verhalen van letselschade? Met andere woorden, wat doet een letselschade advocaat allemaal voor u na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet?

 • onderzoeken wie schuldig is bij een aanrijding
 • uitzoeken of u de werkgever aansprakelijk stellen kunt voor een bedrijfsongeval
 • het berekenen van letselschade
 • verkrijgen van een voorschot
 • inschakelen medisch adviseur
 • schadestaat opstellen
 • zorgen voor een maximale schadevergoeding

Mensen zoeken ook

🚲 fietser aangereden

πŸš—auto ongeluk

🚢als voetganger aangereden

πŸƒhardloper aangereden

πŸ‡val van een paard

πŸ•hondenbeet

πŸ₯‡beste letselschade advocaat

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Gratis hulp van een

letselschadekantoor

Een letselschadekantoor houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een bedrijfsongeval, hondenbeet of als u betrokken bent geraakt bij een aanrijding. Ons letselschadebureau helpt u graag en altijd 100% kosteloos!

Wij

kunnen u de hoogst mogelijke rechtsbijstand verlenen door het hoge opleidingsniveau en de permanente nascholing van de letselschade specialisten verbonden aan ons letselschade bureau. Indien nodig schakelen wij voor het verhalen van uw letselschade gratis een advocaat letselschade in.

Wilt u uw letselschade verhalen? Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, gaan uw letselschade berekenen en verhalen uw schade inclusief het smartengeld op de aansprakelijke partij.

WIJ

Top advocaten, hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.

Elly Uitslager

1 year geleden

Goede ervaring, professioneel en duidelijk.
De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend.

Vikaash

54 years geleden

Heel goede ervaring met deze letselschade Advocaat, deze heeft mij prima geholpen.

Gerard

54 years geleden

Goede klantvriendelijkheid en een prettige samenwerking.
Geholpen door Mvr. el Haddad

Bresilla Mulder

1 year geleden

Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.

Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.

Heel erg bedankt voor alles!!

CO

1 year geleden

Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn advocaat mevrouw El Haddad. Ik ben echt oprecht zeer te spreken over haar vakkundigheid en de manier hoe ze je te woord staat. Daarnaast verschaft ze je van alle informatie wat je nodig hebt en stelt ze je gerust. Al met al een top ervaring !

Frank Witholt

54 years geleden

Full professionalism, professional help from beginning to end, very friendly service. I am very pleased with the services and the approach to the client by the attorneys Brugman. I recommend it to everyone. Call them and it will help 101%

Kamil G

1 year geleden

Brugman heeft mij geholpen met mijn letselschade. Zeer bekwame medewerkers en professionele service. Ze hielden mij altijd keurig op de hoogte van de huidige stand van zaken. Ik raad Brugman ten zeerste aan.

Kevin Wiedijk

1 year geleden

Wat een uitstekende keuze, Brugman letselschade advocaten kantoor. Voortreffelijke medewerkers
Zeer professioneel. Uitstekende communicatie vanaf begin tot eind. Ik zal, in voorkomende gevallen Brugman advocaten kantoor aanbevelen !

AndrΓ© Kalbvleesch

2 years geleden

Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had. Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank :)

Tobias Moon

2 years geleden

Na een motorongeluk en onenigheid met de verzekering van de tegenpartij, heb ik mij gemeld bij Brugman letselschade in Wognum. Ben hier zeer goed ontvangen en hebben alles goed doorgenomen qua ongeval en evt kosten voortvloeiende uit het ongeval. Brugman letselschade heeft mijn dossier behartigd en met goede afsluiting tot een einde gebracht . De mensen bij Brugman letselschade zijn snel met hun mail beantwoorden en de communicatie verloopt vaak via een toegewezen persoon. Al met al zeker een aanrader om als U een letselschade advocaat nodig heeft ik U Brugman letselschade zeker kan aanbevelen .

Bert

54 years geleden

Ik heb mijn dossier laten overnemen door Brugman letselschade en werd meteen goed opgepakt , vriendelijke behandelaar , snelle antwoorden en optimale inzet. Sinds ik bij Brugman zit zie ik eindelijk vooruitgang in mijn zaak! Zeker aan te raden.

MY

2 years geleden