Laat u kosteloos door ons adviseren bij letselschade

Letselschade advocaat Rotterdam

Een aanrijding of bedrijfsongeval kan grote gevolgen voor u persoonlijk hebben, maar ook financieel. Een letselschade advocaat kan u hierbij helpen. Wij helpen u graag bij het verhalen van de schade die u na een ongeval lijdt en altijd volledig kosteloos!

Letselschade advocaat Rotterdam

Voor een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Rotterdam kunt u terecht bij Brugman Letselschade Advocaten in Rotterdam. Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Daarom wordt u altijd bijgestaan door een letselschade advocaat.

Lijdt u schade door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet en wilt u een letselschadevergoeding claimen? Wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos! De aansprakelijke partij betaald namelijk de advocaatkosten.

Waarom een letselschade advocaat in Rotterdam inschakelen?

Letselschade verhalen is niet eenvoudig. Vaak heeft u ook nog eens een verzekeraar als tegenpartij. Daar werken letselschade juristen met veel kennis over letselschade. Zij zullen er alles aan doen om de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden.

Om ervoor te zorgen dat u een eerlijke schadevergoeding ontvangt, is het belangrijk u te laten vertegenwoordigen door een letselschade specialist. Deze vindt u bij Letselschade Kompas Rotterdam.

Bij ons wordt u geholpen door een letselschade advocaat in Rotterdam van Brugman. Deze helpt u gedurende het gehele letselschadetraject, van de aansprakelijkstelling tot het moment uw letselschadevergoeding gestort wordt op uw rekening.

Wie vergoed mijn letselschade na een ongeval?

Bent u als fietser aangereden of betrokken bij een auto-ongeluk? Dan wordt uw schade rechtstreekst vergoed door de verzekeraar van he motorvoertuig dat het ongeval veroorzaakt. Dit wordt een WAM- verzekeraar genoemd.

In het geval van een bedrijfsongeval is het de werkgever die- als hij niet aan zijn zorgplicht voldoet- verplicht is de schade van een medewerker met letsel te vergoeden. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. Werkgevers zijn bijna altijd verzekerd tegen aansprakelijkheid zodat de letselschadevergoeding betaald wordt door de verzekeraar.

Een hondenbeet kan ernstig letsel veroorzaken. In artikel 6:179 van het Burgerlijk Wetboek is geregeld dat de bezitter van een dier aansprakelijk is voor letselschade die het dier toebrengt. Bij een hondenbeet is de bezitter van de hond derhalve aansprakelijk.

Wat valt onder een letselschadevergoeding?

Is de aansprakelijkheid erkend, dan is er recht op een letselschadevergoeding. Hieronder vallen vele soorten kosten, maar ook bijvoorbeeld inkomensschade omdat u niet meer kunt werken.

Dit zijn de 15 meest voorkomende schadeposten bij letselschade:

 1. Verlies van inkomen
 2. Schade in uw pensioen
 3. Het eigen risico van de zorgverzekering
 4. Eigen bijdragen voor bijvoorbeeld medicijnen
 5. Medische hulpmiddelen
 6. Behandelingen door de fysiotherapeut
 7. Reiskosten
 8. Een ziekenhuisdaggeldvergoeding
 9. Revalidatiedaggeldvergoeding
 10. Kosten voor huishoudelijke hulp
 11. Mantelzorg
 12. Kosten voor verpleging en verzorging
 13. Onderhoudskosten van uw huis en tuin
 14. Honden uitlaatservice
 15. Smartengeld

Letselschade Kompas, uw letselschade specialist in Rotterdam

Bij Letselschade Kompas Rotterdam wordt u naast letselschade juristen ook geholpen door letselschade advocaten in Rotterdam. Letselschade Kompas is namelijk onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. En of u nu voor een letselschade jurist of advocaat kiest, wij helpen u altijd kosteloos!

Letselschade Kompas is specialist in het verhalen van letselschade. Onze juristen hebben allen een universitaire rechtenstudie gedaan en zijn opgeleid in het verhalen van letselschade, van licht letsel tot zwaar letsel. Zo nodig wordt er een letselschade advocaat ingeschakeld.

Bij Letselschade Kompas weet u dus zeker dat uw belangen naar behoren behartigd worden. En wij komen gewoon bij u thuis in Rotterdam. Liever een afspraak op kantoor? Geen probleem, u bent van harte welkom!

Wij helpen u graag in Rotterdam bij letselschade

Bent u aangereden of betrokken geraakt bij een arbeidsongeval? Wij helpen u graag bij het claimen van uw letselschadevergoeding. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij zijn er graag voor u als u ons nodig heeft!

  Meld uw schade