Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Wat houdt het Keurmerk Letselschade in?

Als u een letselschade jurist of letselschade advocaat zoekt, dan wilt u uiteraard een ervaren en deskundige letselschade specialist voor het claimen van uw letselschade. U zoekt dan een belangenbehartiger met een Keurmerk Letselschade. Maar wat is nu een Keurmerk Letselschade en wat is een goede letselschade advocaat?

Zoekt u een specialist met een letselschade keurmerk? Dan zit u bij ons letselschade bureau goed! Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Wat betekent een keurmerk letselschade?

Als u gewond bent geraakt of klachten aan een ongeluk over hebt gehouden, dan kunt u de als gevolg hiervan geleden schade claimen. In Nederland kunt u hiervoor gebruik maken van de gratis juridische hulp van een letselschade expert.

Er zijn heel veel letselschade juristen, letselschade bureaus en letselschade advocaten waar u uit kunt kiezen. Maar niet iedereen is even deskundig. Daarom zijn er diverse keurmerken voor letselschade in het leven geroepen.

Is uw letselschade specialist lid van een dergelijk keurmerk, dan weet u zeker dat deze belangenbehartiger voldoet aan bepaalde eisen. Het gaat dan vaak om opleidingseisen en over de manier waarop de letselschade deskundige werkt.

Het LSA keurmerk letselschade

Het hoogst haalbare keurmerk letselschade voor een letselschade specialist is het LSA keurmerk letselschade. Dit is een keurmerk voor letselschade advocaten in Nederland.

LSA staat voor letselschade advocaat. Het is een vereniging waarvan slechts advocaten lid mogen zijn die voldoen aan een aantal specifieke eisen. Zo moet er een zware opleiding gevolgd worden wil men lid mogen worden en dien je als advocaat jaarlijks opleidingen te volgen om de kwaliteit als LSA advocaat te waarborgen.

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Bij ons letselschadebureau wordt u dan ook altijd geholpen door een letselschade advocaat. Deze zijn deels lid van de LSA en deze letselschade advocaten dragen dan ook het LSA keurmerk letselschade!

Stichting Keurmerk Letselschade

Stichting Keurmerk Letselschade houdt zich bezig met de verbetering van het schaderegelingsproces bij letselschade zaken. Samen met belangenbehartigers, verzekeraars en andere partijen in de letselschade branche wil de Stichting Keurmerk Letselschade streven meer harmonie, openheid en respect tussen partijen in belang van het letselschadeslachtoffer.

Onderdeel van Stichting Keurmerk Letselschade is Nationaal Keurmerk Letselschade. Dit Keurmerk is beschikbaar voor alle partijen die zich bezighouden met letselschade. Dat betekent dat zowel belangenbehartigers als letselschade bureaus en rechtsbijstandsverzekeraars hier lid van mogen worden.

Het Keurmerk Letselschade houdt zich niet bezig met de kwaliteit van een individuele belangenbehartiger. Het wil dus niet zeggen dat als u kiest voor een letselschade bureau met het Nationaal Keurmerk Letselschade, dat u te maken heeft met een goede letselschade jurist. Het betekent enkel dat de desbetreffende letselschade specialist zich heeft geconformeerd aan de regels van het Keurmerk Letselschade.

Hoe belangrijk is een keurmerk letselschade?

Zoals hiervoor al aangegeven betekent een keurmerk letselschade niet dat u te maken heeft met de beste letselschade advocaat of de beste letselschade jurist. Een Keurmerk betekent in beginsel slechts dat de desbetreffende letselschade expert zich houdt aan de hem opgelegde regels. Dit zijn vaak regels over kwaliteit en bejegening tussen jurist en letselschade slachtoffer en juist en verzekeraar.

Hoe herken ik een goede letselschade advocaat of jurist?

Bent u op zoek naar de beste letselschade advocaat of in ieder geval een goede letselschade jurist? Vraag dan naar deskundigheid en ervaring. Zo hebben onze letselschade juristen allen jarenlange ervaring in het claimen van letselschade en volgen zij jaarlijks diverse opleidingen om de kwaliteit van rechtsbijstand te kunnen waarborgen.

Het grote voordeel van ons letselschadekantoor is wel dat wij onderdeel zijn van Brugman Letselschade Advocaten. Dit is een gerenommeerd en een van de bekendste advocaten gespecialiseerd in letselschade van Nederland. Zo weet u zeker dat u bij ons in goede handen bent!

Mensen lezen ook:

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
  1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
  2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
  3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
  4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

10 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland