Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Gouda

Je kunt nog zo voorzichtig zijn, door de fout van een ander kun je betrokken raken bij een ongeluk. Bijvoorbeeld bij een aanrijding of bedrijfsongeval, Maar ook door een hondenbeet of losliggende stoeptegel kun je letsel oplopen. Voor een letselschade advocaat in Gouda kunt u in deze gevallen gratis bij ons terecht.

Onze letselschade juristen zijn gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Dit doen wij al meer dan 15 jaar!

Wat doet een letselschade advocaat in Gouda voor mij?

Een ongeluk is niet niks, er is vaak sprake van verwondingen of klachten en hierdoor kunt u ook nog eens schade lijden. U heeft dan weliswaar recht op een schadevergoeding, maar het claimen van letselschade is niet eenvoudig.

Een letselschade advocaat in Gouda kan u dan helpen. Kiest u voor een letselschade specialist van ons kantoor? Dit is wat wij voor u doen:

 • samen met u brengen wij de gevolgen van het ongeluk in kaart
 • de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • een voorschot op uw letselschade regelen
 • alle letselschade bedragen in kaart brengen
 • een schadestaat opstellen
 • indien nodig schakelen wij een medisch adviseur en/ of arbeidsdeskundige voor u in
 • onderhandelen en discussiëren met de verzekeraar
 • zorgen dat u een maximale schadevergoeding ontvangt

 

Na een ongeluk is het logisch dat u zich met andere zaken wilt bezighouden dan met uw letselschade claimen. Daarom nemen wij dit graag voor u uit handen. Zo kunt u zich richten op een maximaal herstel.

Wilt u ook gratis juridische hulp van een letselschade advocaat in Gouda van ons letselschadebureau? Meer dan 3.000 mensen gingen u voor.

Wat kost een letselschade advocaat in Gouda?

Letselschade advocaten zijn duur wordt vaak gedacht. Bij ons is dit anders. De kosten van rechtsbijstand worden in rekening gebracht bij de verzekeraar van de aansprakelijke persoon. In de wet is namelijk vastgelegd dat onderdeel van de schade de kosten van rechtsbijstand uitmaken. U kunt dus gratis gebruik maken van een letselschade advocaat in Gouda.

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Daarom schakelen wij altijd een letselschade advocaat in Gouda voor u in en geen letselschade jurist. Zo weet u zeker dat u de best mogelijke rechtsbijstand krijgt, volledig kosteloos!

Het recht op gratis hulp van een letselschade advocaat in Gouda na een ongeluk is opgenomen in de wet en wel in artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek.

Sommige letselschade bureaus bieden u bij letselschade het systeem van no cure no pay aan. Ga hier nooit zomaar mee akkoord en laat u goed adviseren. Is een ander aansprakelijk voor uw letselschade? Dan kan uw letselschade jurist zijn of haar kosten verhalen op de aansprakelijke partij of diens letselschade verzekering. Het is dan niet nodig en zelfs onverstandig om in te gaan op een aanbod van no cure no pay.

Schadevergoeding letselschade

Als u bij een ongeluk gewond raakt en hierdoor schade lijdt, dan noemen wij deze schade letselschade. Is een ander aansprakelijk voor uw schade, dan heeft u recht op een schadevergoeding.

Schadevergoeding bij letselschade bestaat uit veel soorten schadeposten, ook wel letselschade bedragen genoemd. Uw letselschade advocaat in Gouda verhaalt alle voor u relevante letselschade bedragen. Hierbij kunt u denken aan:

 1. loonschade omdat u niet kunt werken door het ongeluk
 2. een studievertraging omdat u door de aanrijding niet naar school of studie kan
 3. medische kosten waaronder het verplicht eigen risico
 4. reiskosten
 5. verzorgingskosten en verpleegkosten
 6. kosten gemaakt bij een ziekenhuisopname
 7. eigen bijdragen voor medicijnen en hulpmiddelen
 8. aanpassingen in huis
 9. kosten voor overname van taken in het huishouden
 10. smartengeld

 

Smartengeld is een vergoeding voor alle schadeposten die niet op geld te waarderen zijn. Hierbij kunt u denken aan pijnklachten zoals nekpijn na een whiplash of psychische klachten en angstklachten zoals rijangst en angst van honden.

Recht op schadevergoeding

Is een ander verantwoordelijk voor het ontstaan van het ongeluk? Dan heeft u recht op schadevergoeding. Maar soms is er ook recht op schadevergoeding zonder dat iemand iets fout heeft gedaan. Dit noemen wij een risico aansprakelijkheid.

Er zijn diverse soorten risico aansprakelijkheid. Dit betekent dat iemand letselschade moet vergoeden zonder dat er sprake is van een foutieve gedraging.

Het bekendste voorbeeld van een risico aansprakelijkheid is de werkgeversaansprakelijkheid. Werkgevers zijn namelijk in beginsel aansprakelijk voor letselschade als gevolg ven een bedrijfsongeval. Op hen rust een zorgplicht. Deze houdt in dat:

 • bedrijfsmiddelen in orde zijn
 • er voldoende schriftelijke veiligheidsvoorschriften zijn gegeven
 • het toezicht op de werkzaamheden voldoende is

 

Alleen als een werkgever kan aantonen dat er aan de zorgplicht als werkgever is voldaan is dit anders. In de praktijk betekent het echter dat de werkgever bijna altijd aansprakelijk is voor uw letselschade.

Een ander voorbeeld van een risico aansprakelijkheid is aansprakelijkheid voor dieren zoals een hondenbeet of in het geval van een losliggende stoeptegel of gat in de weg. Bent u gebeten door een hond, dan is de hondenbezitter aansprakelijk. Bij een gebrekkig wegdek kunt u de wegbeheerder aansprakelijk stellen.

Wilt u weten waar u recht op heeft na een ongeluk of wilt u dat uw letselschade advocaat in Gouda uw letselschade berekent? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Gratis hulp van een letselschade advocaat in Gouda

Bent u betrokken geraakt bij een auto ongeluk of bent u als fietser aangereden? Heeft de hond van buurman u gebeten? In al deze gevallen kunt u schadevergoeding eisen en heeft u recht op gratis juridische bijstand van een letselschade advocaat in Gouda.

Bel voor gratis rechtsbijstand 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Mensen lezen ook:

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland