Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Wat doet een letselschade advocaat in Gouda voor mij?

Een ongeluk is niet niks, er is vaak sprake van verwondingen of klachten en hierdoor kunt u ook nog eens schade lijden. U heeft dan weliswaar recht op een schadevergoeding, maar het claimen van letselschade is niet eenvoudig. Een letselschade advocaat in Gouda kan u dan helpen.

Kiest u voor een letselschade specialist van ons kantoor? Dit is wat wij voor u doen:

 • samen met u brengen wij de gevolgen van het ongeluk in kaart
 • de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • een voorschot op uw letselschade regelen
 • alle letselschade bedragen in kaart brengen
 • een schadestaat opstellen
 • indien nodig schakelen wij een medisch adviseur en/ of arbeidsdeskundige voor u in
 • onderhandelen en discussiΓ«ren met de verzekeraar
 • zorgen dat u een maximale schadevergoeding ontvangt

 

Na een ongeluk is het logisch dat u zich met andere zaken wilt bezighouden dan met uw letselschade claimen. Daarom nemen wij dit graag voor u uit handen. Zo kunt u zich richten op een maximaal herstel.

Wat kost een letselschade advocaat in Gouda?

Letselschade advocaten zijn duur wordt vaak gedacht. Bij ons is dit anders. De kosten van rechtsbijstand worden in rekening gebracht bij de verzekeraar van de aansprakelijke persoon. In de wet is namelijk vastgelegd dat onderdeel van de schade de kosten van rechtsbijstand uitmaken. U kunt dus gratis gebruik maken van een letselschade advocaat in Gouda.

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Daarom schakelen wij altijd een letselschade advocaat in Gouda voor u in en geen letselschade jurist. Zo weet u zeker dat u de best mogelijke rechtsbijstand krijgt, volledig kosteloos!

Het recht op gratis hulp van een letselschade advocaat in Gouda na een ongeluk is opgenomen in de wet en wel in artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek.

Sommige letselschade bureaus bieden u bij letselschade het systeem van no cure no pay aan. Ga hier nooit zomaar mee akkoord en laat u goed adviseren. Is een ander aansprakelijk voor uw letselschade? Dan kan uw letselschade jurist zijn of haar kosten verhalen op de aansprakelijke partij of diens letselschade verzekering. Het is dan niet nodig en zelfs onverstandig om in te gaan op een aanbod van no cure nog pay.

Schadevergoeding letselschade

Als u bij een ongeluk gewond raakt en hierdoor schade lijdt, dan noemen wij deze schade letselschade. Is een ander aansprakelijk voor uw schade, dan heeft u recht op een schadevergoeding voor uw letselschade.

Schadevergoeding bij letselschade bestaat uit veel soorten schadeposten, ook wel letselschade bedragen genoemd. Uw letselschade advocaat in Gouda verhaalt all voor u relevante letselschade bedragen. Hierbij kunt u denken aan?

 • loonschade omdat u niet kunt werken door het ongeluk
 • een studievertraging omdat u door de aanrijding niet naar school of studie kon
 • medische kosten waaronder het verplicht eigen risico
 • reiskosten
 • verzorgingskosten en verpleegkosten
 • kosten gemaakt bij een ziekenhuisopname
 • eigen bijdragen voor medicijnen en hulpmiddelen
 • aanpassingen in huis
 • kosten voor overname van taken in het huishouden
 • smartengeld

 

Smartengeld is een vergoeding voor alle schadeposten die niet op geld te waarderen zijn. Lees hier mee over smartengeld

Recht op schadevergoeding

Is een ander verantwoordelijk voor het ontstaan van het ongeluk? Dan heeft u recht op schadevergoeding. Maar soms is er ook recht op schadevergoeding zonder dat iemand iets fout heeft gedaan. Dit noemen wij een risico aansprakelijkheid.

Er zijn diverse soorten risico aansprakelijkheid. Dit betekent dat iemand letselschade moet vergoeden zonder dat er sprake is van een foutieve gedraging. Er is bijvoorbeeld niet door iemand een kop-staart botsing veroorzaakt.

Het bekendste voorbeeld van een risico aansprakelijkheid is de werkgeversaansprakelijkheid. Werkgevers zijn namelijk in beginsel aansprakelijk voor letselschade als gevolg ven een bedrijfsongeval. Alleen als ze kunnen aantonen dat er aan de zorgplicht als werkgever is voldaan is dit anders. In de praktijk betekent het echter dat de werkgever bijna altijd aansprakelijk is voor uw letselschade

Een ander voorbeeld van een risico aansprakelijkheid is:

 • bij aansprakelijkheid voor dieren zoals een hondenbeet
 • in het geval van een losliggende stoeptegel of gat in de weg

Gratis hulp van een letselschade advocaat in Haarlem

Bent u betrokken geraakt bij een auto ongeluk of bent u als fietser aangereden? Heeft de hond van buurman u gebeten? In al deze gevallen kunt u schadevergoeding eisen en heeft u recht op gratis juridische bijstand van een letselschade advocaat in Gouda.

Bel voor gratis rechtsbijstand 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Letselschade advocaat
Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade claimen

Letselschade advocaat Gouda

Bent u aangereden of is u op het werk een ongeluk overkomen? Onze letselschade advocaten in Gouda helpen u bij het claimen van letselschade na een ongeluk.