Waar heb ik recht op bij letselschade?

Letselschade advocaat Groningen

Een achterop aanrijding, een fietsongeval of een arbeidsongeval. Als er bij een ongeval sprake is van letsel, dan is er recht op een letselschadevergoeding als het ongeval is ontstaan door toedoen van een ander. Een letselschade advocaat in Groningen helpt u bij het claimen van letselschade. Wij helpen u kosteloos!

Letselschade Advocaat Groningen

U bent op zoek naar een letselschade advocaat in Groningen en omgeving. Dat betekent dat u te maken heeft gekregen met een ongeval. Een hele nare ervaring met ook nog eens (ernstige) gevolgen. U heeft pijnklachten en ervaart beperkingen. Bijvoorbeeld op het gebied van werk of het huishouden.

Maar ook zijn er financiële gevolgen bij een ongeluk met letsel. Hier kunnen wij u van Letselschade Kompas bij helpen! Bij Letselschade Kompas wordt u altijd geholpen door een letselschade advocaat. Letselschade Kompas is namelijk onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een advocatenkantoor gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor slachtoffers van een:

Waarom een letselschade advocaat inschakelen?

Een letselschade advocaat behartigt de belangen van u tegenover de tegenpartij. Dit is bij een auto-ongeluk of bedrijfsongeval vaak een letselschade verzekeraar. Daar werken ervaren letselschade juristen die er alles aan doen om de letselschadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Een letselschade advocaat in Groningen zorgt er voor dat u de letselschade vergoeding ontvangt waar u recht op heeft!

Uw letselschade advocaat in Groningen:

  • Stelt de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk
  • Stuit een eventuele verjaringstermijn
  • Zorgt voor een voorschot op de totale schade
  • Berekend uw letselschade
  • Voert de onderhandelingen met de letselschade verzekeraar
  • Zorgt ervoor dat u een eerlijke schadevergoeding ontvangt!

Op welke schadevergoeding heb ik recht?

Letselschade is heel persoonlijk. De hoogte van de schadevergoeding hangt af van vele factoren, zoals de ernst van het letsel. Bij blijvend letsel is de schadevergoeding vaak hoger dan bij kortdurende klachten en beperkingen.

Als u bent aangereden door een auto, als fietser aangereden bent of betrokken bent bij een bedrijfsongeval, dan krijgt u te maken met diverse schadeposten. Kunt u niet werken door het opgelopen letsel, dan lijdt u inkomensschade. Deze letselschadepost komt voor vergoeding in aanmerking.

Andere schadeposten die vergoed worden zijn medische kosten, reiskosten, mantelzorg, hulp in het huishouden, kosten van kinderopvang en kosten die u maakt in het ziekenhuis zoals parkeerkosten en kosten voor eten en drinken.

Wilt u weten op welke letselschadevergoeding u recht heeft na een aanrijding, arbeidsongeval of hondenbeet? Laat uw letselschade berekenen door uw letselschade advocaat in Groningen en omstreken van Letselschade Kompas Groningen!

 Altijd kosteloze rechtsbijstand bij letselschade

Rechtsbijstand van een letselschade advocaat is duur denken veel mensen. Daarom wordt er veelal gekozen voor een letselschade bureau. Het bijzondere van Letselschade Kompas Groningen is dat het onderdeel is van Brugman Letselschade Advocaten. Deze advocaten werken in de hele provincie Groningen en helpen u altijd 100% kosteloos bij letselschade!

Onze letselschade specialisten verhalen uw letselschade op de aansprakelijke partij. U ontvangt dus nooit een factuur van ons!

Maak kennis met uw letselschade advocaat in Groningen

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Groningen? Maak kennis met Letselschade Kompas Groningen: 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op!

    Meld uw schade