Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Gratis rechtsbijstand letselschadekantoor

Iemand let even niet op met een achterop aanrijding tot gevolg. Of door een val of machine loopt u een bedrijfsongeval op. In al deze gevallen is er recht op een letselschadevergoeding.Is een ander aansprakelijk voor uw letselschade? Dan heeft u recht op een schadevergoeding en gratis hulp van een letselschadekantoor!

Wat doet een letselschadekantoor?

Een letselschadekantoor is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een ongeval. Bij de meeste letselschadekantoren werken letselschade juristen. Bij Letselschade Kompas wordt u echter altijd geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Dit omdat wij onderdeel uitmaken van Brugman Letselschade Advocaten.

Ons letselschadekantoor helpt u gedurende het gehele letselschadetraject. Vanaf het opstellen van de aansprakelijkheidsbrief tot het moment u uw slotbetaling van de letselschade vergoeding ontvangen heeft.

Kiest u dus voor de gratis hulp van een letselschadebureau, dan wordt u volledig ontzorgt bij uw letselschade claim. Onze letselschade juristen en advocaten regelen dat uw schade volledig vergoed wordt terwijl u zich richt op het allerbelangrijkste, uw gezondheid!

Waarom kiezen voor een letselschadekantoor?

Misschien heeft de verzekeraar van de tegenpartij al contact met u gezocht met het aanbod uw letselschade te vergoeden. Waarom zou u dan een letselschadekantoor in de arm nemen?

Bij het claimen van letselschade is kennis van het letselschaderecht nodig. Vaak weten letselschadeslachtoffers ook helemaal niet waar ze recht op hebben na een aanrijding of ongeval op het werk. In de praktijk blijkt dan ook dat veel slachtoffers van een ongeluk tekort gedaan wordt als ze direct met de verzekeraar een letselschade claim regelen.

Neemt u een letselschadekantoor in de arm, dan zal deze alle communicatie met de letselschade jurist van de letselschadeverzekeraar voeren. U weet dan zeker dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Gratis letselschadekantoor inschakelen

Vaak wordt ten onrechte beweerd dat een letselschade advocaat duur is. Ten onrechte, omdat ons letselschadekantoor altijd kosteloos uw letselschade verhaalt. In het Burgerlijk Wetboek is opgenomen dat slachtoffers van een aanrijding, arbeidsongeval of hondenbeet recht hebben op gratis juridische hulp van een letselschadekantoor. Dit zodat u goed verweer kunt voeren tegen de uitspraken van de verzekeraar van de tegenpartij.

Onze letselschade specialisten helpen u dus bij letselschade altijd gratis. De enige voorwaarde is dat u iemand aansprakelijk stellen kunt voor de door u opgelopen en nog te lijden letselschade.

Wel of niet no cure no pay advocaat kiezen?

Iedereen in Nederland mag een letselschadekantoor starten. Vaak gaat dit helemaal mis en wordt er slechte rechtsbijstand geleverd. Soms wordt er zelfs gewerkt op basis van no cure no pay. Een systeem dat voor advocaten verboden is, tenzij onder strikte voorwaarden.

Zoals hiervoor aangegeven heeft u bij letselschade claimen vaak recht op gratis rechtsbijstand van een letselschade expert. Het is daarom helemaal niet nodig om in zee te gaan met een letselschade jurist die zijn diensten op basis van no cure no pay aanbiedt.

Schakel alleen een no cure no pay advocaat in als er geen erkenning van aansprakelijkheid is of omdat er geprocedeerd moet worden. In alle andere gevallen is er namelijk recht op gratis hulp van een letselschadekantoor.

Wat te doen bij een aanrijding?

Hieronder wordt nog bespreken wat te doen bij een bedrijfsongeval en hondenbeet. Maar eerst bespreken wij letselschade als gevolg van een aanrijding. Want jaarlijks gebeuren er in Nederland nog duizenden verkeersongevallen met letsel tot gevolg.

Bent u betrokken bij een aanrijding, dan is een aantal zaken van belang als u letselschade claimen wilt. Zowel bij een fietsongeluk, een auto ongeluk of in de situatie dat u als voetganger aangereden bent.

Bent u aangereden? Dan hebben wij de volgende tips voor u:

 • vul altijd een schadeformulier in
 • vraag getuigen om een getuigenverklaring
 • maak foto's van de ongeval locatie
 • bewaar bonnen en facturen van kosten die u maakt
 • ga altijd langs een arts, des te meer bij whiplash klachten
 • schakel zo spoedig mogelijk ons letselschadekantoor in. Wij kunnen u dan snel helpen met het aansprakelijk stellen en regelen van een voorschot op uw letselschade.
Wat doet een letselschade jurist nog meer?

Een letselschade jurist van ons letselschadebureau houdt zich bezig met het verhalen van uw letselschade. Maar wat valt er onder verhalen van letselschade? Met andere woorden, wat doet een letselschade advocaat allemaal voor u na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet:

 • onderzoeken wie schuldig is bij een aanrijding
 • uitzoeken of u de werkgever aansprakelijk stellen kunt voor een bedrijfsongeval
 • het berekenen van letselschade
 • verkrijgen van een voorschot
 • inschakelen medisch adviseur
 • schadestaat opstellenzorgen voor een maximale schadevergoeding
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

10 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland