Waar heb ik recht op bij letselschade?

Letselschade advocaat Tilburg

Er is u in Tilburg een ongeval in het verkeer of op het werk overkomen. Of u bent aangevallen door een hond of gestruikeld op de weg. In al deze gevallen kunt u kosteloos aanspraak maken op rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Tilburg.

Letselschade advocaat Tilburg

Een aanrijding, een bedrijfsongeval of een hondenbeet kan iedereen overkomen. Indien u hierbij gewond raakt en schade lijdt, dan is er recht op een schadevergoeding. Maar letselschade verhalen, hoe doe je dat eigenlijk? Gelukkig kan onze letselschade advocaat in Tilburg u hierbij helpen. Geheel kosteloos!

Bij Letselschade Kompas helpen wij u graag. Gedurende het volledige letselschade traject staan wij u bij en wij zorgen ervoor dat u de schadevergoeding krijgt die u toekomt.

Letselschade Kompas geen standaard letselschadebureau. Het is een merknaam van Brugman Letselschade Advocaten. Een landelijk werkend advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade claimen. Bij ons wordt u daarom in Tilburg bijgestaan door een letselschade advocaat.

Waar kan een letselschade advocaat mij bij helpen?

Een letselschade advocaat wordt ingeschakeld als u schade lijdt door een ongeval, bijvoorbeeld als u als fietser aangereden wordt. Maar ook bij de volgende ongevallen kunt u een kosteloos een beroep doen op een letselschade advocaat:

 • Auto-ongeluk
 • Bedrijfsongeval
 • Hondenbeet
 • Gebrekkige zaak
 • Gebrek stoep of weg
 • Aanrijding met tram
 • Trap van een paard
 • Ongeluk thuis

Een letselschade advocaat weet precies welke stappen er genomen moeten worden. Neem daarom onze letselschade advocaat in Tilburg in na een ongeval. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul uw gegevens in, wij gaan dan direct voor u aan de slag.

Wat doet een letselschade advocaat in Tilburg voor mij?

Nadat u ons heeft ingeschakeld stellen wij direct de tegenpartij aansprakelijk. Soms is dit een natuurlijke persoon, maar het kan ook om een werkgever of verzekeraar gaan. Is de aansprakelijkheid erkend? Dan gaan wij direct voor u aan de slag en gaan wij uw letselschade berekenen.

Na bijvoorbeeld een aanrijding van achteren of bedrijfsongeval maakt u direct kosten en lijdt u schade. Daarom regelt uw letselschade advocaat in Tilburg ook direct een voorschot op de totale schade voor u. Zo blijft u niet met schade zitten.

Uiteraard onderhandelen wij ook voor u met de letselschade verzekeraar van de tegenpartij over de hoogte van uw letselschade vergoeding. Door jarenlange ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat u een maximale schadevergoeding ontvangt.

Wat kost een letselschade advocaat?

Letselschade Kompas is een handelsnaam van Brugman Letselschade Advocaten in Tilburg. U wordt dan ook altijd bijgestaan door een letselschade advocaat.

Uw letselschade advocaat in Tilburg van ons kantoor werkt kosteloos voor u. Wij zijn geen no-cure- pay advocaten waarbij u een deel van uw schadevergoeding afstaat. Bij Letselschade Kompas verhalen wij de schade en de kosten van rechtsbijstand op de aansprakelijke partij!

Wij werken dus altijd 100% kosteloos voor u!

Waar heb ik recht op bij letselschade?

Bij letsel door een aanrijding op de fiets, een auto ongeluk of ongeval op het werk dient uw volledige letselschade vergoed te worden. Letselschade bestaat uit:

 • Alle gemaakte kosten
 • Inkomensschade
 • Smartengeld

Onder kosten vallen onder andere de medische kosten die gemaakt worden, kosten voor (extra) kinderopvang en kosten voor een hulp in het huishouden.

Is er sprake van arbeidsongeschiktheid na een ongeluk, dan ontstaat er inkomensschade. Dit kan van korte duur zijn, bijvoorbeeld bij licht letsel of tijdelijk letsel. Bij zwaar letsel gaat het vaak om blijvende arbeidsongeschiktheid. Soms ontstaan er dan ook conflicten met de werkgever of het UWV. Ook daar kunnen wij u bij helpen!

Smartengeld is die schade die niet op geld te waarderen is. Het gaat om emotionele schade. Heeft u nekpijn na een ongeval of bent u gewond geraakt? Dan heeft u altijd recht op een smartengeldvergoeding!

Het team van Letselschade Kompas

Wilt u weten wie wij zijn en wat wij voor u kunnen doen? Neemt u dan contact met ons op. Uw letselschade advocaat voor Tilburg en omstreken is bereikbaar op telefoonnummer 0800 278 4626 (gratis). Vult u hier uw gegevens in, dan nemen wij nog dezelfde dag contact met u op.

  Meld uw schade