Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Aansprakelijk stellen

U bent aangereden in het verkeer, bent gewond geraakt op het werk of bent gebeten door een hond. Indien een ander hiervoor verantwoordelijk is, dan heeft u recht op een schadevergoeding

Bij Letselschade Kompas verhalen wij letselschade. Dit doen wij al meer dan 10 jaar. Onze letselschade advocaten nemen alle zorgen voor u uit handen. Wij onderzoeken wie er aansprakelijk is voor uw letselschade en helpen bij het aansprakelijk stellen. Daarbij stuiten wij de verjaring zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat uw letselschade niet vergoed wordt.

Al uw letselschade komt voor vergoeding door de aansprakelijke partij in aanmerking. Hiervoor is echter wel nodig dat wij de aansprakelijke partij aansprakelijk stellen. Maar dit is niet zo eenvoudig als het klinkt.

Voor u iemand aansprakelijk stellen gaat voor uw letselschade, moet u eerst weten wie er aansprakelijk is. Dat lijkt eenvoudig, maar dit is het niet. Want de bestuurder van een auto of scooter of die collega die letsel toebrengt is niet automatisch aansprakelijk. En de persoon die de hond uitlaat is ook niet zondermeer aansprakelijk te stellen voor uw letselschade. Stelt u de verkeerde persoon aansprakelijk, dan ontvangt u geen schadevergoeding.

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neemt u dan contact op met Letselschade Kompas. Wij helpen u graag!

Bij je thuis of op locatie

Intake gesprek

Geheel kosteloos

Wij zijn erg flexibel en operationeel in heel Nederland. Zo kunnen wij bij u thuis, of kunt u bij ons op locatie komen. Wij beschikken over een aantal divers gelegen afspraaklocaties in heel Nederland. Liever thuis? Geen enkel probleem!

Tijdens het intakegesprek ontvangt u van ons een medische volmacht. Hiermee geeft u ons toestemming om onze medisch adviseur in te schakelen. Deze mag met de machtiging medische informatie opvragen bij de huisarts, de medisch specialisten en bijvoorbeeld de fysiotherapeut.

Een vraag die wij vaak krijgen is hoe het kan dat een letselschade advocaat gratis kan werken voor een letselschadeslachtoffer. Dit komt omdat wij onze rechtsbijstand verhalen op de aansprakelijke partij. Vaak is dit een verzekeraar. Daarom betaalt u dus gegarandeerd niks voor onze gespecialiseerde rechtsbijstand. Niet voor het aansprakelijk stellen en niet voor het letselschade claimen.

Wilt u gratis hulp van een letselschade advocaat? Onze letselschade specialisten helpen u graag en altijd volledig kosteloos.

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een landelijk werkend advocatenkantoor met onder andere letselschade advocaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en een letselschade advocaat in Eindhoven.

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Schadevergoeding

Aansprakelijk stellen

Wilt u uw letselschade laten verhalen door

ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neemt u dan contact op met Letselschade Kompas. Wij helpen u graag!