Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Purmerend

Voor de hulp van een letselschade advocaat in Purmerend na een verkeersongeval of bedrijfsongeval kunt u terecht bij onze letselschade specialisten.

Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos! De advocaatkosten verhalen wij op de aansprakelijke persoon, dit is vaak een schadeverzekering.

Uw letselschade advocaat in Purmerend helpt!

Heeft u een aanrijding gehad op de Laan der Continenten, een hondenbeet opgelopen in het Purmerbos of tijdens uw werk een ongeval gehad en heeft u bij uw ongeval letsel opgelopen? De letselschade advocaten in Purmerend van  Letselschade Kompas staan u graag bij waar het gaat om het verhalen van uw letselschade.

Wij helpen u gedurende het gehele letselschade traject. Dit betekent onder andere dat wij de tegenpartij aansprakelijk stellen, een voorschot voor u regelen en de correspondentie met de verzekeraar voeren.

Vaak ontstaat er discussie over de hoogte van de schadevergoeding. Of de letselschade verzekering stelt dat uw klachten en beperkingen niet van het ongeluk komen. Ook hier helpen wij u bij. Samen met ons team van specialisten gaan wij voor u de discussie aan.

Wilt u ook gratis juridische hulp bij letselschade? Neem dan contact met ons op. Bel gratis 0800 278 4626 of stuur ons een mailbericht en wij gaan direct voor u aan de slag.

Waar vind ik een letselschade advocaat in Purmerend?

Uw letselschade advocaat in Purmerend vindt u bij Letselschade Kompas Purmerend. Maar het fijne is dat wij u gewoon thuis bezoeken. Samen met 1 van onze letselschade experts bespreekt u het letsel en de gevolgen die dit op persoonlijk en financieel gebied voor u heeft.

Na een uitgebreid intakegesprek bij u thuis gaat de letselschade advocaat direct voor u aan de slag. Wij zorgen ervoor dat uw letselschade snel en compleet verhaald wordt op de aansprakelijke persoon of diens verzekeraar.

Wat is letselschade?

Letselschade is onder te verdelen in materiële en immateriële letselschade. Materiële schade is de schade aan uw bezittingen. Denk hierbij aan de schade aan bijvoorbeeld uw fiets, uw mobiele telefoon, uw kleding en andere bezittingen.

Immateriële letselschade of te wel smartengeld bestaat uit schade die u ten gevolge van het u overkomen ongeval heeft opgelopen aan uw lichaam, maar ook bijvoorbeeld de geestelijke en lichamelijke pijn die u lijdt waardoor vermindering van levensvreugde ontstaat.

Een letselschade advocaat in Purmerend is ervaren in het verhalen van uw letselschade op de wederpartij. Alle letselschade zoals hierboven beschreven kunt u via de wederpartij van het ongeval vergoed krijgen.

Letselschade door een hondenbeet in Purmerend

Wanneer u slachtoffer bent van een hondenbeet in bijvoorbeeld het Purmerbos kunnen de letselschade specialisten van Letselschade Kompas de letselschade die u hieraan over heeft gehouden voor u verhalen bij de wederpartij.

In geval van een hondenbeet wordt de baas van de hond aansprakelijk gesteld. De aansprakelijkstelling gaat altijd via de AVP-verzekering van de hondenbezitter. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat deze persoon  de letselschade moet betalen.

Wilt u bij een hondenbeet gratis hulp van een letselschade advocaat in Purmerend? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en altijd geheel kosteloos.

Letselschade door een aanrijding

Indien u slachtoffer bent geworden van een aanrijding als fietser of betrokken bent bij een auto-ongeluk op de Laan der Continenten of elders in of rondom Purmerend, dan kan het zo zijn dat u letselschade heeft opgelopen in de vorm van whiplash klachten of ander letsel.

whiplashklachten zijn veel voorkomende klachten naar aanleiding van een verkeersongeval. De schade die u door deze klachten oploopt is te verhalen op de wederpartij.

De tegenpartij is in het geval van een verkeersongeval de persoon die tegen u is aangereden. Wij zullen uw letselschade ook in geval van een verkeersongeval niet persoonlijk op de wederpartij verhalen, maar via de verzekeraar.

Bij een verkeersongeval spreken wij meestal de WAM verzekering van een bestuurder aan. Het is voor u belangrijk dat u na een ongeval samen met de wederpartij een schade-aanrijdingsformulier invult. Hier kunnen wij precies de gegevens van de verzekeraar van de wederpartij uit opmaken.

Indien er geen schade-aanrijdingsformulier is ingevuld, maar wel politie aanwezig is geweest, is het voor ons eventueel ook mogelijk om het proces verbaal bij de politie op te vragen.

Procedure na erkenning van de aansprakelijkheid

Op het moment dat de verzekeraar van de wederpartij de aansprakelijkheid voor het ongeval heeft erkend, kunnen we een overzicht maken van de schadeposten. Dit overzicht heet een schadestaat.

Op de schadestaat staat alle schade opgenomen die u heeft geleden. Tijdens een intakegesprek met u kunnen wij in kaart brengen welke schadeposten voor u allemaal vergoedt kunnen worden.

Schadeposten die veel voorbij komen zijn bijvoorbeeld kosten voor medische behandelingen zoals fysiotherapie, maar ook het eventuele verlies van uw salaris indien u niet meer in staat bent om volledig te werken zoals u voor het ongeval deed.

De advocaten en juristen van het Letselschade Kompas helpen u graag bij het in kaart brengen van uw schadeposten. Voordat de advocaten of juristen de schadestaat of andere stukken naar de wederpartij versturen, gaan de stukken eerst langs u ter goedkeuring. Wij zetten alle stappen in uw dossier samen met u, hierdoor bent u erg betrokken bij uw eigen zaak.

Bedrijfsongeval in Purmerend

Het kan natuurlijk voorkomen dat u tijdens uw werk slachtoffer wordt van een ongeval. We spreken van een bedrijfsongeval wanneer een gebeurtenis op het werk of gedurende werktijd onmiddellijk lijdt tot schade aan de gezondheid, zo stelt de Arbowet. I

n geval van een bedrijfsongeval moet, net als bij andere ongevallen met betrekking tot letselschade, iemand aansprakelijk worden gesteld. Wij stellen op het moment dat er sprake is van een bedrijfsongeval de verzekeraar van uw werkgever aansprakelijk. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd.

Kosten letselschade advocaat Purmerend

Als de aansprakelijkheid van uw ongeval door de verzekeraar van de wederpartij is erkend, betaalt de verzekeraar de kosten voor de advocaat. Dat betekent dus dat de verzekeraar op dat moment niet meer alleen de schadevergoeding betaalt, maar ook uw juridische kosten dekt.

Indien de verzekeraar de aansprakelijkheid om wat voor reden dan ook niet erkend, hoeft u alsnog de juridische kosten niet te betalen. U hoeft dus niet bang te zijn voor kosten! Kortom, u bent zelf in principe nooit verantwoordelijk voor de juridische kosten met betrekking tot uw letselschadezaak.

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
  1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
  2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
  3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
  4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 months geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 year geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 year geleden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland