Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Wat betekent een keurmerk letselschade?

Als u gewond bent geraakt of klachten aan een ongeluk over hebt gehouden, dan kunt u de als gevolg hiervan geleden schade claimen. In Nederland kunt u hiervoor gebruik maken van de gratis juridische hulp van een letselschade expert.

Er zijn heel veel letselschade juristen, letselschade bureaus en letselschade advocaten waar u kunt kiezen. Maar niet iedereen is even deskundig. Daarom zijn er diverse keurmerken voor letselschade in het leven geroepen. Is uw letselschade specialist lid van een dergelijk keurmerk, dan weet u zeker dat deze belangenbehartiger voldoet aan bepaalde eisen. Het gaat dan vaak om opleidingseisen en over de manier waarop de letselschade deskundige werkt.

Het LSA keurmerk letselschade

Het hoogst haalbare keurmerk letselschade voor een letselschade specialist is het LSA keurmerk letselschade. Dit is een keurmerk voor letselschade advocaten in Nederland.

LSA staat voor letselschade advocaat. Het is een vereniging waarvan slechts advocaten lid mogen zijn die voldoen aan een aantal specifieke eisen. Zo moet er een zware opleiding gevolgd worden wil men lid mogen worden en dien je als advocaat jaarlijks opleidingen te volgen om de kwaliteit als LSA advocaat te waarborgen.

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Bij ons letselschadebureau wordt u dan ook altijd geholpen door een letselschade advocaat. Deze zijn deels lid van de LSA en deze letselschade advocaten dragen dan ook het LSA keurmerk letselschade!

Stichting Keurmerk Letselschade

Stichting Keurmerk Letselschade houdt zich bezig met de verbetering van het schaderegelingsproces bij letselschade zaken. Samen met belangenbehartigers, verzekeraars en andere partijen in de letselschade branche wil de Stichting Keurmerk Letselschade streven meer harmonie, openheid en respect tussen partijen in belang van het letselschadeslachtoffer.

Onderdeel van Stichting Keurmerk Letselschade is Nationaal Keurmerk Letselschade. Dit Keurmerk is beschikbaar voor alle partijen die zich bezighouden met letselschade. Dat betekent dat zowel belangenbehartigers als letselschade bureaus en rechtsbijstandsverzekeraars hier lid van mogen worden.

Het Keurmerk Letselschade houdt zich niet bezig met de kwaliteit van een individuele belangenbehartiger. Het wil dus niet zeggen dat als u kiest voor een letselschade bureau met het Nationaal Keurmerk Letselschade, dat u te maken heeft met een goede letselschade jurist. Het betekent enkel dat de desbetreffende letselschade specialist zich heeft geconformeerd aan de regels van het Keurmerk Letselschade

Hoe belangrijk is een keurmerk letselschade?

Zoals hiervoor al aangegeven betekent een keurmerk letselschade niet dat u te maken heeft met de beste letselschade advocaat of de beste letselschade jurist. Een Keurmerk betekent in beginsel slechts dat de desbetreffende letselschade expert zich houdt aan de hem opgelegde regels. Dit zijn vaak regels over kwaliteit en bejegening tussen jurist en letselschade slachtoffer en juist en verzekeraar.

Hoe herken ik een goede letselschade advocaat of jurist?

Bent u op zoek naar de beste letselschade advocaat of in ieder geval een goede letselschade jurist? Vraag dan naar deskundigheid en ervaring. Zo hebben onze letselschade juristen allen jarenlange ervaring in het claimen van letselschade en volgen zij jaarlijks diverse opleidingen om de kwaliteit van rechtsbijstand te kunnen waarborgen.

Het grote voordeel van ons letselschadekantoor is wel dat wij onderdeel zijn van Brugman Letselschade Advocaten. Dit is een gerenommeerd en een van de bekendste advocaten gespecialiseerd in letselschade van Nederland. Zo weet u zeker dat u bij ons in goede handen bent!

Mensen zoeken ook

πŸ‘¨β€βš–οΈletselschade advocaat

πŸ‘¨β€βš–οΈletselschade advocaat Amsterdam

πŸ‘¨β€βš–οΈletselschade advocaat Rotterdam

🚲fietsongeluk

πŸš—door auto aangereden

πŸ•hondenbeet

🏒bedrijfsongeval

πŸ₯‡beste letselschade advocaat

πŸ’°smartengeld

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

De beste letselschade advocaat

Keurmerk letselschade

Bent u op zoek naar een letselschade jurist met een Keurmerk Letselschade? Onze letselschade juristen helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Wij

zijn Letselschade Kompas, een letselschadebureau waar de beste letselschade juristen van Nederland gratis voor u werken als u gewond bent geraakt en gedeeltelijke schade. Door zekerheid ervaring in het claimen van letselschade weten wij hoe wij u het beste kunnen helpen en altijd volledig kunnen helpen!

Graag stellen wij onze letselschade juristen aan u voor!

WIJ

Toppadvocaten, hele contacten over en weer, Charlotte bedankt voor alles wat je bent een topper en Friso bedankt dat je attent bent op de mogelijkheden.

Elly Uitslager

1 year geleden

Goede letselschade specialisten, ben blij dat dit letselschadebureau ingeschakeld heb!

Vikaash

54 years geleden

Heel goede ervaring met deze letselschade Advocaat, deze heeft mij prima geholpen.

Gerard

54 years geleden

Duidelijk letselschade advies gekregen en altijd goed bereikbaar. Mijn volledige letselschade vergoed gekregen. Ik raad deze letselschade juristen zeker aan.

Bresilla Mulder

11 months geleden

Fijne mensen met veel kennis en ervaring. De heer Friso Brugman gaat direct voor mij aan de slag en heeft mijn schade snel en volledig verhaald op de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

CO

11 months geleden

Ik werd zeer vriendelijk te woord door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn mevrouw advocaat El Haddad. Ik ben echt zeer goed te spreken over haar waarschijnlijkheid en de manier waarop ze je woord staat. Daarnaast heb je alle informatie die je nodig hebt en stelt je gerust. Al met al een topervaring!

Frank Witholt

54 years geleden

Volledige professionaliteit, professionele hulp van begin tot eind, zeer vriendelijke service. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en de benadering van de cliΓ«nt door de advocaten Brugman. Ik raad het iedereen aan. Bel ze en het helpt 101%

Kamil G

1 year geleden

Brugman heeft mij geholpen met mijn letselschade. Zeer bekwame medewerkers en professionele service. Ze zijn altijd precies op de hoogte van de huidige stand van zaken. Ik raad Brugman ten zeerste aan.

Kevin Wiedijk

1 year geleden

Goede letselschade specialisten.

AndrΓ© Kalbvleesch

2 years geleden

Absoluut ontdekt! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit werd beschreven. Ik zou niet geschoolden om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed ondersteund en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had. Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank :)

Tobias Moon

2 years geleden

Na een motorongeluk en onenigheid met de verzekering van de tegenpartij, heb ik mij gemeld bij Brugman letselschade in Wognum. Ben hier zeer goed ontvangen en alles is goed doorgenomen qua ongeval en evt geaccepteerde uit het ongeval. Brugman letselschade heeft mijn dossier gehartigd en met goede afsluiting tot een einde gebracht. De mensen bij Brugman letselschade zijn snel met hun mailcontact en de communicatie verloopt vaak via een afgestudeerde persoon. Al met al zeker een aanbeveling om als U een letselschade advocaat nodig heeft ik U Brugman letselschade zeker kan aanbevelen.

Bert

54 years geleden

Ik heb mijn dossier laten overnemen door Brugman letselschade en werd meteen goed opgepakt , vriendelijke behandelaar , snelle antwoorden en optimale inzet. Sinds ik bij Brugman zit zie ik vooruitgang geboekt in mijn zaak! Zeker aan te raden.

MY

2 years geleden