Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letsel door auto ongeluk parkeergarage

Een auto ongeluk in de parkeergarage bestaat vaak uit een aanrijding van achteren of omdat iemand uit een parkeerplaats rijdt en u hierbij geen voorrang verleent. Deze aanrijdingen gaan vaak gepaard met letsel.

Veel voorkomend letsel als gevolg van een auto ongeluk is whiplash letsel, hoofdpijn, maar ook breuken of een hersenschudding komen veelvuldig voor.

Als gevolg van het letsel kunt u schade oplopen. Dit wordt letselschade genoemd en is direct te verhalen op de autoverzekering van de aansprakelijke persoon.

De vraag bij een auto ongeluk is wel wie schuldig bij een aanrijding is en welke letselschade bedragen vergoed worden.

Letselschade bestaat uit diverse kosten en schade. Een eerste onderscheid dat gemaakt wordt is tussen materiële schadeposten en immateriële schade, ook wel smartengeld genoemd.

Materiële schade is weer onder te verdelen in kosten en schade. Bij kosten kan gedacht worden aan het verplicht eigen risico, kosten voor huishoudelijke hulp en kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname.

Naast kosten is er recht op een vergoeding van schade. Daar gaat het om inkomensschade, schade als gevolg van een studievertraging en pensioenschade.

Smartengeld tenslotte is een vergoeding voor pijnklachten die u aan het auto ongeluk in de parkeergarage hebt opgelopen, angstklachten als rijangst en psychische klachten.

Wat te doen bij een auto ongeluk in de parkeergarage?

Alleen de persoon die niet schuldig is bij een aanrijding kan letselschade vorderen. Uitzondering is het geval waarbij er sprake is van een svi verzekering, in dat geval kan ook de persoon die de verkeersfout maakt schade claimen.

Van belang bij een auto ongeluk in de parkeergarage is dus wie aansprakelijk is bij de aanrijding. Om aan te tonen dat de tegenpartij aansprakelijk is, zijn een aantal zaken van belang. Daarom vindt u hieronder 5 letselschade tips bij een aanrijding:

  • vul altijd het schadeformulier in. Hierop kunt u de toedracht van de autobotsing invullen en een ondertekend schadeformulier is bindend tussen partijen.
  • vraag getuigen of ze een verklaring op papier willen zetten. Ontstaat er discussie over de schuldvraag, dan kan een getuigenverklaring van groot belang zijn
  • is er sprake van doorrijden na een aanrijding? Bel dan altijd direct de politie
  • vraag camerabeelden via de politie op. Een auto ongeluk in een parkeergarage is meestal op een camera vastgelegd
  • maak zoveel mogelijk foto's van de auto schade aan beide motorvoertuigen
  • schakel direct een letselschade jurist van ons letselschade bureau in. Wij zorgen dan direct voor een aansprakelijkstelling.
  • ga naar een arts en laat het letsel documenteren. Dit is van belang als er een discussie ontstaat over het letsel. Bijvoorbeeld bij whiplash letsel speelt dit een rol.

Gratis hulp bij een auto ongeluk in de parkeergarage

Bent u betrokken geraakt bij een auto ongeluk in de parkeergarage en heeft u hieraan letsel overgehouden? Zowel bij blijvend letsel als tijdelijk letsel kunnen wij u helpen.

Tijdelijk letsel is letsel met een looptijd van minder dan een half jaar. Deze letselschade kan uw belangenbehartiger van ons kantoor voor u verhalen op basis van de richtlijn licht letsel.

Is er sprake van ernstig letsel en/ of blijvend letsel als gevolg van een auto ongeluk in een parkeergarage? Dan stellen wij voor u een aansprakelijkheidsbrief waarmee wij de tegenpartij aansprakelijk stellen. Na erkenning van aansprakelijkheid zorgen wij ervoor dat u een voorschot op uw letselschade ontvangt en helpen wij u verder bij het claimen van de letselschade die u door de aanrijding lijdt.

Waar vind ik een letselschade advocaat?

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat voor het claimen van uw letselschade na een auto ongeluk in de parkeergarage? Dan bent u bij ons letselschadebureau aan het juiste adres.

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten, een landelijk werkend advocatenkantoor gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Daarom wordt u bij ons altijd geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat.

Wij gaan direct voor u aan de slag en zorgen ervoor dat uw letselschade snel en volledig vergoed wordt door de autoverzekering van de tegenpartij. Omdat voor alle motorvoertuigen in Nederland een verplichte verzekering geldt, kan de autoverzekering rechtstreeks aansprakelijk gestel worden.

Onze letselschade experts vindt u door heel Nederland en met meer dan 15 bezoeklocaties door heel Nederland zijn wij altijd in de buurt!

De beste letselschade advocaat van Nederland!

Onze letselschade advocaten behoren tot de beste letselschade advocaten van Nederland. Zo zijn een aantal van de advocaten van Brugman Letselschade Advocaten verbonden aan de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten in Nederland. Daarnaast hebben alle letselschade advocaten meer dan 10 jaar ervaring in het claimen van letselschade na een auto ongeluk!

Voor de beste letselschade advocaat van Nederland bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Contact met uw letselschade advocaat

Wilt u ook gratis letselschade claimen na een auto ongeluk in de parkeergarage? Al meer dan 3000 verkeersslachtoffers gingen u voor.

Wij verhalen uw letselschade voortvarend en gaan na een uitgebreide intake direct voor u aan de slag. Bel voor gratis hulp na een aanrijding gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij gaan direct voor u aan de slag om uw letselschade te verhalen.

Formulier sluiten

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Formulier sluiten

Letselschade verhalen

Auto ongeluk parkeergarage

Bent u betrokken geraakt bij een auto ongeluk in de parkeergarage? Onze letselschade specialisten helpen u graag en helpen u bij het verhalen van letselschade op de aansprakelijke persoon!