Laat u kosteloos door ons adviseren bij letselschade

Letselschade advocaat Dordrecht

Een ongeval kan grote gevolgen hebben. U maakt kosten en lijdt schade. Wellicht is er sprake van arbeidsongeschiktheid. Een letselschade advocaat in Dordrecht kan u helpen bij het verhalen van uw letselschade in Dordrecht. Bij Letselschade Kompas helpen wij u altijd 100% kosteloos!

Letselschade Advocaat Dordrecht

Zoekt u hulp van een letselschade advocaat in Dordrecht voor verhalen van uw letselschade? Dat is verstandig, want letselschade verhalen is niet eenvoudig. De letselschadespecialisten van Letselschade Kompas Dordrecht helpen u graag!

Letselschade Kompas is geen standaard letselschade bureau. Het is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een landelijk werkend advocatenkantoor met bezoekadressen in onder andere Rotterdam en Dordrecht.

Het voordeel van Letselschade Kompas is dat u in Dordrecht en omstreken altijd geholpen wordt door een letselschade advocaat. Zo weet u zeker dat u de beste hulp krijgt bij het indienen van een letselschade claim.

Wilt u ook hulp van een letselschade advocaat in Dordrecht na een auto- ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Een ongeval in Dordrecht, wat nu?

U heeft waarschijnlijk nog nooit een ongeval meegemaakt. Dan is het niet vreemd dat u niet weet u moet doen als u schade lijdt door een ongeval. Veel gestelde vragen die onze letselschade advocaten in Dordrecht krijgen zijn dan ook:

  • Ik ben aangereden, wie is aansprakelijk?
  • Moet ik akkoord gaan met het aanbod van de verzekeraar?
  • Welke schadeposten worden vergoed?
  • Wat als ik arbeidsongeschikt raak of blijf na het ongeluk?
  • Hoe moet ik mijn letselschade berekenen?
  • Wat als er sprake is van blijvend letsel?

Bent u gewond geraakt bij een verkeersongeval of een ongeval op het werk? Dan is het belangrijk dat u namen van eventuele getuigen noteert. Dit kan doorslaggevend zijn bij een discussie over de toedracht. Helaas gebeurt dit regelmatig.

Om discussie over de toedracht te voorkomen is het bij een aanrijding, zoals een kettingbotsing belangrijk om het schade aanrijdingsformulier in te vullen. Vergeet daarbij de situatieschets niet en vul altijd in dat u gewond bent, ook bij nekklachten of als u alleen lichte klachten heeft! Laat tenslotte het schadeformulier door de tegenpartij tekenen. Bel bij twijfel altijd de politie!

Soms is letsel overduidelijk, zoals bij een tibia plateau fractuur of uitval van ledematen. Dit is anders bij whiplashklachten en rugklachten. Deze klachten zijn niet van buitenaf te zien en worden daarom ‘niet objectiveerbare klachten’ genoemd. Met name bij deze klachten is het belangrijk om direct na een ongeval naar een arts te gaan om uw letsel te benoemen. Dit voorkomt discussie met de verzekeraar over de gevolgen van het ongeval.

Niet objectiveerbare klachten worden met name gezien bij een achterop aanrijding of kettingbotsing.

Op welke letselschade vergoeding heb ik recht?

Op welke letselschadevergoeding u recht heeft hangt ten eerste af van de gevolgen die het ongeval voor u heeft. Zo is de letselschade vergoeding hoger als er sprake is van inkomensschade door arbeidsongeschiktheid of als u hulp nodig heeft bij uw persoonlijke verzorging of in het huishouden.

De hoogte van een letselschade vergoeding is ook afhankelijk van de ernst van het letsel. Zo zal de schadevergoeding hoger zijn bij zwaar lichamelijk en blijvend letsel als bij licht tijdelijk letsel.

Wilt u weten waar u recht op heeft als u in de auto aangereden bent, als fietser aangereden bent of betrokken bent geraakt bij een arbeidsongeval of hondenbeet? Neem dan contact met uw letselschade advocaat in Dordrecht op voor een gratis letselschade advies of het kosteloos indienen van een letselschadeclaim. Bel Letselschade Kompas Dordrecht: 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij helpen u graag!

 

    Meld uw schade